Asiu ja tam popracowałam na działeczce przez cały weekend.
Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kobieta zmienną jest, czyli rachunek zysków i strat.
April mam rozumieć, że w brzuchu nie siedziałaś sama?
W sobotę było zimno ale niedziela była piękna!
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Nie no, ja myślałam że zagadka trudniejsza będzie
Ale Aniu jesteś sprytna i to w poniedziałek rankiem
ja jeszcze w środku śpię.
Gratuluję
Ale Aniu jesteś sprytna i to w poniedziałek rankiem
Gratuluję
oj biedulko
hehe no mnie sąsiedzi i już tak ogłosili bezbożnicą bo oni siedzą w niedzielę i odpoczywają a ja.....zasuwam
trza było widzieć ich miny jak kopałam warzywnik
powieszę sobie taką tabliczkę.....Czy to piątek, czy to świątek ale na działce musi być porządek!
hehe no mnie sąsiedzi i już tak ogłosili bezbożnicą bo oni siedzą w niedzielę i odpoczywają a ja.....zasuwam
trza było widzieć ich miny jak kopałam warzywnik
powieszę sobie taką tabliczkę.....Czy to piątek, czy to świątek ale na działce musi być porządek!
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
?..ale z tego co czytam, obwożenie po centrach było całkiem owocne ;-) Więc weekend nie do końca straconyasia2 pisze:(?) W sobotę pogoda była marna i M zastosował sabotaż, obwożąc mnie po centrach handlowych i ogrodniczych, byle tylko nie musieć jechać(?)
Taki sabotaż ze strony Męża to świetna sprawa! Mąż myślał, że jest przebiegły, Ty się obłowiłaś.. i teraz tylko czekac na odpowiednia pogodę 
Jolu, u mnie też programy telewizyjne działają wybiórczo
i też mi lżej!
Masz rację - praca w ogrodzie na stres jest najlepsza!
Zagadka rozwiązana
. Masz siostrę czy brata bliźniaka?
Ciekawostka a propos bliźniąt: mama mojej koleżanki ma siostrę bliźniaczkę jednojajową, która ma inną datę i miejsce urodzenia ... i nie był to błąd urzędnika...
Aneczko, tylko pozazdrościć
.... pracowitego weekendu i .... bystrości umysłu
Marta, a może taką tabliczkę: Świątek, piątek czy niedziela Marta równo zap..dziela
, albo taką: Czy niedziela czy też wtorek, Marta w dupsku ma motorek! 
Jolu, czyli jednym słowem niezależnie o której wstajesz, budzisz się zawsze o 10.00 ...
Kasiu, Moniko niestety to on się "obłowił", nawet w Juli spodnie robocze do kopania kupił, żeby dobrą wolę wykazać
Zakupy roślinne zrobiłam samodzielnie wczoraj po pracy
Szybkiego wtorku
!
Masz rację - praca w ogrodzie na stres jest najlepsza!
Zagadka rozwiązana
Ciekawostka a propos bliźniąt: mama mojej koleżanki ma siostrę bliźniaczkę jednojajową, która ma inną datę i miejsce urodzenia ... i nie był to błąd urzędnika...
Aneczko, tylko pozazdrościć
Marta, a może taką tabliczkę: Świątek, piątek czy niedziela Marta równo zap..dziela

Jolu, czyli jednym słowem niezależnie o której wstajesz, budzisz się zawsze o 10.00 ...
Kasiu, Moniko niestety to on się "obłowił", nawet w Juli spodnie robocze do kopania kupił, żeby dobrą wolę wykazać
Zakupy roślinne zrobiłam samodzielnie wczoraj po pracy
Szybkiego wtorku
Dzień dobry!
U mnie wstaje piękny dzień i sama nie wiem, co myśleć o tym słonku, bo w zapowiedziach 20 stopni i deszcz ;-)
Może sprawdzi się wszystko, poza opadami ;-)
A tak na poważnie, to susza przeokropna... przydałoby się parę kropel... nocą
Miłego wtorku!
U mnie wstaje piękny dzień i sama nie wiem, co myśleć o tym słonku, bo w zapowiedziach 20 stopni i deszcz ;-)
Może sprawdzi się wszystko, poza opadami ;-)
A tak na poważnie, to susza przeokropna... przydałoby się parę kropel... nocą
Miłego wtorku!
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Udanego wtorku! Ja się dzisiaj szkołę wyjazdowo, ale po południu zamierzam poprawić sobie nastrój tak, jak Ty wczoraj po pracy
Miłego
Miłego
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Ach ci nasi ukochani M
Choć na swojego narzekać to nie mam prawa. Cały weekend biegał z konewką i podlewał biohumusem. Nie wiem czy można poprawić strukturę piasku ale może podziała chociaż jak placebo
Asiu, ja nie mam problemów ze wstawaniem, byle nie wcześniej niż 5 rano. Ale fakt że do formy dochodzę chwilkę
Ta historia z bliźniakami faktycznie bardzo interesująca, zdarzają się dziwne rzeczy. A mój klon to siostra, baaaardzo podobna
A co udało ci się kupić roślinnego?
Choć na swojego narzekać to nie mam prawa. Cały weekend biegał z konewką i podlewał biohumusem. Nie wiem czy można poprawić strukturę piasku ale może podziała chociaż jak placebo
Asiu, ja nie mam problemów ze wstawaniem, byle nie wcześniej niż 5 rano. Ale fakt że do formy dochodzę chwilkę
Ta historia z bliźniakami faktycznie bardzo interesująca, zdarzają się dziwne rzeczy. A mój klon to siostra, baaaardzo podobna
A co udało ci się kupić roślinnego?
Asia no litości
te też powieszę...... 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja tam niedzielę spędziałam na działeczce. Może nie kopałam, ale jest tyle innej roboty zwanej lżejszą, że wcale nie zwracałam uwagi na sąsiadów. Jak ktoś mi mówi, że w niedzielę nie wypada pracować, odpowiadam, że to nie praca, to przyjemność 
A mnie wkurza jak ktoś wtyka nos i komentuje pracę w niedzielę...jak mam ochotę to pracuję i koniec kropka
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Ja też pracuję w niedzielę, ale tak jak powiedziała Margo: to nie praca, to przyjemność. 
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
No zobacz Asiu jak to jest, mój M będzie robił w ogródku wszystko byle nie musiał jeździć po marketach, dla Niego to normalnie kara
, więc On nigdy nic nie potrzebuje, ale, że ja też za wycieczkami marketowymi nie przepadam to jest okey. Na szczęście mam też normalnych sąsiadów, oczywiście to rzecz względna
, chodzi o to, że u nas w zasadzie wszyscy w niedzielę coś robią i nikt na nikogo krzywo nie patrzy, jejku super te "wierszyki' dla Martusi

- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Asiu...
Czytam, że zabiegana jesteś, spokoju troszkę Ci życzę...
Ja też coś w ogrodzie w niedzielę dłubnę, choć komentarze są... Najczęściej latam z sekatorem i zażywam przyjemności... A jak kogo oko boli, to nich się nie patrzy...
A wyjazd z M Ci się opłacił, jak to mówią, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...
Serdeczności zostawiam...
Czytam, że zabiegana jesteś, spokoju troszkę Ci życzę...
Ja też coś w ogrodzie w niedzielę dłubnę, choć komentarze są... Najczęściej latam z sekatorem i zażywam przyjemności... A jak kogo oko boli, to nich się nie patrzy...
A wyjazd z M Ci się opłacił, jak to mówią, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...
Serdeczności zostawiam...