Grzybki halucynogenne ?
Sojusz starego z nowym cz.2
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sojusz starego z nowym cz.2
Zuzanno przy domu drewnianym było by "ino roz" i nie było by co zbierać. To mój najgorszy koszmar. Bardzo mi przykro ,że musieliście tego doświadczyć
Grzybki halucynogenne ?
Grzybki halucynogenne ?
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Ewo drewutnio witaj
Skoro Ci się spodobało, to zapraszam serdecznie
Marysiu a mnie się wydawało, że pokazywałaś taką miodunkę u siebie... Ta to chyba jakiś niekontrolowany wysiew, bo siedzi w miejscu, gdzie nie sadziliśmy miodunek. Ale skoro jej dobrze, niech rośnie
Pamiętam, jak kolega chciał założyć hodowlę domowa boczniaka. Kupił grzybnię i te akcesoria jako podłoże i nic. Wkurzony wywalił wszystko na kompost a rok potem zobaczył piękną plantację boczniaka właśnie na kompoście 
Aniu no właśnie, a kafelki będzie można zmienić z czasem
Grzybki legalne, ale jak się ich zje wiadro, to kto wie... 
Marysiu a mnie się wydawało, że pokazywałaś taką miodunkę u siebie... Ta to chyba jakiś niekontrolowany wysiew, bo siedzi w miejscu, gdzie nie sadziliśmy miodunek. Ale skoro jej dobrze, niech rośnie
Aniu no właśnie, a kafelki będzie można zmienić z czasem
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zuziu ja ćmę przyniosłam ze spaceru z lasu dawno temu na działkę ale bo dwóch latach poszła sobie może kogoś innego, a może podłoże nie to?
W moim lesie nie widzę , więc nawet nie próbuję, ale plamista rośnie bardzo intensywnie!
Boczniaki znalazłam po roku w ogrodzie po poprzednich i pewnie w ten sam sposób wyrosły....muszę swoją kłódkę walnąć na kompost
W moim lesie nie widzę , więc nawet nie próbuję, ale plamista rośnie bardzo intensywnie!
Boczniaki znalazłam po roku w ogrodzie po poprzednich i pewnie w ten sam sposób wyrosły....muszę swoją kłódkę walnąć na kompost
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zuzanno jakoś tak ostatnio nie zaglądałam do Ciebie a tu proszę - piękne fotki kuchni i wiosennego kwiecia
że o książkach nie wspomnę.
A właśnie - chciałam się pochwalić, że właśnie kończę czytać "Czas na działkę". Nie kupiłam, ale okazało się, że była dostępna w mojej osiedlowej bibliotece. Świetna lektura! Dzięki - bo to z Twojej inspiracji sięgnęłam po tę książkę
A właśnie - chciałam się pochwalić, że właśnie kończę czytać "Czas na działkę". Nie kupiłam, ale okazało się, że była dostępna w mojej osiedlowej bibliotece. Świetna lektura! Dzięki - bo to z Twojej inspiracji sięgnęłam po tę książkę
Zuziu co to soku to też jedynie zgadłabym ,że do picia po kraniku
u nas można podobnie kupić wino tyle że zapakowane dodatkowo w karton
matuniu tyle lat żyję na tym ziemskim padole i w życiu swoim nie widziałam kolorowej kukurydzy 
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Zuzanno-mój wawrzynek na podobnym etapie rozwoju,a u Kogry kwitnie już ze dwa tygodnie.Patrzyłam za książką Polski ogród wiejski ale w dwu kolejnych księgarniach nie mieli.
-
Marginetka
- 500p

- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Piękne krokusy! Płatki wydają się być atłasowe
Chyba to już wiosna
Chyba to już wiosna
- zuzanna2418
- 1000p

- Od: 15 maja 2013, o 09:59
Marysiu M u mnie te odmianowe tez super rosną a ta ćma to jakiś przybysz, ale od Ciebie tak daleko nie zaszła
Grzyby będą zaimplantowane w klockach drewna lipowego, z nawierconymi otworami. Jak W. pracował w Rogowie, widział jak tam opracowują tą metodę.
Marysiu ambo ano działamy na odcinku domowym i nieco mniej ogrodowym. "Czas na działkę" to faktycznie relaksująca lektura z dużą dawką angielskiego humoru
Jak to dobrze, że jeszcze są biblioteki! Na wiosenne dni w sam raz 
Iwonko, tak, wino pakowane w ten sposób też widziałam
A kukurydza w tym wydaniu kojarzy mi się z czymś bardzo chorym
Te ciemne nasiona jakoś tak mi wyobraźnię ukierunkowują.
Ewo ja kupiłam internetowo, mają w sklepie online PWN.Zdjęcia wybranych stron u mnie w wątku wsiowym. Ten biały wawrzynek zakwitł jako pierwszy, różowy jakiś późniejszy.
Martuś śliczne, prawda? Jakoś jestem złakniona kolorów i cieszą mnie te łebki
Teraz jest ich czas.
A tu sypialnia prawie gotowa, brak tylko odtworzonego regału w wnęce, reszta w zasadzie jak sprzed katastrofy. Tyle że teraz... mam śliczne, pasujące do firanek przywiezionych z zapasów wsiowych, poszewki ozdobne od Ani sweety, która wysłała mi ogromną pakę takich wspaniałych różności. M.in. łososiową pościel z haftem. I obraz dla W. , który czeka na powieszenie. Komplety poszewek mamy od Ewy evluk, Joasi atki i kołderki odJoasi Jo37, która poza wyposażeniem luksusowym moich futrzaków (pokazywałam wcześniej) podarowała nam tak potrzebne rzeczy jak poduszki, kołdrę, piękny, własnoręcznie zrobiony cieplutki komino-golf i kocyk, który jeszcze na nas czeka u Joasi. Podarki od Marysi Maski, oprócz tych, które łapczywie pożarliśmy, czekają na oprawienie i powieszenie.
Ile serca w tych prezentach, to żadne słowo tego nie opisze. I to nie koniec, ale kolejne zaprezentuję, gdy będzie możliwość wyeksponowania
Dziewczęta, jesteście wspaniałe i nigdy tego, co przyniosły te paczki poza samymi prezentami, nie zapomnimy

