Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Martusiu!witam serdecznie w słoneczny dzień.
Będzie można szaleć w ogrodzie...oczywiście przy pracach porządkowych ;:306 Pozdrawiam serdecznie!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć Martuś, gratuluję nowej rabaty - prezentuje się wyśmienicie z drewnianym obrzeżem! Piszesz, że niedługo wnuki nie będą miały gdzie grać w piłkę. Mój M. zapowiedział mi już rok temu, że przy studni ma zostać wolny trawnik do gry w badmintona. Wszystko rozumiem, gdyby nie fakt, że na grę udało mi się go w zeszłym roku namówić... 1 raz :lol:
Myślę, że u Ciebie dziś tak ładnie jak u mnie - zatem owocnego dnia w ogrodzie! ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś, widzę nowe rabaty ;:oj Podziwiam za zapał i pomysłowość. I nie mogę się doczekać efektu w trakcie sezonu.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Martusiu czytam o nowej rabacie.... bardzo jestem jej ciekawa i latem będę czekała z wielką ciekawością na jej odsłonę :D Jestem pewna, że będzie piękna.... tak jak wszystkie inne u Ciebie ;:167
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu, nie lenisz się, rabatki powstają jak grzyby po deszczu, świetnie, ciekawa jestem efektu latem, ale na pewno będzie cudnie, ja rabat nie robię jeszcze, ale opieliłam całą działeczkę, posadziłam roślinki, które dostałam w grudniu, więc zimowały w namiocie, sił nie mam rękami ruszać dziś, jeszcze grabienie trawnika na jutro zaplanowałam, ale martwi mnie pogoda, zapowiadają przymrozki, a ja już poodkrywałam wszystko ;:185
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Martuś... ;:196
Pogoda piękna, wiosenna, aż chce się żyć. Choć ranne przymrozki troszkę przeszkadzają, ale przecież to zima jeszcze... :wink:
Serdeczności zostawiam i miłej pracy w ogrodzie... ;:168
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marta, a gdzie wiosenka z Twojego cudnego ogrodu? :roll: , pokaż ją trochę, pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Pozdrawiam, Iwona.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Iwonko,bardzo się cieszę,że już posadzone i że będzie coraz więcej malin ,bo szkoda czasu ,dobrze że napisałaś ,że jeszcze2 lata potrzymasz w doniczce,że by się wzmocniły,bo nadal nic byś z tego nie miała,Iwonko,Ty nadal mnie rozbrajasz taki sadzeniem ,może da się nożem oddzielić jak troszkę wyjdzie zielone na wierzch,pozdrawiam Cię gorąco i powodzenia życzę :wit ;:196

Ewuniu,cieszę się razem z Tobą,że piwonie już posadzone,znowu będą nas cieszyć,całuski dla Ciebie ;:196

Maryniu,jak miło ,że jesteś,piwonie sobie wyjdą swoim rytmem ,dzień był piękny jak w lecie ,ja po całym dniu w ogrodzie ,wożę ziemię do nowych koryt ,trochę sprzątam ,ale końca nie widać ,cudnych snów życzę ;:19 ;:168

Bogusiu,witam,dzień był przepiękny,i cały w ogrodzie, po troszkę się posuwam do przodu,całuski dla Ciebie ;:196 :wit

Milenko,robię co mogę ,ale jednak ten ogród duży,tak bardzo się cieszę ,że się zobaczymy ;:168

Małgosiu,zapał mnie ogarnął,tylko ,żebym go zrealizowała tak jak bym chciała,żeby wszystko wyszło dobrze to zasuwam ,jak mały motorek,miłej nocki życzę ;:19 ;:168

Aguś,nowych rabat jest sporo,ale one muszą mieć czas ,żeby się rozrosły ,zobaczymy co da się osiągnąć,buziaczki dla Ciebie ;:196

Iwonko 0042 ,a ja jeszcze nie oczyściłam całego ogrodu ,bo robię rabaty,teraz jestem na etapie wożenia ziemi do koryt,dziś przyszła przesyłka z liliami i gunnera i jutro będę to sadzić,pozdrawiam i miłej nocki życzę ;:19 :wit

Ivonko44 były już zdjęcia ze śnieżyczkami,ja nie mam jeszcze nic więcej,no może jakieś pączki miodunki,ale nie zrobiłam zdjęć,bo nie mam czasu,buziaczki ;:79
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

Marta zaszalałaś w tym roku ..dlatego nie dziwię się że zgłosili cię do konkursu na marzec ....jesteś tytanem pracy ...ja zazdroszczę siły i uporu ...
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Martuś, niestety mój m. zauwazy wszystko, szczególnie kiedy rabat powstałaby na środku ;:306
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

;:224 czytam, że gospodyni mocno zapracowana i szaleje na ogrodzie.
Ja jesienią trochę zaszalałam, więc teraz trochę lużniej mam z pracami.
To może pokaz co z tych pracowitych dni urodziło się nowego. :uszy
;:3 i siły życzę. :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Witaj Martuś przepraszam że dopiero teraz ale mi po prostu kochana zaginęłaś
a teraz jak widzę to nie tylko nowy wątek ale i nowe nasadzenia i rabatki
tez czekam na paczuszkę róż z RosaĆwik ;:65

Pozdrawiam i miłej nocki zyczę
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Alinko,kto mnie zgłosił do konkursu,bo nic nie wiem, albo żartujesz ,a w ogrodzie lubię pracować ,i uparta też jestem ;:306

Gosiu,a jak byś poszła z nim na jakąś ugodę ,albo mały szantażyk ,to może zgodziłby się na małą,nową rabatkę ;:306

Grażynko,dwie nowe rabatki pokazałam,piwonie zasadzone w tym roku też pokazałam ,co prawda nie wszystkie ,bo zdjęcia nie chciały wchodzić,w jesieni nic nie sprzątam ,bo jeżdżę na grzyby i nie mam czasu,ale jak zapełnię nową ziemią wszystkie nowe rabaty to pokażę,buziaczki ;:196

Ula,oj dużo się dzieje w moim ogrodzie w czasie tej wiosny,ja jeszcze nie zdążyłam zamówić róż,ale jak będzie padać to zamówię bo będę miała więcej czasu,a czy w Rosa Ćwik są pewne róże,zamawiałaś już u nich?pozdrawiam Cię gorąco i cieszę się ze jesteś :wit ;:168
Awatar użytkownika
kesza
100p
100p
Od: 16 lip 2010, o 08:47

Post »

Krysiu, ale piękne nowe rabaty. Będzie różany kącik :lol:

W Rosa Ćwik możesz spokojnie zamawiać, jak kupowałam 2 razy i zawsze przyszły piękne zdrowe sadzonki.
Pozdrawiam,
Edyta
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu tak jesteś zapracowana, że wiosny nie widzisz :wink: bo na pewno coś w ogrodzie już wychodzi a ja żądna jestem takich widoków.
Pozdrawiam i ściskam ;:196 M.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”