Gratuluje takich piękności...
Cuda a na pewno zmieszczą się takie cudeńka bo muszą.
Do malgocha1960-brunnery już kwitną więc coś chyba ja Tobie podjadło...
Kasiu..zmieściły się i jeszcze miejsca zostało na jednoroczne
właśnie skończyłam sadzić..i teraz deszcz mi je podlewa...udało mi się wykorzystać dziurę na pogodę..
RENIU....to u mnie jeszcze takiego kwitnienia nie ma........korona cesarska jaka dostojna....u mnie zupełnie po zimie zniknęły ale przyczyna to chyba w nadmiarze wilgoci leży....
mówisz, że już zakończyłaś sezon kupowania....a może tylko tak się Tobie wydaje.....ja też już nie jeden raz się zarzekałam a i tak do ogrodniczych włażę i to pusto nie wracam........
leszczyna..no tak na 100% nie zarzekam się ale teraz już mam inne priorytety..będę wreszcie miała wnuki i to dwa albo dwoje w tym roku.. nareszcie moja córcia i syna najstarszy się postarali abym została babcią... jak nie było tak nie było a jak jest to od razu promocja dwa w jednym roku
.....oj...ile to radości być babcią wiedzą tylko babcie..........mogę coś powiedzieć.......
Reniu....gratulować będę później ....a teraz może zajrzyj jeszcze do ogrodniczych zanim będziesz miała inne wydatki.....
Renatko gratuluje niech wnuki rosną by na świat przyszły silne i zdrowe.
Co do zakupów to są cudowne, uwielbiam takie zakupy.
Pieknie ogród się zazielenił, cudownie się teraz prezętuje a to dopiero początek.
Pięknie się prezętują korony a azalia cudo i ładnie już kwitnie.
Pozdrawiam przyszłą babcie i miłej niedzieli życzę.