Marzenia o mocnym facecie? Proszę bardzo :P
Myślałby kto, żeś taki wydelikaconyYaro32 pisze:A gdybym Ci powiedział, że to fotka mojego dziadka to co Ty na to Aurynko. Biedny staruszek podróżujący motorowerem, schorowany, a jakiś za przeproszeniem debil robi mu zdjęcie , z którego potem śmieje się cały kraj. Fe ty,m razem to nie chce mi się śmiać. Taki typ fotek nie podoba mi się zupełnie.
Na temat choroby alkoholowej mogłabym długo z Tobą polemizować, więc zakończmy może to, bo się nie zrozumiemy. Po prostu inne fale Jarku!Yaro32 pisze:Aurynko nie o to chodzi nie zrozum mnie źle. Co innego fotka pozowana człowieka, który wsadza sobie palec w oko, lub leży zachlany na ulicy,.
Czyżby kolejna urażona nasza kobieta. Nalewko ja cały czas i zawsze na luzie. Nie jesteś w temacie.Nalewka pisze:Yaro, wyluzuj, bo źle będziesz spał, a późno już przecie
aurynka pisze:Ale z Ciebie zrobił się teraz dowcipniś JarkuYaro32 pisze:ja cały czas i zawsze na luzie.
Nalewka pisze:Nie jestem urażona, nie tak łatwo mnie urazić. I jestem "w temacie" od kilku dni, na bieżąco. Tylko ja, jak można to zauważyć nie piszę wszystkiego co mam na końcu języka. Może stąd mam nieco mniej postów na koncie, ale to akurat mie nie przeszkadza w samoocenie :P A teraz idę na film, szkoda mi go odpuścić.
Nalewka pisze:Yaro, kiedy piszę coś o sobie, to nie mam na myśli nikogo więcej. Jeśli mam coś do kogoś, to piszę do tego kogoś z użyciem jej/jego imienia/nicku, albo na PW. Nie zrozum mnie źle, ale to co robisz (piszesz), to nadinterpretacja. Nie mam pretensji "do osób", nie odbieram, nie rozliczam. Kropka.