I u Ciebie niby nie widać wiosny

Paulinko, pozwoliłam sobie porównać foty z pierwszych stron wątku ze zdjęciami z ostatnich stron, widać jak ogromna pracę wykonałaś, już na początku było ładnie i widać było Twoje staranie, no ale teraz
 Paulinko, pozwoliłam sobie porównać foty z pierwszych stron wątku ze zdjęciami z ostatnich stron, widać jak ogromna pracę wykonałaś, już na początku było ładnie i widać było Twoje staranie, no ale teraz   , gratuluję
 , gratuluję  

Cóż, domu nie da się przesunąć, ale mam nadzieję, że choinki dadzą mi trochę prywatności. Jako, że dzisiaj Dzień Kobiet ( Wszystkiego najlepszego Kochane
 Cóż, domu nie da się przesunąć, ale mam nadzieję, że choinki dadzą mi trochę prywatności. Jako, że dzisiaj Dzień Kobiet ( Wszystkiego najlepszego Kochane   

) pozwoliłam sobie wczoraj wyciągnąć męża do szkółki i naciągnąć na prezent. Tak to już z Nami "ogrodniczkami" jest, że zamiast nowej sukienki, torebki czy perfum wolimy zielsko
 ) pozwoliłam sobie wczoraj wyciągnąć męża do szkółki i naciągnąć na prezent. Tak to już z Nami "ogrodniczkami" jest, że zamiast nowej sukienki, torebki czy perfum wolimy zielsko    . Miałam wybrać jedną rzecz a udało mi się naciągnąć na dwa piękne rododendrony, azalię i różę Nostalgia. Także prezent zaliczam do udanych
 . Miałam wybrać jedną rzecz a udało mi się naciągnąć na dwa piękne rododendrony, azalię i różę Nostalgia. Także prezent zaliczam do udanych   

No taka "wiejska" elegancja heh, ogród raczej ma mieć charakter luźny, ale cieszę się, że się podoba
  No taka "wiejska" elegancja heh, ogród raczej ma mieć charakter luźny, ale cieszę się, że się podoba   
  no kto wie?
 no kto wie? 

Witaj Polu Bardzo ładnie wyszły te rabaty z tymi obrzeżeniami
 Witaj Polu Bardzo ładnie wyszły te rabaty z tymi obrzeżeniami  

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
 - prawdziwa wiosna!!!
 - prawdziwa wiosna!!!

Strasznie podobają mi się te maleńkie iryski, koniecznie muszę sobie jesienią je posadzić
  Strasznie podobają mi się te maleńkie iryski, koniecznie muszę sobie jesienią je posadzić   U Ciebie wszystko tak wygłaskane, wysprzątane.... pięknie .... u mnie pracy w bród.... dopiero dziś zaczęłam wiosenne porządki...
 U Ciebie wszystko tak wygłaskane, wysprzątane.... pięknie .... u mnie pracy w bród.... dopiero dziś zaczęłam wiosenne porządki...

Jeśli marzy Ci się sad, to widząc co zrobiłaś w ogrodzie, pewnie to marzenie zrealizujesz.
  Jeśli marzy Ci się sad, to widząc co zrobiłaś w ogrodzie, pewnie to marzenie zrealizujesz.

Przyznam, że ostatnio mam mało czasu na forum, wymyśliłam sobie malowanie domu a wiadomo, tu nowy kolor to i tam coś trzeba zmienić, także cały tydzień narobiłam sobie roboty, ale miło, że do mnie wpadacie
  Przyznam, że ostatnio mam mało czasu na forum, wymyśliłam sobie malowanie domu a wiadomo, tu nowy kolor to i tam coś trzeba zmienić, także cały tydzień narobiłam sobie roboty, ale miło, że do mnie wpadacie   

Zwłaszcza taki pięknie kwitnący wiosną, to takie moje marzenie. A już w ogóle marzą mi się piękne plenerowe zdjęcia w sadzie, kto wie, może za kilka lat będę miała okazję zrealizować to marzenie i cyknąć jakieś pięknej Parze Młodej cudowną sesję wśród kwitnących jabłoni
  Zwłaszcza taki pięknie kwitnący wiosną, to takie moje marzenie. A już w ogóle marzą mi się piękne plenerowe zdjęcia w sadzie, kto wie, może za kilka lat będę miała okazję zrealizować to marzenie i cyknąć jakieś pięknej Parze Młodej cudowną sesję wśród kwitnących jabłoni   Iryski już niestety przekwitły. Kupiłam w biedro. tak na próbę, jakoś lata wcześniej nie zwracałam na te cebulki szczególnej uwagi
 Iryski już niestety przekwitły. Kupiłam w biedro. tak na próbę, jakoś lata wcześniej nie zwracałam na te cebulki szczególnej uwagi