Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
- magenta
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 23
Dzięki Aga za podpowiedź
Jutro tam wdepnę
Wyszłam dziś, bo już nie mogłam wysiedzieć w domu, ileż można chorować

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Jaskry bardzo ładnie wyglądają
Pogoda taka, że nawet mimo chęci nie odważyłam się wyjść po południu do ogrodu. Przestało padać, ale zimno było ponad moją wytrzymałość (niską zresztą
). Posiałam wreszcie żeniszki.
Pogoda taka, że nawet mimo chęci nie odważyłam się wyjść po południu do ogrodu. Przestało padać, ale zimno było ponad moją wytrzymałość (niską zresztą
- -Piotr-
- 200p

- Od: 2 mar 2014, o 10:33
Ładny piesek, śpij dobrze 
Jaka słodziutka- rozpłynęłam się na widok fotki 
Dzięki!
Fotka made by Nisia
W kuchni Sarunia zawsze robi oczy kota ze Shreka
Fotka made by Nisia
W kuchni Sarunia zawsze robi oczy kota ze Shreka
A Zakuś od razu nabiera inteligencji na pyszczku.. Może leżeć z przygryzionym językiem i chrapać, ale jak coś zachrupie a on jest głodny- mądrośc aż bije od niego
Takim oczętom ciężko odmówić! Nie mogę się przestać zachwycać- rozczulająca!
Śpij spokojnie
Takim oczętom ciężko odmówić! Nie mogę się przestać zachwycać- rozczulająca!
Śpij spokojnie
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agnieszko
Biało zielona dekoracja na stoliku ogrodowym, wyjątkowo udana
Pozdrawiam Kochana serdecznie, przesyłam wiosenne buziaki
PS. Zastanawiałam się nad klonem 'Crimson Sentry', Twój bardzo mi się spodobał, ale niestety on lubi żyzne i wilgotne podłoże, więc to nie na moje stepy
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Jaki słodziak z tej saruni
Uwielbiam zwierzaki zwłaszcza psy i kotki 
- ewelkacha88

- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie .Długo mnie tutaj nie było a właściwie to byłam tylko się nie udzielałam. Agnieszko gratuluję podjęcia studiów- świetna decyzja
Twój ogród przepięknie już rozkwita
Jestem pod wrażeniem Twojej pracowitości . Tylko czekać na lato aż wszystko zacznie kipieć kolorem i soczystą zielenią liści i trawy . Oj pozazdrościć, pozazdrościć . Mój ogród ( o ile to mozna tak w ogóle nazwać a chyba nie ! ) dopiero się tworzy w tempie slimaczym bo mam małe dzieci więc nie mogę każdej wolnej chwili poświęcić ogrodowi . Mam też problem z psem i tutaj właśnie piszę o radę . Widzę , że Ty masz pieska a mimo to masz wspaniały ogród . Mój ma 3 miesiące rasa cocker spaniel angielski - Ty masz chyba tego samego ? lub amerykańskiego ? Czy sunia nie nadgryzała Ci krzewów jak była mała ?? A jeśli tak to jak sobie z tym radziłaś ?? Ja sadzę dopiero krzewy , no i ten mały rozrabiaka je podgryza . Nie wiem jak z tym sobie radzić . Nie mam zamiaru zapinać go do budy czy tam do kojca , chce żeby miał swobodę ruchów ale chcę też za kilka lat cieszyć się kolorem u siebie
A może jak już będzie dorosły to nie będzie tak gryzł? Podziel się swoim doświadczeniem będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam serdecznie 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Do jaskrów mam słabość, a białe wyglądają bardzo elegancko, choć przypominają mi .... zimę
Wzrok Sary jest, moim zdanie, wyczekujący. Znam go doskonale. Okami do kuchni przybiega ilekroć słyszy odgłos noża uderzającego o deskę. Bo cóż pani może kroić jak nie jedzenie dla niego
Tyle, że on długo nie usiedzi, tylko ładnie prosi stojąc na tylnych łapach, A może bardzo długo...
Wzrok Sary jest, moim zdanie, wyczekujący. Znam go doskonale. Okami do kuchni przybiega ilekroć słyszy odgłos noża uderzającego o deskę. Bo cóż pani może kroić jak nie jedzenie dla niego
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Hej Aguś!
U nas słoneczko od rana, choć podobnie jak u Ciebie, lekki przymrozek przy gruncie był.
Szkoda, ze dziś nie wyjdę do ogrodu (wracam późno) ale weekend będzie mój
A Ty jaki masz rozkład jazdy na dzisiaj? Ogródek, kije? A co na obiad? Nie mam pomysłu co zrobić u siebie, więc chętnie posłucham
Miłego
U nas słoneczko od rana, choć podobnie jak u Ciebie, lekki przymrozek przy gruncie był.
Szkoda, ze dziś nie wyjdę do ogrodu (wracam późno) ale weekend będzie mój
A Ty jaki masz rozkład jazdy na dzisiaj? Ogródek, kije? A co na obiad? Nie mam pomysłu co zrobić u siebie, więc chętnie posłucham
Miłego
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,piękne te jaskry,nie widziałam nigdzie kwitnących w sprzedaży.Kupowałam kilka razy do sadzenia,ale nigdy mi nie wzeszły w ogrodzie,dałam sobie spokój.Widziałam teraz chyba w biedronce w sprzedaży,ale nie skusiłam się już.
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Aga dzieńdoberek
Jak tam za oknem? U nas wreszcie słoneczko, ale chłodno. Choć przymrozków nie było
Sarunia słodka, ach te oczy
Możesz zdradzić, gdzie kupiłaś tą dekorację? Szukam fajnej rzeczy na taras ale nic mi nie wpadło w oko.
Miłego dnia!
Jak tam za oknem? U nas wreszcie słoneczko, ale chłodno. Choć przymrozków nie było
Sarunia słodka, ach te oczy
Możesz zdradzić, gdzie kupiłaś tą dekorację? Szukam fajnej rzeczy na taras ale nic mi nie wpadło w oko.
Miłego dnia!
Dzień dobry kochani!
Piękne słońce dziś rano mnie powitało, które fantastycznie ogrzewa świat... mam nadzieję, że u Was jest równie pięknie
Planuję dziś wyjść na kije po dwóch dniach przerwy. Pogoda cudowna!
Dorotko, oczywiście, że mogę zdradzić - kupiłam je w Obi. Zasadzam się jeszcze na piękny dzban i może kulę... były jeszcze doniczki, serduszka i nieduże skrzyneczki na parapet. Przyzwoite ceny
Były jeszcze motywy różane i mocniej lawendowe w kolorze, ale to były przedmioty szkliwione. To, co kupiłam, jakoś bardziej przypadło mi do gustu.
Za oknem cudownie, choć jeszcze chłodno... nic to, zapowiadają około 12-14 stopni - mnie to całkowicie odpowiada!
Miłego dnia
Małgosiu, jaskry bardzo mi się spodobały u naszego poznańskiego Robaczka... nie zastanawiałam się nad zakupem - wydaje mi się, że są bardzo eleganckie i subtelne. Rozumiem, że siałaś i to Ci się nei udało?
Robaczku, dzień dobry! W planach mam dziś kije, dokończenie rysunków (wiem, że to wygląda jakbym strasznie długo się przy tym kokosiła, ale kurczę, tam jest tyle szczegółów...), a na obiad planuję usmażyć solę, do tego talarki z ziemniaków i surówka z kapusty kiszonej. Pasuje Ci taka propozycja?
Najważniejsze, że zapowiada się ładny weekend... skorzystasz na pewno z wszystkich uroków pogody i ogrodu!
Miłego
Aniu, podzielam Twoją opinię na temat jaskrów... wytworne i eleganckie, a przy tym takie swojskie. Zimy mi nie przypominają ;-)
Nasze pupile w kuchni zachowują się podobnie... Sara nie prosi co prawda na dwóch łapach, ale wykonuje na raz wszystko to, co u mnie... leży, robi siad, daje głos - jednym słowem, upomina się o najmniejszy kęs
Miłego dnia!
CDN...
Piękne słońce dziś rano mnie powitało, które fantastycznie ogrzewa świat... mam nadzieję, że u Was jest równie pięknie
Planuję dziś wyjść na kije po dwóch dniach przerwy. Pogoda cudowna!
Dorotko, oczywiście, że mogę zdradzić - kupiłam je w Obi. Zasadzam się jeszcze na piękny dzban i może kulę... były jeszcze doniczki, serduszka i nieduże skrzyneczki na parapet. Przyzwoite ceny
Za oknem cudownie, choć jeszcze chłodno... nic to, zapowiadają około 12-14 stopni - mnie to całkowicie odpowiada!
Miłego dnia
Małgosiu, jaskry bardzo mi się spodobały u naszego poznańskiego Robaczka... nie zastanawiałam się nad zakupem - wydaje mi się, że są bardzo eleganckie i subtelne. Rozumiem, że siałaś i to Ci się nei udało?
Robaczku, dzień dobry! W planach mam dziś kije, dokończenie rysunków (wiem, że to wygląda jakbym strasznie długo się przy tym kokosiła, ale kurczę, tam jest tyle szczegółów...), a na obiad planuję usmażyć solę, do tego talarki z ziemniaków i surówka z kapusty kiszonej. Pasuje Ci taka propozycja?
Najważniejsze, że zapowiada się ładny weekend... skorzystasz na pewno z wszystkich uroków pogody i ogrodu!
Miłego
Aniu, podzielam Twoją opinię na temat jaskrów... wytworne i eleganckie, a przy tym takie swojskie. Zimy mi nie przypominają ;-)
Nasze pupile w kuchni zachowują się podobnie... Sara nie prosi co prawda na dwóch łapach, ale wykonuje na raz wszystko to, co u mnie... leży, robi siad, daje głos - jednym słowem, upomina się o najmniejszy kęs
Miłego dnia!
CDN...