Poza tym demonstruję jeszcze narządź, który W. kupił jakiś czas temu, w zasadzie do niczego konkretnego jeszcze nie użył, ale twierdzi że to coś jest piękne

Marysiu ambo ano działamy na odcinku domowym i nieco mniej ogrodowym. "Czas na działkę" to faktycznie relaksująca lektura z dużą dawką angielskiego humoru
Iwonko, tak, wino pakowane w ten sposób też widziałam
Ewo ja kupiłam internetowo, mają w sklepie online PWN.Zdjęcia wybranych stron u mnie w wątku wsiowym. Ten biały wawrzynek zakwitł jako pierwszy, różowy jakiś późniejszy.
Martuś śliczne, prawda? Jakoś jestem złakniona kolorów i cieszą mnie te łebki
A tu sypialnia prawie gotowa, brak tylko odtworzonego regału w wnęce, reszta w zasadzie jak sprzed katastrofy. Tyle że teraz... mam śliczne, pasujące do firanek przywiezionych z zapasów wsiowych, poszewki ozdobne od Ani sweety, która wysłała mi ogromną pakę takich wspaniałych różności. M.in. łososiową pościel z haftem. I obraz dla W. , który czeka na powieszenie. Komplety poszewek mamy od Ewy evluk, Joasi atki i kołderki odJoasi Jo37, która poza wyposażeniem luksusowym moich futrzaków (pokazywałam wcześniej) podarowała nam tak potrzebne rzeczy jak poduszki, kołdrę, piękny, własnoręcznie zrobiony cieplutki komino-golf i kocyk, który jeszcze na nas czeka u Joasi. Podarki od Marysi Maski, oprócz tych, które łapczywie pożarliśmy, czekają na oprawienie i powieszenie.
Ile serca w tych prezentach, to żadne słowo tego nie opisze. I to nie koniec, ale kolejne zaprezentuję, gdy będzie możliwość wyeksponowania
Dziewczęta, jesteście wspaniałe i nigdy tego, co przyniosły te paczki poza samymi prezentami, nie zapomnimy

Poza tym demonstruję jeszcze narządź, który W. kupił jakiś czas temu, w zasadzie do niczego konkretnego jeszcze nie użył, ale twierdzi że to coś jest piękne

Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję
Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Zuziu
jak cieszy sypialnia czyściutka, z pięknymi firankami, kwiatuszkami na parapecie. Wszyscy Was kochamy
bądźcie szczęśliwi
Narzędzie wygląda wygląda groźnie ciekawa jestem kto z nim będzie spał
Narzędzie wygląda wygląda groźnie ciekawa jestem kto z nim będzie spał
- cyganka77

- Od: 21 sie 2012, o 14:52
Zuziu pięknie!
Teraz już będzie tylko lepiej!
Teraz już będzie tylko lepiej!
-
Marginetka
- 500p

- Od: 28 sty 2013, o 12:33
Zuziu śliczna sypialnia! Wyobrażam sobie jak Wasze kręgosłupy tęskniły za takim stanem rzeczy
Prześliczna pościel i dodatki! Mój M. solidnie mi przyrzekł, że w tym tygodniu wyprawi Twoją paczuszkę w świat.
Prześliczna pościel i dodatki! Mój M. solidnie mi przyrzekł, że w tym tygodniu wyprawi Twoją paczuszkę w świat.
Zuziu przecudne prezenty dostałaś
nareszcie czujecie ,że wszystko powoli wraca do normy 
Zawsze chciałam mieć tak ustawione łóżko, żeby okno było za głowami, ale nigdy mi się to nie udało. Zgadzam się z W., że narządź fajny
Wygląda trochę jak nóż nepalski kukri 
Joasia
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Zuza...firanecki przecudne
Sypialnia taka świeżutka , pięknie
A wiesz....mam zawsze burki pokroju Twojej Kredki ,odnośnie taplania się we wodzie....
Chyba od zawsze....najlepsza w tym była spanielka, ta to potrafiła(no ale one to maja skrzywienie na wodę w genach )
,znaleźć np. jedyną kałużę w okolicy..
.w Lublinie
lessowa, żółta kałuża
, spaniel czarny...wracałam często ze zjawiskowym psem ...podpalanym , i udawałam ,że to nie mój 
Pa miłego weekendu...wybieram się na targ niebawem....po brateczki
A wiesz....mam zawsze burki pokroju Twojej Kredki ,odnośnie taplania się we wodzie....
Pa miłego weekendu...wybieram się na targ niebawem....po brateczki
Firanki też w moim stylu i te podusie od Ani pasują
masz zrobione pięknie
masz zrobione pięknie
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria