U nas panuje zasada, że jak tylko mamy jakiś zwyżkowy moment finansowy, to za chwilę coś się sp... i całą kasę trzeba wydać. Trzymam kciuki za remont i dobrych, uczciwych klientów na wynajęcie domku. A Młody co nabroił? Okres burzy i naporu?
 U nas panuje zasada, że jak tylko mamy jakiś zwyżkowy moment finansowy, to za chwilę coś się sp... i całą kasę trzeba wydać. Trzymam kciuki za remont i dobrych, uczciwych klientów na wynajęcie domku. A Młody co nabroił? Okres burzy i naporu?Dziś wciąż chłodno, ale ja już w czółenkach do pracy pognałam

EwoEs oj, ulga jest ogromna, choć jeszcze sporo pracy przed nami. Pan archeolog zwany Jareczkiem był jeszcze wczoraj dokonać ostatnich kosmetycznych poprawek. Zatem uroczyście ogłaszam, że remont uważam za zamknięty!

Nie ma czasu do ogródka wyjść, zresztą po powrocie z pracy słoneczko już myka za horyzont i tyle. Wchodząc do domu widzę tylko, że w przedogródku dopiero teraz krokusy zaczynają szaleć. Czekam na cieplejsze dni i więcej zielonego na patykach!

jakże cieszą te pierwsze kwiatuszki
 jakże cieszą te pierwsze kwiatuszki   zwłaszcza ,że remont zakończony
 zwłaszcza ,że remont zakończony   same dobre wiadomości i tak trzymaj
 same dobre wiadomości i tak trzymaj  

I w dodatku pierwsze zamówienie roślinne dziś przybywa
  I w dodatku pierwsze zamówienie roślinne dziś przybywa  

obecnie mam słoneczko ,ale jest sporo chłodniej - w porównaniu z wczorajszym upałem
 obecnie mam słoneczko ,ale jest sporo chłodniej - w porównaniu z wczorajszym upałem   piękne zakupy
 piękne zakupy  
 i tego pięknego muru mi brakuje
 i tego pięknego muru mi brakuje   musiałam sie wspomóc szmaragdami jako tło.
 musiałam sie wspomóc szmaragdami jako tło.