Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

U mnie też bardzo ciepło,ale wiatr się coraz silniejszy robi
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Marto.
Stokrotki ;:333 . Ja też mam, ale takie zwykłe ,polne. Co dzisiaj działałaś w ogrodzie?
U mnie też był piękny dzień , który spędziłam w ogrodzie. ;:196 ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Annes witam Cię w moich skromnych progach,miło,że jesteś i myślę że znowu zaglądniesz gorąco zapraszam :wit ;:65 ;:108

Dorotko,u mnie też wiało,ale było bardzo ciepło,chodziłam z krótkim rękawem do wieczora miłej nocki życzę,pozdrawiam ;:19 :wit

Alu,bardzo lubię stokrotki i sobie kupiłam ,żeby mieć bardziej wiosennie,dzisiaj przyszły róże od naszej Ewy i zamiast sprzątać ogród bo tak miałam zaplanowane to sadziłam róże,jutro dalsza część sadzenia,nie ma końca,dzień też miałam piękny,pozdrawiam :wit ;:168
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Martusiu witaj :wit
Jak minęła sobota, popracowałaś troszkę w ogródku??? Ja jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia .... przycięłam prawie wszystkie róże, wrzosy, bukszpany i iglaczki..... napracowałam się niesamowicie, że ledwie chodzę :roll: .... ale zadowolenie ogromne :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu macham do Ciebie znad morza i wstawiłam Ci coś rozgrzewającego. ;:196
sosnina1
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 12 maja 2012, o 23:08

Post »

Piękne rośliny, piękny ogród, a wszystko tak blisko ode mnie.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dzisiaj popracowalam w ogrodzie. Trzeba korzystać, bo znowu zapowiadają ochłodzenie. A jak Tobie poszło?
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Martuś ja piątek i troszkę soboty wykorzystałam ogrodowo :heja
jeszcze mi sie na ten tydzień zapowiada praca w ogrodzie

Pozdrawiam niedzielnie i dużo ;:3 życzę :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ciekawa jestem Constance Mozart :D Oblizywałam się na Herzogin Christiana, ale nie zamówiłam w tym roku żadnej :( Piwonii dotąd też nie zamówiłam nowych ;:145 Cały czas próbuję posprzątać ogród-z marnym efektem. To znaczy efekt w postaci zakwasów wystąpił w całej okazałości, ale niezupełnie o to mi chodziło ;:306
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich serdecznie w niedzielne południe,u mnie pochmurno,ale ciepło,ptaki śpiewają ogromnie,pewnie tak jak my cieszą się z wiosny.

Agusiu,wczoraj cały dzień w ogrodzie bo znowu przyjechała następna partia róż od naszej Ewy i tylko ciągle sadzę ,róże stare przycięłam wcześniej ,wrzosy też,ale poza tym nic więcej nie przycinałam .wszystko mnie goni,jesteśmy zmęczone ,ale szczęśliwe i to jest najważniejsze,buziaczki dla Ciebie :wit ;:196

Marysiu,byłam już dzisiaj nad morzem ,nawet zamoczyłam nogi ,uwielbiam to,miłego dnia życzę :wit ;:65 ;:168

Sosnino,witam w skromnych progach i zapraszam znowu ,dlaczego nie można do Ciebie przyjść ,w Świętokrzyskim często bywam na grzybach,pozdrawiam :wit ;:168

Gosiu,ja tez wczoraj byłam cały dzień w ogrodzie ,ciągle coś sadzę i zmieniam,wieczór nie przyszłam bo wyjechałam na imieniny ,i wróciłam bardzo późno,miłej niedzieli Ci życzę i pozdrawiam :wit ;:3 ;:168

Ulciu,ale mamy wyczucie, prawie w jednym czasie piszemy do siebie ,nie wiedząc o tym,ja chyba nie jeden tydzień posiedzę w ogrodzie ,ciągle coś wymyślam,buziaczki dla Ciebie ;:196 :wit
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marto chyba każdy z nas wykorzystuje wolną chwilkę na pracę w ogrodzie. Wiosną jest jej tyle, ale jaka radość jak każdego dnia coś nowego wychodzi z ziemi, a jeszcze jak kwitnie to ;:167 raduje się bardzo.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ewo,ja też próbuję posprzątać ogród i też mi nie wychodzi ,ciągle mam coś ważniejszego do zrobienia,zakwasów nie mam ,ale i czasu na wszystko,a pomocnicy wcale się tym nie interesują ,a tak by się ktoś przydał,ale jak ja mam ich pilnować coby źle nie zrobili to może lepiej nie ;:306 ,pozdrawiam gorąco i miłego dnia :wit :lol:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Dzień pochmurny, deszczowy, ale ciepły. Całkiem przyjemny, tylko boleści doskwierają ;:306 Wydaje mi się, że w poprzednich latach otrzymywałam większą pomoc przy pracach niewymagających szczególnej wiedzy, np. przy grabieniu :? Albo chcę dogonić osoby, które już posprzątały, bo mają łagodniejszy klimat :D U mnie forsycja jeszcze nie kwitnie, więc i cięcie róż może poczekać :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Dorotko,to prawda,ogród bardzo budzi się do życia,,a dochodzą nowe czynności i wiele innych życiowych spraw i to powoduje,że zakrętu nie łapiemy,przynajmniej ja,ale i tak wszystko cieszy i pewnie dlatego mamy tyle siły ,bo pracuje się z zadowoleniem ,pozdrawiam :wit ;:196

-- 23 mar 2014, o 12:19 --

Ewo,U mnie na razie nie pada i nie wiem ,czy nie pójdę podlewać nowe nasadzenia,u mnie też forsycja nie kwitnie ,mam dużo zimniej niż w niektórych rejonach ,chyba mam podobnie jak Ty ,bo czasem jak czytam u Ciebie w jakim stadium masz rośliny ,to u mnie jest tak samo :uszy
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

I u mnie cały czas pośpiech, czasu mam od tego roku znacznie mniej dla ogrodu, ale mam cały czas nadzieję, że wszystkiemu dam radę.
Też tak jak Ty wykonuję sama, cięższe prace czekają na moich chłopców, którzy tylko z doskoku coś mi pomogą, ale co dam radę sama to robię. Przecież nikt tak nie wyplewi dokładnie jak moje ręce ;:306
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”