Marzy mi się tylko, by to wszystko już takie podrośnięte było. No nic, będę uczyć się cierpliwości.

....
 ....  ), już wszystko wymiecione.... A taką gipsówkę to i ja chętnie bym przygarnęła. Może coś jeszcze rzucą w Biedrze.... Z zakupów internetowych po dwóch ubiegłych sezonach wyleczyłam się skutecznie... Tobie życzę  więcej szczęścia.
 ), już wszystko wymiecione.... A taką gipsówkę to i ja chętnie bym przygarnęła. Może coś jeszcze rzucą w Biedrze.... Z zakupów internetowych po dwóch ubiegłych sezonach wyleczyłam się skutecznie... Tobie życzę  więcej szczęścia. !
 !

Teraz jeszcze trochę deszczu, co to pada i będzie istne szaleństwo wiosenne.
  Teraz jeszcze trochę deszczu, co to pada i będzie istne szaleństwo wiosenne.  
  Nie czuję się samotna w mojej niemocy.
 Nie czuję się samotna w mojej niemocy.   

Oczywiście nie wiem co to.
  Oczywiście nie wiem co to.   

Tak pięknie o nich piszesz
  Tak pięknie o nich piszesz  

moje żurawki nigdy nie maja liści po zimie coś zjada odbijają dopiero teraz
 moje żurawki nigdy nie maja liści po zimie coś zjada odbijają dopiero teraz   podejrzewam że albo nornica albo te paskudne pędraki mi plądrują je
 podejrzewam że albo nornica albo te paskudne pędraki mi plądrują je  

Nie martw się brakiem cebulek wiosennych, na jesieni pewnie będą
  Nie martw się brakiem cebulek wiosennych, na jesieni pewnie będą   
   Potwierdzam ''odgadnięte'' roślinki . Myślę , że to właśnie te. Na 3 zdjęciu niezapominajka. ja nie wyrwiesz za wcześ nie  nasiewają się w ogromnych koloniach
  Potwierdzam ''odgadnięte'' roślinki . Myślę , że to właśnie te. Na 3 zdjęciu niezapominajka. ja nie wyrwiesz za wcześ nie  nasiewają się w ogromnych koloniach  

dziękuję Wam za odwiedziny.
  dziękuję Wam za odwiedziny.   

albo jaka dobra dusza niespodziankę na wiosnę chciała zrobić i podczas mojej nieobecności ja zasadziła.
  albo jaka dobra dusza niespodziankę na wiosnę chciała zrobić i podczas mojej nieobecności ja zasadziła.   

A ile będą mieć pędów? Wiesz może?
 A ile będą mieć pędów? Wiesz może? W tym roku na pewno to nadrobię.
  W tym roku na pewno to nadrobię.   
  Co ciekawsze mam go tylko jedną rozetkę. Pewnie wcisnęła się ukratkiem między darowane jesienią różowe jeżówki.
  Co ciekawsze mam go tylko jedną rozetkę. Pewnie wcisnęła się ukratkiem między darowane jesienią różowe jeżówki.   
  Tylko moja jest taka bardzo gęsta, zbita a te netowe takie bardziej wypłosze.
 Tylko moja jest taka bardzo gęsta, zbita a te netowe takie bardziej wypłosze.   

Albo przeniosę gdzieś " na tyły" niech się rozgości
  Albo przeniosę gdzieś " na tyły" niech się rozgości