Jak u Ciebie ładniutko i czyściutko . Ziemia ładnie  wypielona , wygląda jakby  nigdy na niej chwasty nie rosły.
   Jak u Ciebie ładniutko i czyściutko . Ziemia ładnie  wypielona , wygląda jakby  nigdy na niej chwasty nie rosły.Pozdrawiam Cię serdecznie

Jak u Ciebie ładniutko i czyściutko . Ziemia ładnie  wypielona , wygląda jakby  nigdy na niej chwasty nie rosły.

.
. .
.

.
. .
. Czekam na to z niecierpliwością... Masz jeden krzew, czy więcej? Posadziłam u siebie trzy i ładnie się już rozrosły... będzie dużo kwiecia
 Czekam na to z niecierpliwością... Masz jeden krzew, czy więcej? Posadziłam u siebie trzy i ładnie się już rozrosły... będzie dużo kwiecia 

a co do kopania w piłkę nie zabraniaj chłopakom to tyle radości i wreszcie mają swoje  podwórko i nikomu nie wybiją okno he, he najwyżej mamie...
 a co do kopania w piłkę nie zabraniaj chłopakom to tyle radości i wreszcie mają swoje  podwórko i nikomu nie wybiją okno he, he najwyżej mamie...
 ale jak mój ćzesław wpadł na zamknięte tarasowe siłą rozpędu to tylko szyba się wygła  dobrze ,że biedak karku nie skręcił
 ale jak mój ćzesław wpadł na zamknięte tarasowe siłą rozpędu to tylko szyba się wygła  dobrze ,że biedak karku nie skręcił   więc Twoje z piłką też sobie poradzą
 więc Twoje z piłką też sobie poradzą  

. To teraz trzeba pilnować towarzystwo
 . To teraz trzeba pilnować towarzystwo   .
 .

taki piach  a rośliny bardzo okazałe.
 taki piach  a rośliny bardzo okazałe. napracowałaś się .
 napracowałaś się . 

).
 ).
 jaki ładny pigwowiec i tawuła
  jaki ładny pigwowiec i tawuła   mój w tamtym roku też miał jeden kwiatek a teraz ma mnóstwo pąków .
  mój w tamtym roku też miał jeden kwiatek a teraz ma mnóstwo pąków .

. Zaraz ruszamy na działkę i bierzemy się za pracę
. Zaraz ruszamy na działkę i bierzemy się za pracę  .
.