alicjad31-Alu Dziękuję,ale wiosna króluje a najpiękniejsze kwiaty kwitną właśnie wiosną.
gęsiówka

misiaczekm-Piotrze, AGNESS-Agnieszko ; Anna11; Jolu1 To tylko jak na razie kwitnie mirabelka.Reszta drzewek czeka.
Tulipanki zaczynaja otwierać swoje pączusie,jeszcze nieśmiało,pojedynczo ale już rozweselają ogrody.Kwitnień coraz więcej i więcej i radości coraz więcej.
U mnie niedziela była chłodna,nie zimna,deszczowa,ale deszczyk potrzebny.Oj teraz to będzie się zielenić .
Hosty jeszcze nie wszystkie wyszły.Niektórych jeszcze nie widać,grzebałam jak kura pazurkami aby sprawdzić czy tam są. SA!

Lubię zapach wiosny,zwłaszcza nocą
Tulipany,tulipanki

Tulipan Red Impression czerwony,

kogra-Grażynko Wcale nie dogoniła,ot coraz więcej kwitnień,ale u Ciebie zdecydowanie więcej i więcej i chyba na południu tak jest zawsze,że macie cieplej,szybciej zielono i kwitnąco.
tulipanka-Wiolu Witaj w moich progach .Zawilców nie dawno więcej posadziłam,ale nie wiem czy one zakwitną jeszcze w tym roku,powinny ,zobaczymy

To tylko kwitnie mirabelka.Reszta drzewek w oczekiwaniu większym lub mniejszym

slanka-flora-SławkuBo wiosna pięknieje i nie sposób tego przegapić trzeba wręcz to wszytko w kadry uchwycić
U mnie wszystkie hosty też jeszcze nie wyszły,aż sprawdzałam grzebałam w ziemi czy one są??Ale wszystkie są

To tylko kwitnie mirabelka.Reszta drzewek w oczekiwaniu większym lub mniejszym
Barwinek pospolity- (Vinca minor )

BARWINEK POSPOLITY 'ATROPURPUREA'

terlica-Ewo To kwitnie zwykła mirabelka.Moje hosty tez pomału wychodzę,jedne bardziej inne wolniej.Też mnie czeka przesadzanie kilku.Zimno u nas jest,zwłaszcza nocami z w dzień znacznie się ociepla,a roślinki prą do przodu
 Dzięki kochana za informacje z tym dolomitem i gdzie kupić,będę to miała na uwadze.a już nawóz kupiłam w supermarkecie 1 kg,  a mój mąż 10 kg w tej samej cenie.
 Dzięki kochana za informacje z tym dolomitem i gdzie kupić,będę to miała na uwadze.a już nawóz kupiłam w supermarkecie 1 kg,  a mój mąż 10 kg w tej samej cenie.  
 ASK_Anulla Witaj
 U mnie też na tej lubelszczyżnie  nie jest najszybciej ciepło,ale  ni9e najpóźniej jak obserwuję u innych
 U mnie też na tej lubelszczyżnie  nie jest najszybciej ciepło,ale  ni9e najpóźniej jak obserwuję u innych  Niestety nie znam odmiany- nazwy  tego hiacynta.To jedne z pierwszych jakie kupiłam.Wówczas jeszcze nazw nie zapisywałam
 Niestety nie znam odmiany- nazwy  tego hiacynta.To jedne z pierwszych jakie kupiłam.Wówczas jeszcze nazw nie zapisywałam  To fajnie masz żółte zawile,O może i ja tak spróbuję ;:173Napisz jak uprawa  będzie przebiegała  pierwiosnka storczykowego
 To fajnie masz żółte zawile,O może i ja tak spróbuję ;:173Napisz jak uprawa  będzie przebiegała  pierwiosnka storczykowego  

marzena06; Ignis05-Krysiu; Gosiaczek12a11; Kochammmkwiaty-Aguś Dziękuję kochane za miłe słowa
 U mnie drzewka owocowe też nie kwitną tylko ta mirabelka.Śliwa jeszcze jedna w mocno dużych pąkach
 U mnie drzewka owocowe też nie kwitną tylko ta mirabelka.Śliwa jeszcze jedna w mocno dużych pąkach  A widzisz Krysiu u Ciebie magnolia kwitnie a u nie jeszcze nie
 A widzisz Krysiu u Ciebie magnolia kwitnie a u nie jeszcze nie  
 przymrozkowe,ale ponoć mają już być cieplejsze

Moja Magnolia Ann,kupiłam ja bo to moja imienniczka

dopiero pączek pęka,u innych już kwitną u mnie jak widać

bozunia; koziorozec-Marto; usa1276-UIlu Ja też uwielbiam kwiaty na tle niebieskiego nieba, tak właśnie wyglądają sielsko ,anielsko,polsko.Hosty faktycznie się rozrosły przez te kilka lat,W tym roku je trochę podzielą,,przesadzę ,kilka nowych jeszcze dokupię
 Tak ten czerwony tulipan to  Red Impression .hippeastrum ni mam pojęcia jaka to odmiana
 Tak ten czerwony tulipan to  Red Impression .hippeastrum ni mam pojęcia jaka to odmiana  U mnie noce też strasznie zimne
 U mnie noce też strasznie zimne 

gęsiówki zasługują na wielkie brawa
  gęsiówki zasługują na wielkie brawa  maleństwa a jakże cieszą. Buziaki zostawiam
  maleństwa a jakże cieszą. Buziaki zostawiam 
 Wszystko takie urocze. Z przyjemnością obejrzałam kwitnące drzewo owocowe, tulipany,zawilce i inne pokazane rośliny.Piękne
 Wszystko takie urocze. Z przyjemnością obejrzałam kwitnące drzewo owocowe, tulipany,zawilce i inne pokazane rośliny.Piękne  

Jak prace w ogrodzie?
 Jak prace w ogrodzie? Moja Ann  tylko wygląda na bardzo ciemną,Pąk od dołu ma ciemny a jak rozkwitnie jest różowa raczej jasna
 Moja Ann  tylko wygląda na bardzo ciemną,Pąk od dołu ma ciemny a jak rozkwitnie jest różowa raczej jasna 

Uwielbiam jej zapach i te wciąż nowe kolorki
 Uwielbiam jej zapach i te wciąż nowe kolorki   

Już połowę warzywnika mam przez mojego M posadzone.Nowe rabaty obłożone kamieniami,Trawa przy nich  wydarta szpadelkiem .
 Już połowę warzywnika mam przez mojego M posadzone.Nowe rabaty obłożone kamieniami,Trawa przy nich  wydarta szpadelkiem .