szkoda że Cie wczoraj nie byłoMiiriam pisze:Józku - a wiesz jak ja się czuję(( Nic mi nie idzie - nawet sadzić mi się nie chce
Zresztą sucho i nawet kopaczki wbić nie mogę
.
Pozdrawiam Całą Grupę - bawcie się dobrze![]()
![]()
![]()
a dla mnie fotki poproszę
Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko
Bardzo się cieszę , ze zagościłaś u mnie
Witaj miły gościu
Nie mam jeszcze do zaoferowanie takich pieknych widoków jak Ty, ale będę się starać .....
.
Dziś oglądałam go - 2 rozetki mu uschły - ale reszta jest zielona i szykuje się nowy kwiatuszek
O ile nie zjedzą go nornice - moje utrapienie.
Agnieszko
Jestem teraz ( dokładnie dziś ) po formacie kompa - muszę ściągnąć i zainstalować fotosika a potem pokażę wam fotki z sernikiem dla was .. Oj szkoda, ale mój M ma rzadko wolne weekendy. To chyba nie ostatnie spotkanie? Może i ja kiedyś, z wiosną, będę miała przyjemność was gościć
A są gdzieś fotki ze spotkania???
To ja na razie wirtualnie was wszystkich odwiedzę
Ale powiedzcie , kto był ???
Maakito
Witaj w moim młodym ogródku - szalenie się cieszę, że Ci się podobało, to dopiero początki ale wciągnęły mnie na maxa ( tak jak forum
)
Zapraszam - zawsze jesteś mile widziana

Bardzo się cieszę , ze zagościłaś u mnie
Nie mam jeszcze do zaoferowanie takich pieknych widoków jak Ty, ale będę się starać .....
Nie wiem , czy to bylinka - spotkałam go na wiosennych Targach w Krakowie - i jakoś tak z ciekawości bardziej kupiłam - jest ładny - chciałabym bardzo, żeby był bylinkąMaczek śliczny, czy to bylinka?
Dziś oglądałam go - 2 rozetki mu uschły - ale reszta jest zielona i szykuje się nowy kwiatuszek
Agnieszko
Nawet nie wiesz jak żałuję.. nic mi wczoraj nie szło. Kiedy Józek zadzwonił - zaczęłam piec sernik - bo miałam jeszcze nadzieję, że może się udaszkoda że Cie wczoraj nie było Crying or Very sad
Jestem teraz ( dokładnie dziś ) po formacie kompa - muszę ściągnąć i zainstalować fotosika a potem pokażę wam fotki z sernikiem dla was .. Oj szkoda, ale mój M ma rzadko wolne weekendy. To chyba nie ostatnie spotkanie? Może i ja kiedyś, z wiosną, będę miała przyjemność was gościć
A są gdzieś fotki ze spotkania???
To ja na razie wirtualnie was wszystkich odwiedzę
Maakito
Witaj w moim młodym ogródku - szalenie się cieszę, że Ci się podobało, to dopiero początki ale wciągnęły mnie na maxa ( tak jak forum
Zapraszam - zawsze jesteś mile widziana
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Skandynawia jest moim marzeniem - na razie niezbyt dążę do jego spełnienia
- bo przecież o czymś trzeba marzyć
Bernadettko, dokładnie tak samo uważam!
Bardzo mi się podoba to sformułowanie.
Przecież marzenia, to najpiękniejszy stan ducha!
I patrz, wymarzyłam nawet deszcz, po 3 tygodniach upału i suszy.
- Miiriam

Witaj Haniu - i u mnie deszcz - wyczekiwany
Nareszcie
Chociaż, jakby poczekał ze 3 dni to też bym się nie obraziła. Mąż postanowił, że jak nam nie chcą przyjść tynkarze, to sam przed zimą ociepli ganek - wziął 3 dni urlopu i dziś właśnie przygotowywaliśmy rusztowanie - tzn, że na szybkiego musiałam wykopać roślinki z tej nazywanej przeze mnie :Cóś" rabatki - bo mój M. tam właśnie musiał te krokwy postawić
Zadeptane niemiłosiernie - a ja muszę znaleźć dla roślin szybko miejsce:)
Ale coś za coś
I tak bardzo uważa 
Nareszcie
Zadeptane niemiłosiernie - a ja muszę znaleźć dla roślin szybko miejsce:)
Ale coś za coś
- Miiriam

Witaj Marysiu
Tak to rojnik - ten sam co fotka wyżej .
Śliczne ma te kwiatuszki, prawda?
Wiesz co , oglądając takie małe cuda zastanawiam się i podziwiam Tego, kto tak pięknie stworzył świat
Jak można było wymyślić tyle wzorów i kolorów? Zadbać o każdy szczegół, nawet ten maleńki, ukryty dla naszego oka
Zachwycające.............
Tak to rojnik - ten sam co fotka wyżej .
Śliczne ma te kwiatuszki, prawda?
Wiesz co , oglądając takie małe cuda zastanawiam się i podziwiam Tego, kto tak pięknie stworzył świat