Ta alejka w parku zawsze mi się podobała
Sezon twórczy u kochammmkwiaty
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sezon twórczy u kochammmkwiaty
Fajny prezent od ema,tylko nie dawaj dzieciakom bo skończysz jak ja,nowy laptop na raty i zepsuty
- UlaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 cze 2013, o 23:30
Agnieszko witaj, wpadam aby się przywitać w nowym tygodniu. Jak patrzę na te budki lęgowe to przypomniało mi się że musimy te, które są w ogrodzie koniecznie wyczyścić.
życzę miłego i
tygodnia
życzę miłego i
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Aga, spacer bardzo klimatyczny, a M romantyczny 
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- a_nie

- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A właśnie słyszałam w Radio że w Oliwie mają podwyższyć palmiarnie, bo wyhodowane przez zakonnika 200 lat temu z nasionka drzewko figowe się już nie mieści.
Park oliwski szczególnie lubię gdy kwitną magnolie.
Park oliwski szczególnie lubię gdy kwitną magnolie.
Śliczne zdjęcia z parku szczególnie zachwyciło mnie to drugie zdjęcie -niesamowicie wyglądają te korzenie 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Agnieszko
spacer
musi tam być pięknie jak się wszystko zazieleni, zazdroszczę 
- Bufo-bufo

- Od: 26 lip 2009, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko dziękuję Ci za wyczerpującą informację o czarnuszce. Ja też zawsze lubiłam odwiedzać ten park. Jednego razu siedziałam na ławeczce naprzeciwko wejścia (przy kanale, przed ścianą z wysokiego żywopłotu), moją uwagę zwrócił 20paroletni chłopak, który przeciskał się przez furtkę, którą akurat przechodziła spora grupka ludzi, pod pachą trzymał torbę czy jak się za chwilę okazało torebkę, niedługo potem wbiegła tą furtką dość młoda kobieta (po 30tce) była bardzo zdenerwowana, podeszłam do niej i powiedziałam w którą stronę pobiegł ten chłopak, bo domyśliłam się że to był złodziej, ale nie wiem czy udało się jej odzyskać własność.
- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj Agnieszko, z tymi zakupami roślinnymi też tak mam - uwielbiam wydawać pieniądze na rośliny, sprawia mi to niezwykłą przyjemność i radość
.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś gdzie jesteś?
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aguś,
piękne zdjęcia z parku.
Strasznie dawno tam nie byłam.
Muszę kiedyś się wybrać, tylko, że teraz cały czas pochłania ogród. Normalnie szkoda mi każdej chwili bez ogrodu.
Miłego dzionka i
.

Muszę kiedyś się wybrać, tylko, że teraz cały czas pochłania ogród. Normalnie szkoda mi każdej chwili bez ogrodu.
Miłego dzionka i
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Dzień dobry
Przepraszam za długą moją nieobecność - niestety ostatnio posypało się wiele problemów , przede wszystkim zdrowotnych.
Córka mi ciągle choruje (jak nigdy) z zapalenia gardła ( 1 tydzień), przeszło na uszy (2 tydzień) a potem na ospę (ten tydzień).
Także w domu mam szpital z dzieckiem - praca w takich warunkach nie jest zbyt komfortowa - przy moim szczęści mam nadzieję, że na tym się zakończy.
Dzisiaj obiecałam sobie odwidzieć FO - bo bardzo tęskniłam za Wami, mam nadzieję, że uda mi się Was wszystkich odwiedzić i zobaczyć co ciekawego dzieje się w ogródkach.
U mnie dopiero do kilku dni coś ruszyło. Zeszły tydzień był szaro-bury więc mało roślin pokazywało swoje główki do słońca.
Ale już kwitną krokusy, pączki są nabrzmiałe, wyrosły również ranniki - w zeszłym roku całkowicie je przekreśliłam bo zaniedbała sadzonkę , uschła i myślałam, że nic z tego nie będzie - ale jest wyrósł piękny rannik.
A to skarby wiosenne

kwitnie gęsiówka[/b] i ranniki

Z okazji Dnia kobiet dostałam piękną laurowiśnie, niestety bez etykietki więc nie znam odmiany.
W internecie udało mi się zlokalizować , szczepione laurowiśnie najczęściej są w odmianie "Otto Luyken".
Żal mi sadzić do ziemi - bo pomimo okrycia przy srogiej zimie, może zmarnieć , chociaż wypuści pewnie nowe pędy pytanie skąd od dołu , czy góry. Zdecydowałam , ze stanie na tarasie - zawsze marzyłam o jakimś drzewku. Będe tylko miała problem z przechowywaniem, bo laurowiśnia w tym stanie potrzebuję zimą jasnego pomieszczenia w temp. 5-10 stopni , koniecznie jasnego!
A oto ona królowa...

cdn...
Przepraszam za długą moją nieobecność - niestety ostatnio posypało się wiele problemów , przede wszystkim zdrowotnych.
Córka mi ciągle choruje (jak nigdy) z zapalenia gardła ( 1 tydzień), przeszło na uszy (2 tydzień) a potem na ospę (ten tydzień).
Także w domu mam szpital z dzieckiem - praca w takich warunkach nie jest zbyt komfortowa - przy moim szczęści mam nadzieję, że na tym się zakończy.
Dzisiaj obiecałam sobie odwidzieć FO - bo bardzo tęskniłam za Wami, mam nadzieję, że uda mi się Was wszystkich odwiedzić i zobaczyć co ciekawego dzieje się w ogródkach.
U mnie dopiero do kilku dni coś ruszyło. Zeszły tydzień był szaro-bury więc mało roślin pokazywało swoje główki do słońca.
Ale już kwitną krokusy, pączki są nabrzmiałe, wyrosły również ranniki - w zeszłym roku całkowicie je przekreśliłam bo zaniedbała sadzonkę , uschła i myślałam, że nic z tego nie będzie - ale jest wyrósł piękny rannik.
A to skarby wiosenne

kwitnie gęsiówka[/b] i ranniki

Z okazji Dnia kobiet dostałam piękną laurowiśnie, niestety bez etykietki więc nie znam odmiany.
W internecie udało mi się zlokalizować , szczepione laurowiśnie najczęściej są w odmianie "Otto Luyken".
Żal mi sadzić do ziemi - bo pomimo okrycia przy srogiej zimie, może zmarnieć , chociaż wypuści pewnie nowe pędy pytanie skąd od dołu , czy góry. Zdecydowałam , ze stanie na tarasie - zawsze marzyłam o jakimś drzewku. Będe tylko miała problem z przechowywaniem, bo laurowiśnia w tym stanie potrzebuję zimą jasnego pomieszczenia w temp. 5-10 stopni , koniecznie jasnego!
A oto ona królowa...

cdn...
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
To już wiem dlaczego nie wypiłyśmy tej kawki...życzę zdrówka 
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Tak Iza - wszystko musiałam pozmieniać, rodzice też chorują więc nie mam opieki nad dzieckiem i tak siedzę z mała i już kota dostaje.....

-
izaziem

- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Przecież już masz 
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
no tak
dwa "proszne dziady" jak je kiedyś Jagoda nazwała.