Skromny ogród Joli - 2008r.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
albo wieczne awantury :P ja sobie powiedziałem że wolę żonę nie związaną z ogrodnictwem bo byśmy się kłucili co gdzie ma rosnąć i jak wyglądać mają rabatki itp :Pjollla500 pisze:Ale pomyśl tak Twój syn ma mamę ogrodniczkę ,moja córka też.Zobacz jaki z nich byłby duet a jaki mieliby ogród![]()
![]()
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

wolę nie ryzykować bo mogło by się skończyć to jeszcze bankructwem :P jak byśmy oboje zaczęli kupować kwiatki i krzaczki :Pjollla500 pisze:Karolu jesteś taki pewny ? a może byście się zgrali i stworzylibyście przepiękny ogród![]()
![]()
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

pomysł nie jest zły :P jak się dobrze najem to będę miał więcej siły do prac ogrodowych (chyba ze nie będę miał siły się ruszyć :P hihihi)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

widać jesteś za dobrą kucharką
i nic dziwnego skoro takie ciasta pyszne pieczesz jak sernik ze śliwkami - chyba wykorzystam ten przepis bo mam dużo śliwek - jakieś 30 kg :P
i nic dziwnego skoro takie ciasta pyszne pieczesz jak sernik ze śliwkami - chyba wykorzystam ten przepis bo mam dużo śliwek - jakieś 30 kg :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
o raju... a ja myślałam, że jestem dobrą kucharką... ale mój waży tyle co ważył... 20 lat temu
a najbardziej mnie wurza jak w nocy idzie sobei frytki smazyć albo jajka sadzić ... że też ja nei mam takiej przemiany materii...
a najbardziej mnie wurza jak w nocy idzie sobei frytki smazyć albo jajka sadzić ... że też ja nei mam takiej przemiany materii...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Właśnie to zależy od przemiany materii ,jeden je i je obiada się kaloriami i chudy jak patyk.A drugi musi uważać ,moja mama jest trochę przy tuszy i bardzo się poci .I zawsze się odchudza od 1 każdego miesiąca,tylko nie widomo którego roku hihi Ale uwielbia słodycze i nie może się bez nich obyć ,a ja jej powtarzam jak masz ochotę to jedz lepiej sobie nie żałować .Mój tato zachorował miał ochotę ale nie mógł jeść