Pamietam , że ta róża jest też u Ciebie także będę zaglądać i porównywać.
Ja też dziś byłam w Biedronce ale szerokim łukiem omijałam wszelakie zielone i kwitnące

Ja po dwuletniej abstynencji znów mogę szaleć w bylinach
 Ja po dwuletniej abstynencji znów mogę szaleć w bylinach   Ale póki co zaczęłam od zakupu magnolii dla M.- taki tam szczeciński akcencik, niech ma chłopina ;) Ciekawe co też mi [tzn mu] z tego krzaczorka urośnie.
  Ale póki co zaczęłam od zakupu magnolii dla M.- taki tam szczeciński akcencik, niech ma chłopina ;) Ciekawe co też mi [tzn mu] z tego krzaczorka urośnie.

na działce na działce obowiązkowo , w końcu po całym pochmurnym tygodniu  wyszło słonko
  na działce na działce obowiązkowo , w końcu po całym pochmurnym tygodniu  wyszło słonko   

aparat został w domu nic nie mówił , że chce z nami na działkę
  aparat został w domu nic nie mówił , że chce z nami na działkę    

Kasiu nic się nie martw, ja też nie raz zauważam że skubaniec został w domu.zuzola11 pisze:Nie maaparat został w domu nic nie mówił , że chce z nami na działkę

Ja wyjeżdżalam i nie bylo mnie na dzialce tydzień i mam plany dziś pobiec do ogródka, ale na razie pada
 Ja wyjeżdżalam i nie bylo mnie na dzialce tydzień i mam plany dziś pobiec do ogródka, ale na razie pada 

Wpadłam z rewizytą
   Wpadłam z rewizytą