Iwonko,bardzo się cieszę,że już posadzone i że będzie coraz więcej malin ,bo szkoda czasu ,dobrze że napisałaś ,że jeszcze2 lata potrzymasz w doniczce,że by się wzmocniły,bo nadal nic byś z tego nie miała,Iwonko,Ty nadal mnie rozbrajasz taki sadzeniem ,może da się nożem oddzielić jak troszkę wyjdzie zielone na wierzch,pozdrawiam Cię gorąco i powodzenia życzę
Ewuniu,cieszę się razem z Tobą,że piwonie już posadzone,znowu będą nas cieszyć,całuski dla Ciebie
Maryniu,jak miło ,że jesteś,piwonie sobie wyjdą swoim rytmem ,dzień był piękny jak w lecie ,ja po całym dniu w ogrodzie ,wożę ziemię do nowych koryt ,trochę sprzątam ,ale końca nie widać ,cudnych snów życzę
Bogusiu,witam,dzień był przepiękny,i cały w ogrodzie, po troszkę się posuwam do przodu,całuski dla Ciebie
Milenko,robię co mogę ,ale jednak ten ogród duży,tak bardzo się cieszę ,że się zobaczymy
Małgosiu,zapał mnie ogarnął,tylko ,żebym go zrealizowała tak jak bym chciała,żeby wszystko wyszło dobrze to zasuwam ,jak mały motorek,miłej nocki życzę
Aguś,nowych rabat jest sporo,ale one muszą mieć czas ,żeby się rozrosły ,zobaczymy co da się osiągnąć,buziaczki dla Ciebie
Iwonko 0042 ,a ja jeszcze nie oczyściłam całego ogrodu ,bo robię rabaty,teraz jestem na etapie wożenia ziemi do koryt,dziś przyszła przesyłka z liliami i gunnera i jutro będę to sadzić,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Ivonko44 były już zdjęcia ze śnieżyczkami,ja nie mam jeszcze nic więcej,no może jakieś pączki miodunki,ale nie zrobiłam zdjęć,bo nie mam czasu,buziaczki