też sie cieszę z zakupów chciałem więcej ale mam duże wydatki na ogród w tym roku i nie mogę przesadzaćvertigo pisze:Ładne zamówienieU mnie Maria Antonina nie chciała być ładna, chorowała, ale może u Ciebie się sprawdzi - tego Ci życzę, bo kwiaty ma śliczne
Kosmos jest dość niski, za to ma duże kwiaty - polecam Ci go do wyższej donicy, gdzie będzie się świetnie prezentował
Romantyczny ogród Kondzia :)
Re: Romantyczny ogród Kondzia :)
Witaj Kondziu! Wpraszam się do wątku, bo pięknie u Ciebie! Niesamowita metamorfoza! Bardzo lubię takie zdjęcia rozwoju i dojrzewania ogrodu. Marzy mi się podobny warzywnik, ale u mnie miejsca nie ma nawet na jedną grządkę 
 Widzę, że jesteś różano zakręcony   

zapraszam zapraszam warzywnik nie jest duży ma 1 ar ale dla nas wystarczającybozunia pisze:Witaj Kondziu! Wpraszam się do wątku, bo pięknie u Ciebie! Niesamowita metamorfoza! Bardzo lubię takie zdjęcia rozwoju i dojrzewania ogrodu. Marzy mi się podobny warzywnik, ale u mnie miejsca nie ma nawet na jedną grządkęWidzę, że jesteś różano zakręcony
- AniaDS
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 - Kontakt:

Same perełki z tych róż, brawo  

wszystko to twoja winaAniaDS pisze:Same perełki z tych róż, brawo
- Paulii
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Pauli 
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

dziekuje uczę sie od najlepszych wiec nie mogę dać plamy hi hi hiPaulii pisze:Witaj Kondziu Przepiękne różyczki zakupiłeś