Ja też upycham pranie na balkonie, ale zamierzam zamontować sobie suszarkę podsufitową, zawsze jednak pranie wyżej i jakby więcej miejsca. Hmmmmmmm leżak też by mi się przydał, taki relaks.....się rozmażyłam

najwyżej nie będę suszyć na balkonie
 najwyżej nie będę suszyć na balkonie  
 ja też planowo miałam mieć tylko tą skrzynie i jakieś doniczki powieszone na barierce
 ja też planowo miałam mieć tylko tą skrzynie i jakieś doniczki powieszone na barierce  

mieszkanie kupione od developera, i jutro się po prostu przejdę do administratora (urzęduje 2 razy w tyg u nas na osiedlu) i wszystkiego dowiem
 mieszkanie kupione od developera, i jutro się po prostu przejdę do administratora (urzęduje 2 razy w tyg u nas na osiedlu) i wszystkiego dowiem   Planowa chcę balkon zabudować, tylko najpierw trzeba urządzić w środku wszystko
 Planowa chcę balkon zabudować, tylko najpierw trzeba urządzić w środku wszystko   
  mam tam tyle miejsca na razie, że właściwie nie narzekam.
 mam tam tyle miejsca na razie, że właściwie nie narzekam. dziś też się skusiłam i do koszyka wpadły mieczyki szt. 2...
 dziś też się skusiłam i do koszyka wpadły mieczyki szt. 2...  w pierwszej kolejności fuksje
  w pierwszej kolejności fuksje  

ja na razie mam szlaban na rośliny.. czekam jeszcze troche i dopiero kupie te docelowe co mają rosnąć, bo ciągle coś kupuję, a kasa idzie jak nie wiem..
 ja na razie mam szlaban na rośliny.. czekam jeszcze troche i dopiero kupie te docelowe co mają rosnąć, bo ciągle coś kupuję, a kasa idzie jak nie wiem..  Tu doniczka, tu nasionka, tak się tylko mówi.. A teraz się zastanawiam gdzie ja to wszystko pomieszczę:P
 Tu doniczka, tu nasionka, tak się tylko mówi.. A teraz się zastanawiam gdzie ja to wszystko pomieszczę:P

i 5 owocowych... w tym 11 sadzonek truskawek
 i 5 owocowych... w tym 11 sadzonek truskawek   

ja już mam kolejkę na te moje pomidory, które dopiero wykiełkowały / dopiero kiełkują (niepotrzebne skreślić
 ja już mam kolejkę na te moje pomidory, które dopiero wykiełkowały / dopiero kiełkują (niepotrzebne skreślić  )
 ) Mój Małż tez dostał zadanie zakupu ziemi, ale jeszcze sie z niego nie wywiązał i chyba dobrze bo już bym miała wszystko zasadzone gdyby nie to :P
 Mój Małż tez dostał zadanie zakupu ziemi, ale jeszcze sie z niego nie wywiązał i chyba dobrze bo już bym miała wszystko zasadzone gdyby nie to :P

niewiedza początkującej
 niewiedza początkującej  

Spokojnie poznasz po lisciach wł.emilijaie pisze: Szkoda tylko, że jak pikowałam pomidory i papryki to byłam tak tym wszystkim podjarana, że zapomniałam poopisywać
a chciałabym mieć chociaż po 2 sztuki z gatunku.

spoko... mi wyjdzie parę bazylii i trochę oregano.. i z tego co widzę  eee.... około 40 pomidorów
 spoko... mi wyjdzie parę bazylii i trochę oregano.. i z tego co widzę  eee.... około 40 pomidorów