Pozdrawiam, Elwi
Kwitnie w pełniRozeta pisze:Łał ...magnolia ... uwielbiam magnolie
!!! Ciekawe jak ta odmiana będzie prezentować się w pełni rozkwitu
?
Moja Stellata już otwiera pąki ... . Ależ ona cieszy oczy! No i pachnie ....
Aguś, tak wcześnie, bo dopiero kupiona, wiec pewnie podpędzonaAGNESS pisze:Moniś ależ piękne są te brateczkowe donice..... naprawdę piękne ..... Takie pogodne, kolorowe, wiosenne..... aż trudno wzrok oderwać![]()
Magnolia niesamowita..... tak wcześnie
Annes 77 pisze:Moni bratki uśmiechają się pięknie .
Magnolia cudna
Teraz z każdym dniem magnolia jeszcze piękniejsza, gdy otwiera te wielkie kwiaty .Elwi pisze:Cudowna magnoliaLiczę, że uraczysz nas jeszcze sesją fotograficzną jak otworzy kwiaty
Bardzo lubię magnolie, chociaż jeszcze żadnej nie posiadam
Cóż, pozostaje podglądać w innych ogrodach
![]()
Pozdrawiam, Elwi
Ja już mam w zasadzie przycięteewamaj66 pisze:Swoich róż jeszcze nie przycięłam, ledwie zaczęłam, ale najpierw trzeba było posadzić to, co przyszło. Zamierzam dziś skończyć porządki, żeby móc zająć się warzywnikiem.
Ooo, to i tak sporoMargo2 pisze:Ja już mam wszystkie róże przycięte, ale ja mam tylko 60. Jak pisałam Ewie i tyle mi wystarczy![]()
Uwielbiam jak kwitną, ale roboty przy nich za bardzo nie lubię, bo cała poharatana jestem. Niewdzięczne bestie
Piękna jest, Aniu - szczerze polecamAnnes 77 pisze:Magnolia biała z muśnięciem różu no idealna
U mnie słonecznie, ale długoterminowa prognoza wskazuje, że ma nastąpić zmiana w pogodzie i chyba te poranne chmurki były nie bez powoduaage pisze:Elegancja![]()
U mnie wschód podobny, jednak zmian w prognozach nie widzę
Dziękuję, Kasiurobaczek_Poznan pisze:Monia, przepiękna magnolia! Wygląda na duży okaz...cudne kwiaty.
Te tulipany miniaturowe kwitną też u mnie, to Ancilla