Cudne tulipanki.... uwielbiam te botaniczne maluszki.... w ogóle wiosna u Ciebie na całego..... i zdjęcia robisz przepiękne

cieplej u Ciebie, tulipany, zawilec, śliwa szybciej zakwitły...hosty kiełki też mają większe
 cieplej u Ciebie, tulipany, zawilec, śliwa szybciej zakwitły...hosty kiełki też mają większe 

Tam zawsze drożej.
  Tam zawsze drożej.

ale fajnie kudłate fotki ci wyszły, ta z gościem na miodunce i z sasankami.
 ale fajnie kudłate fotki ci wyszły, ta z gościem na miodunce i z sasankami.   

w minionym roku, chętnie bym takiego nabyła. Pasowałby do hiacyntów w dwóch odcieniach różu, które ocalały.
  w minionym roku, chętnie bym takiego nabyła. Pasowałby do hiacyntów w dwóch odcieniach różu, które ocalały. . U mnie w okolicy zawilec żółty pojawia się nieczęsto, ale sentyment mam do tych pospolitych.
 . U mnie w okolicy zawilec żółty pojawia się nieczęsto, ale sentyment mam do tych pospolitych. 

Hosty masz olbrzymie
 Hosty masz olbrzymie  Oj, będzie liści! I jakie piękne hippeastrum! Jaka odmiana? Te tulipanki (zdjęcie przed hippeastrum) mamy chyba takie same. Czy to  Impression?
  Oj, będzie liści! I jakie piękne hippeastrum! Jaka odmiana? Te tulipanki (zdjęcie przed hippeastrum) mamy chyba takie same. Czy to  Impression?

u mnie troszkę spauzowała
 u mnie troszkę spauzowała