. Woda spływa po ściankach ale niestety nie jest to mocno widoczne. Chciałbym to jakoś podświetlić w taki sposób żeby albo było lepiej widać tą wodę (myślałem o jakimś ledzie od dołu lub od góry) albo po prostu jakiś mały reflektor który by to oświetlił z boku. Ktoś może polecić jakiś pomysł lub koncepcję ewentualnie na jaka moc patrzeć takich reflektorów by nie oświetlało tego za mocno?Pomysł na podświetlenie niewielkiej fontanny
Pomysł na podświetlenie niewielkiej fontanny
Witam. Od jakiegoś czasu mam niewielką fontannę (ma 50 cm wysokości)
. Woda spływa po ściankach ale niestety nie jest to mocno widoczne. Chciałbym to jakoś podświetlić w taki sposób żeby albo było lepiej widać tą wodę (myślałem o jakimś ledzie od dołu lub od góry) albo po prostu jakiś mały reflektor który by to oświetlił z boku. Ktoś może polecić jakiś pomysł lub koncepcję ewentualnie na jaka moc patrzeć takich reflektorów by nie oświetlało tego za mocno?
. Woda spływa po ściankach ale niestety nie jest to mocno widoczne. Chciałbym to jakoś podświetlić w taki sposób żeby albo było lepiej widać tą wodę (myślałem o jakimś ledzie od dołu lub od góry) albo po prostu jakiś mały reflektor który by to oświetlił z boku. Ktoś może polecić jakiś pomysł lub koncepcję ewentualnie na jaka moc patrzeć takich reflektorów by nie oświetlało tego za mocno?