Ale lampę to ja bym taką chciała
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
Szczerze podziwiam
Wątpię bym sobie dała radę.
Jest gdzieś do kupienia, czy to designerski projekt?
Aniu, poszukam dla Ciebie tej lampy, ale nie mam przekonania, czy była do kupienia. Dam znać. EDIT: Zobacz tu. Trzeba by poszperać za nią... nazywa się Jar RGB.
Dałabyś radę. Ja się przełamałam i w porównaniu z momentem wejścia na pierwsze zajęcia, już potrafię więcej. Myślę, że z każdym zjazdem będę pewniejsza, ale i tak raczkuję dopiero. Myślę, czy nie zapisać się jeszcze na kurs rysunku, bo my tego w programie nie mamy.
Piotrze, robiłam makietę i rzeźbę w glinie, ale to naprawdę poziom przedszkola ;-)
Dario, będę musiała, ponieważ studia obejmują zakres Projektowanie Ogrodów z Domem Rodzinnym
Ciekawe, prawda?
Iwonka, wierz mi, że też jestem laikiem ;-) Jestem ciekawa uwag profesora, bo z pewnością poprawki będą
Dzięki za słowa wsparcia!
Dałabyś radę. Ja się przełamałam i w porównaniu z momentem wejścia na pierwsze zajęcia, już potrafię więcej. Myślę, że z każdym zjazdem będę pewniejsza, ale i tak raczkuję dopiero. Myślę, czy nie zapisać się jeszcze na kurs rysunku, bo my tego w programie nie mamy.
Piotrze, robiłam makietę i rzeźbę w glinie, ale to naprawdę poziom przedszkola ;-)
Dario, będę musiała, ponieważ studia obejmują zakres Projektowanie Ogrodów z Domem Rodzinnym
Iwonka, wierz mi, że też jestem laikiem ;-) Jestem ciekawa uwag profesora, bo z pewnością poprawki będą
Dzięki za słowa wsparcia!
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, brakuje słów by wyrazić mój podziw dla Twoich zdolności. Projektowanie ogrodu to już wysoko, a do tego jeszcze ....wnętrza. Wzięłaś jak to mówią byka za rogi...zdolniacha.
- Malgolinka

- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu, pieknie
, zdolna z Ciebie dziewczynka
;:
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
Agnieszko, przy małym dopracowaniu na pewno będzie super.
Ja ciągle zabieram się do ulepienia Gargulca, ale na razie nie mam bodźca.
Ja ciągle zabieram się do ulepienia Gargulca, ale na razie nie mam bodźca.
- JLG

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Jestem pod wrażeniem, wyszło super
pomyśl nad przebranżowieniem 
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
A ja nadal nie wierzę, że robisz to pierwszy raz. Normalnie jak fachowiec
. Jeśli mówisz, że to dopiero początek, to jak będą wyglądały Twoje prace na koniec studiów, bo te są idealne.
Agnieszko- coraz fajniej wychodzi projektowanie- masz przy okazji zapewne świetną zabawę- przeglądając katalogi i zdjęcia w poszukiwaniu inspiracji wnętrzarskich. Bardzo podoba mi się pomysł na kuchnię- biele, ecru i drewno- bliskie mojemu sercu pomysły, piękna kolorystyka! Ja u siebie, ponieważ mam kuchnie częściowo otwartą na salon- podłogę drewnianą z salonu wprowadziłam do kuchni, a gres jest tylko pod szafkami, oraz ten sam pojawia się przy kominku. Wstawiam fotki u siebie na trochę- może to Cię zainspiruje 
Moniko, fajnie, że Ci się podoba
Projektowanie to z jednej strony fajna zabawa, a z drugiej detaliczna praca nad wieloma szczegółami. Obejrzałam już zdjęcia u Ciebie - podobają mi się takie rozwiązania. Drewno mamy w całym domu, poza kuchnią i hallem, gdzie zależało nam na ogrzewaniu podłogowym, stąd są w tych dwóch miejscach duże kafle. I tak, gdybym miała urządzać raz jeszcze, wszystko zrobiłabym inaczej
Pozdrowienia!
Asiu, upieram się jednak, że robię to po raz pierwszy
Jeśli znajduje to Wasze uznanie, tym bardziej motywuje to do coraz cięższej pracy i wspinania się po kolejnych szczeblach wiedzy... Dzięki wielkie!
Lesiu, super - dziękuję! Ja już o tym myślę, ale najpierw, muszę się tego nauczyć...
Piotrze, też tak sądzę
Cóż to takiego, ten Gargulec?
Małgolinko, bardzo jesteś łaskawa - dziękuję
Małgosiu, naprawdę tak Ci się podoba? Kurczę, a ja widzę tyle niepewności w sprawności mojej ręki... nic to, pracuję nad tym i będzie lepiej.
Pozdrowienia!
Asiu, upieram się jednak, że robię to po raz pierwszy
Lesiu, super - dziękuję! Ja już o tym myślę, ale najpierw, muszę się tego nauczyć...
Piotrze, też tak sądzę
Cóż to takiego, ten Gargulec?
Małgolinko, bardzo jesteś łaskawa - dziękuję
Małgosiu, naprawdę tak Ci się podoba? Kurczę, a ja widzę tyle niepewności w sprawności mojej ręki... nic to, pracuję nad tym i będzie lepiej.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Coraz bardziej podziwiam
Nie tylko ogród, ale i dom. Chociaz oglądając zdjęcia z Twojego wnetrza to można było przypuszczać, ze projektowanie wystroju też Ci pójdzie wspaniale.
Nie tylko ogród, ale i dom. Chociaz oglądając zdjęcia z Twojego wnetrza to można było przypuszczać, ze projektowanie wystroju też Ci pójdzie wspaniale.
Jak będziesz robić remont, to nie rezygnuj z drewna na ogrzewaniu podłogowym- u nas cały dom w drewnie i w podłogówce
Drewno specjalnie dobrane tak, żeby jedno z drugim działało- ma być dobrze.. szczegóły sprawdzę zimą
Wnętrza Twoje mi się zawsze podobają- czy z Twojego domu, czy z uczelnianych projektów.
Wnętrza Twoje mi się zawsze podobają- czy z Twojego domu, czy z uczelnianych projektów.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ja także podziwiam Aguś i jestem szczęśliwa,że ja już się uczyć niczego nowego nie będę!
Nawet UTW mnie nie pociąga
...wreszcie totalny luzik !!! Wiek ma swoje prawa!
A przed Tobą jeszcze wiele czasu więc ucz się Dziewczę ucz !
Miłego dnia!

