Ogród Marty cz. IV
- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. IV
Martuś a te żółte kwiaty nad piwoniami jak się zowią? Ślicznotki 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś jakie ty masz tam cudne kępy. 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu,to złocień taka niska bylina 30 cm ,ma srebrne listki
-
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Patrząc jak posadziłas swoje piwonie to chyba ja jednak wetnęłam je za głęboko. Moje wyłażą, ale nie aż tak jak Twoje. Ty je prawie na wierzchu posadziłaś/. Ja moje nie zakwitną w tym roku sadzę tak jak Ty
-
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu a czy ja się Ciebie pytałam jaki duży jest Twój ogród? bo wydaje się być ogromny.....tyle masz drzew, krzewów i tych iglaków. To i pracy masz moc 

-
Gosiu,ja Ci mówiłam ,że piwonie sadzę prawie na wierzchu,że widać troszkę korzeni ,ja myślę ,że te które teraz sadziłam to może nie wszystkie ,ale jakieś zakwitną,jak nikt nie złamie tych grubych pączków,osłoniłam gałązkami ,bo boję się kota ,one są kruche przy wzroście,potem już im nikt nic nie zrobi,miłej nocki życzę
Marysiu,a dziwisz mi się ,że gonię jak z piórem po ogrodzie ,przynajmniej na wiosnę,mój ogród ma koło 30 arów,całuski dla Ciebie

Marysiu,a dziwisz mi się ,że gonię jak z piórem po ogrodzie ,przynajmniej na wiosnę,mój ogród ma koło 30 arów,całuski dla Ciebie

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Ślicznie wygląda grójecznik, ułudka u mnie już zaczyna puszczać pąki...
Pięknie zielono a berberys pięknie się prezętuje w żółtej szacie.
Pozdrawiam Kasia..
Pięknie zielono a berberys pięknie się prezętuje w żółtej szacie.
Pozdrawiam Kasia..
Witaj Marto
Trochę urlopu od Forum a tu już 14 strona nowego wątku i tyle pięknych zdjęć do obejrzenia, a czasu brak bo cały zabierają wnuczki i chory mąż.Jednak mam nadzieję że mąż wyzdrowieje wnuczki w środę wyjeżdżają więc czasu będę miała więcej na obejrzenie Twojego pięknego ogrodu.

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

U mnie dzisiaj szmata na niebie brr
Więc w taką pogodę fotki Twojego kolorowego ogrodu to balsam dla oczu i serducha
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Martusiu, weszłam i ja w ten link od Iwonki, już mnie zaciekawiła nieszpułka, bo moja jedyna nie rośnie, coś jej ciągle nie pasuje, albo jakaś felerna jest od urodzenia, a co do czeremchy, to u nas jest jej sporo dziko rosnącej, zawsze robię z niej soczek na zimę, pycha, a i na surowo pojem , pyszna 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Martusiu, grujecznik fantastyczny. On zdaje się pięknie się jesienią przebarwia. Poza tym bardzo ciekawy ma pokrój. Czy pędy sięgają aż do ziemi?
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Oj Martuś...jak ja Ci tej przestrzeni zazdroszczę..
u mnie ciasnota ogromna..ja na ogród mam jedynie 3ary
Wspaniałe masz rabaty...zawsze mi się takie zatoczki obrośnięte różnościami marzyły..ale dobre i to co mam..bo mieszkając całe życie w blokach nie miałam nawet tego:)))Pozdrawiam.. 

-
Kasiu,grójecznik rzeczywiście pięknie wygląda ,uwielbiam go za jego pokrój i powyginane konary ,piękne zdrowe liście ,jest moim cukiereczkiem w ogrodzie,berberys,tak się żółci ,że widać go z daleka,miłego dnia życzę
Gosiu,wszystko się pomału ustabilizuje,słoneczka życzę i zdrowia
Ewuniu,u mnie też wisi w powietrzu ,ale nie pada i zaraz idę do ogrodu,bo wymyślam ciągle coś nowego i pracy bez końca,miłego dnia życzę
Iwonko,ja zamówię sobie tą czeremchę,bo już pękłam,a jeszcze jak mówisz o soczkach na zimę to się nie oprę ,słoneczka Ci życzę
Wandziu,ten grójecznik w jesieni jest żółciutki ,ale nie zdążyłam zrobić mu takiego zdjęcia,pędy aż ścielą się na ziemi ,ja ich nie obcinam ,bo tak mi się podoba,pozdrawiam i miłego dnia życzę

-- 7 mar 2014, o 10:51 --
Reniu,może 3 ary to nie dużo ,ale masz tak pięknie ,że ja jestem zauroczona ,ja też zawsze mieszkałam w blokach i moim największym marzeniem był dom z ogrodem,miłego dnia życzę

Gosiu,wszystko się pomału ustabilizuje,słoneczka życzę i zdrowia

Ewuniu,u mnie też wisi w powietrzu ,ale nie pada i zaraz idę do ogrodu,bo wymyślam ciągle coś nowego i pracy bez końca,miłego dnia życzę

Iwonko,ja zamówię sobie tą czeremchę,bo już pękłam,a jeszcze jak mówisz o soczkach na zimę to się nie oprę ,słoneczka Ci życzę

Wandziu,ten grójecznik w jesieni jest żółciutki ,ale nie zdążyłam zrobić mu takiego zdjęcia,pędy aż ścielą się na ziemi ,ja ich nie obcinam ,bo tak mi się podoba,pozdrawiam i miłego dnia życzę

-- 7 mar 2014, o 10:51 --
Reniu,może 3 ary to nie dużo ,ale masz tak pięknie ,że ja jestem zauroczona ,ja też zawsze mieszkałam w blokach i moim największym marzeniem był dom z ogrodem,miłego dnia życzę