Zielony Świat Moniki cz. 7
- Paula15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2008, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 7
Cudna wiosna
U mnie dopiero nieśmiało listki się wychylają z ziemi
I patrzcie działkowiczka nie lubi ogórków

- Beatriceee
- 200p

- Od: 28 cze 2013, o 01:10
- Kontakt:
Sliczna wiosna. Wszystko się budzi do życia
zazdroszczę tej działeczki 
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
- Magdallena
- 1000p

- Od: 26 lis 2010, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrzę się na Twoje rabatki Moniko i uwierzyć nie mogę, że taką mamy zakręconą pogodę w tym roku. Oby tylko zimie się nie przypomniało, że u nas jeszcze nie była...
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Monia...ja cię kręcę ...ale masz błysk na rabatkach
No no no ....koleżanko niezła jesteś w te klocki
Kawkę jaką dasz
Powiedz mi ,na fotce za orlikami, taki różowawe listki to co to
Kawkę jaką dasz
Powiedz mi ,na fotce za orlikami, taki różowawe listki to co to
- janek45

- Od: 5 sie 2012, o 07:01
Moniko rabatki i roślinki u ciebie miód malinka
i ta psinka też ładny,pozdrawiam 
- Izolek
- 200p

- Od: 26 lut 2014, o 21:57
Witaj Monia z ciekawości musiałam zajrzeć na twój wątek a tam takie cuda: fiołki, pelargonie
Śliczne odmiany
Pozdrawiam
Śliczne odmiany
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mój wątek,moje kwiatki
Mój wątek,moje kwiatki
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Siostra, coś się obijasz... Kiedyś nie mogłam nadążyć czytać w twoim wątku a teraz takie pustki. pokaż chociaż Twoje sadzoneczki bo ponoć masz ich tyle... 
- kasiuta74
- 500p

- Od: 1 sty 2012, o 21:21
Moniko ależ wiosennie u Ciebie
.Działeczka wypielęgnowana aż miło
A Kropeczkę-łakomczuszka
wygłaskaj koniecznie ode mnie .
A Kropeczkę-łakomczuszka
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dzień dobry
Pogoda za oknem nastraja wiosennie ale pewnie tylko do czasu wyjścia z pracy - wtedy na pewno się zachmurzy i zacznie padać na 100%.
Klaudio Modivhaszma - fiołeczki coraz śmielej pokazują buźki - już niedługo będę miała kolorowy parapet.
Anetko - miałam pół dnia wolnego i ogarnęłam tak 1/3 rabatek - na pozostałej części było albo za mokro albo jeszcze roślinki nie wyszły całkowicie i bym nie wiedziała czy wyrywam chwaścika czy nie
Smolka - na tej części działki to owszem jest ładnie, gorzej z resztą nie pokazana na zdjęciach
Łakomczuch owszem śliczny ale jaki urwis.
Aniu sweety - zaraz tam pęsetą, zresztą mam to po mamusi, hihi. A Kropka na działce to ma apetyt jak koń - nie nadążam dawać jedzenia.
Basiu Cynthio - ciemiernika mam od zeszłego roku i bardzo się cieszę że się przyjął
Kropeczka wygłaskana.
Dorotko Szarotko - Kropka taka wymuskana bo była tego dnia u weterynarza więc zaliczyła pedicure i czesanie poprzedniego dnia
Gosiu Amaro - no ja też mieszkam na pierwszym piętrze ale na szczęście na zamkniętym osiedlu i nikt mi w okna nie zagląda - no tylko w kuchenne. Kropeczka dostała drugą porcję mizianka - ta to ma dobrze.
Tesiu - hm, jak się nazywa ten ciemiernik? O ja, teraz wyjdzie na to że mam sklerozę
chyba ciemiernik zielony, ale sprawdzę jeszcze.
Aniu anym - dziękuję za miłe słowa, ale jeszcze czeka mnie sporo pracy zanim moja działeczka będzie wyglądać jak u ciebie
Mamcia - kiedy wpadniesz do mnie na działkę na ognisko i kiełbaski? Upieczemy znowu ziemniaczki.
Pati Filigranowa - wiosna już zawitała na działkę ale czekam jeszcze na ta wiosnę balkonową.
Celinko trzynastko - oj moja psinka to potrafi tak na mnie spojrzeć że od razu oddaję jej całą kanapkę
Iwonko - dobrze że nie wstawiłam zdjęć drugiej części działki bo byś jeszcze zawał przyliczyła na taką ilość chwastów
Psinka od ciebie też wygłaskana, a co tam.
Jureczku semper - no się nareszcie znalazłeś. Ja też przerzuciłam się na fotosika ale jeszcze się nie polubiliśmy
Justynko justus27 - lada moment pączki się otworzą i fiołeczki pokażą swoje kolorowe mordeczki
Madziu Alenko - oj nie zawsze mnie ta zielenina słucha ale jak na razie to się dogadujemy
Monisiu Kirunio - ja mam w domu psa i królika i nawet jeśli nie latają mi po parapetach bo to bardziej podłogowe zwierzaki to i tak mam owłosione fiołki
pelargonie i fuksje żyją i rosną jak szalone.
Haniu - jaki tam szacun, nie pokazałam tam gdzie jest chaos
Elciu - racja, roślinki szleją i te ogródkowe i domowe - aż człowiekowi się gęba sama śmieje prawda?
Justynko - dobra dobra, chciałaś mnie otruć kawą
Paulinko Paulo - tydzień mnie nie było na działce bo padało u nas prawie codziennie więc teraz pewno wyszło więcej roślinek, chwastów zresztą też. Ogrodniczka łaskawie mi zostawiła ogórka
Beatko Beatriceee - jeszcze kilka lat temu nie spodziewałam się że będę mieć działkę więc nigdy nie wiadomo jak się potoczy u ciebie.
Madziu Magdaleno - oj nie strasz powrotem zimy kochana
Dorotko Keetee - zguba się znalazła, nareszcie. Gdzie ty kochana masz swój wątek co?? Bo szukam i szukam i nie ma. A to coś różowe to jakiś rozchodnik płożący - o ile dobrze pamiętam
Janku - dziękuję w imieniu rabatek i psinki
Izolku - witam kochana, zapraszam do odwiedzin bo w tym roku to chyba mi się balkon urwie od ilości kwiatków
Kasiu Kasiuto74 - oj rozpieszczacie mi tego kudłacza tym głaskaniem.
-- 20 mar 2014, o 12:31 --
To może jakaś foteczka by się przydała nie?
Nie miała baba kłopotu to sobie narobiła .... sadzonek

Już nie mam gdzie upychać - musze usunąć podstawki bo zajmują tylko cenne miejsce, hihi.