Wreszcie udało mi się do Ciebie dotrzeć, a raczej zostawić namacalny dowód wizyty w postaci wpisu (ale czytelniczo byłam na bieżąco...).
Zachwycam się projektem
. Nadal stoję na stanowisku, że to magia... przynajmniej dla mnie, bo zupełnie brakuje mi tego typu wyobraźni.
PanM - krwiopijca.... 
Zachwycam się projektem
Hmmmaguniada pisze: Wczoraj znalazłam Sarze kleszcza... PanM wyciągał, ale nie wgryzł się ...
- variegata
- 1000p

- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Agunia, gratulacje! Bardzo dobrze całość się komponuje
Dodatki boskie, naprawdę piękne a przede wszystkim nieszablonowe. Kolorystyka powiedziałabym uniwersalna, ale nie nudna. Większość z osób lubi takie wnętrza. Dzięki kompozycji dodatków i kolorów wnętrza są ciepłe, nowoczesne, ale też tradycyjne i przytulne jednocześnie. Piątka z plusem za pomysł
Kleszcze w tym roku zaatakowały z impetem
Koniecznie trzeba zastosować kropelki w kark.
U mnie 6 sztuk zwierza do obsługi
Kleszcze w tym roku zaatakowały z impetem
U mnie 6 sztuk zwierza do obsługi
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ja również interesuje się wnętrzami myślę, że mam gust i tak mnie rodzina postrzega
Lubię też rysować niestety zaniedbałam się w tym bo jeszcze kilka lat temu byłam na poziomie w którym rysowałam już portrety. Z rysowaniem jest tak, że trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Myślę, że twoje rysunki są staranne i estetyczne popracuj jedynie nad drzewami
Twoje projekty wnętrz bardzo mi się podobają takie w stylu loftowym. Uwielbiam takie wnętrza i przedstawione przez ciebie kolory, zwłaszcza kocham jasne podłogi( trochę to dziwnie brzmi hehe)
My w domu mamy podłogówkę i płytki w salonie kuchni i na przedpokoju no i oczywiście w łazienc i na prawdę daje to dużo ciepła dla mnie aż za dużo
Jedyna rzecz która mi się nie podoba i wydaje mi się, ze nie pasuje to lampy i kanapa, oczywiście każdy ma swój gust, myślę że są trochę w innym stylu niż pozostała część.
Od siebie dodam jeszcze tyle, że spokojnie możesz się tym zajmować masz wyczucie i gust
Po obejrzeniu ogrodu już to wiedziałam 
Twoje projekty wnętrz bardzo mi się podobają takie w stylu loftowym. Uwielbiam takie wnętrza i przedstawione przez ciebie kolory, zwłaszcza kocham jasne podłogi( trochę to dziwnie brzmi hehe)
My w domu mamy podłogówkę i płytki w salonie kuchni i na przedpokoju no i oczywiście w łazienc i na prawdę daje to dużo ciepła dla mnie aż za dużo
Jedyna rzecz która mi się nie podoba i wydaje mi się, ze nie pasuje to lampy i kanapa, oczywiście każdy ma swój gust, myślę że są trochę w innym stylu niż pozostała część.
Od siebie dodam jeszcze tyle, że spokojnie możesz się tym zajmować masz wyczucie i gust