A tu kloniki w szklarence z butelki po mleku z Biedronki

Zwariowałam
Pogoda za oknem nastraja wiosennie ale pewnie tylko do czasu wyjścia z pracy - wtedy na pewno się zachmurzy i zacznie padać na 100%.
Klaudio Modivhaszma - fiołeczki coraz śmielej pokazują buźki - już niedługo będę miała kolorowy parapet.
Anetko - miałam pół dnia wolnego i ogarnęłam tak 1/3 rabatek - na pozostałej części było albo za mokro albo jeszcze roślinki nie wyszły całkowicie i bym nie wiedziała czy wyrywam chwaścika czy nie
Smolka - na tej części działki to owszem jest ładnie, gorzej z resztą nie pokazana na zdjęciach
Aniu sweety - zaraz tam pęsetą, zresztą mam to po mamusi, hihi. A Kropka na działce to ma apetyt jak koń - nie nadążam dawać jedzenia.
Basiu Cynthio - ciemiernika mam od zeszłego roku i bardzo się cieszę że się przyjął
Dorotko Szarotko - Kropka taka wymuskana bo była tego dnia u weterynarza więc zaliczyła pedicure i czesanie poprzedniego dnia
Gosiu Amaro - no ja też mieszkam na pierwszym piętrze ale na szczęście na zamkniętym osiedlu i nikt mi w okna nie zagląda - no tylko w kuchenne. Kropeczka dostała drugą porcję mizianka - ta to ma dobrze.
Tesiu - hm, jak się nazywa ten ciemiernik? O ja, teraz wyjdzie na to że mam sklerozę
Aniu anym - dziękuję za miłe słowa, ale jeszcze czeka mnie sporo pracy zanim moja działeczka będzie wyglądać jak u ciebie
Mamcia - kiedy wpadniesz do mnie na działkę na ognisko i kiełbaski? Upieczemy znowu ziemniaczki.
Pati Filigranowa - wiosna już zawitała na działkę ale czekam jeszcze na ta wiosnę balkonową.
Celinko trzynastko - oj moja psinka to potrafi tak na mnie spojrzeć że od razu oddaję jej całą kanapkę
Iwonko - dobrze że nie wstawiłam zdjęć drugiej części działki bo byś jeszcze zawał przyliczyła na taką ilość chwastów
Jureczku semper - no się nareszcie znalazłeś. Ja też przerzuciłam się na fotosika ale jeszcze się nie polubiliśmy
Justynko justus27 - lada moment pączki się otworzą i fiołeczki pokażą swoje kolorowe mordeczki
Madziu Alenko - oj nie zawsze mnie ta zielenina słucha ale jak na razie to się dogadujemy
Monisiu Kirunio - ja mam w domu psa i królika i nawet jeśli nie latają mi po parapetach bo to bardziej podłogowe zwierzaki to i tak mam owłosione fiołki
Haniu - jaki tam szacun, nie pokazałam tam gdzie jest chaos
Elciu - racja, roślinki szleją i te ogródkowe i domowe - aż człowiekowi się gęba sama śmieje prawda?
Justynko - dobra dobra, chciałaś mnie otruć kawą
Paulinko Paulo - tydzień mnie nie było na działce bo padało u nas prawie codziennie więc teraz pewno wyszło więcej roślinek, chwastów zresztą też. Ogrodniczka łaskawie mi zostawiła ogórka
Beatko Beatriceee - jeszcze kilka lat temu nie spodziewałam się że będę mieć działkę więc nigdy nie wiadomo jak się potoczy u ciebie.
Madziu Magdaleno - oj nie strasz powrotem zimy kochana
Dorotko Keetee - zguba się znalazła, nareszcie. Gdzie ty kochana masz swój wątek co?? Bo szukam i szukam i nie ma. A to coś różowe to jakiś rozchodnik płożący - o ile dobrze pamiętam
Janku - dziękuję w imieniu rabatek i psinki
Izolku - witam kochana, zapraszam do odwiedzin bo w tym roku to chyba mi się balkon urwie od ilości kwiatków
Kasiu Kasiuto74 - oj rozpieszczacie mi tego kudłacza tym głaskaniem.
-- 20 mar 2014, o 12:31 --
To może jakaś foteczka by się przydała nie?
Nie miała baba kłopotu to sobie narobiła .... sadzonek

Już nie mam gdzie upychać - musze usunąć podstawki bo zajmują tylko cenne miejsce, hihi.

A tu kloniki w szklarence z butelki po mleku z Biedronki

Zwariowałam
- nowapasja
- 1000p

- Od: 28 sty 2011, o 10:25
- Muszelka 102
- 200p

- Od: 20 lut 2011, o 17:05
Moniko, ależ masz ogromna ilość sadzonek, będą piękną ozdobą balkonu 
Serdecznie pozdrawiam Bożena
- Niunia1981

Nowapasja - _oleander_ - witam serdecznie nowego gościa
trochę mnie poniosło co
Muszelko Bożenko - uszczykiwałam swoje mateczniki żeby lepiej się rozkrzewiły i mi szkoda było wyrzucić
aż krzyczały do mnie - Wsadź mnie do ziemi 
Muszelko Bożenko - uszczykiwałam swoje mateczniki żeby lepiej się rozkrzewiły i mi szkoda było wyrzucić
- Niunia1981

Alicjo hugomir - wiem, brak słów
i jeszcze z kilku pelasiek muszę obskubać szczepki 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I Ty mi mówisz że ja mam dużo zasiewów, pytasz czy zwariowałaś, czy już fakt stwierdzasz
, no ale dobra, teraz musisz balkon obsadzić i działeczkę, więc ja Ciebie rozumiem 
- Niunia1981

Iwonko - raczej stwierdzam fakt
sianie mi nie wychodzi to wolę sadzonkować