Ankos7 witaj,cieszę się,że ci się podoba.Zapraszam częściej:)
Mateuszu fajnie,że zaglądasz .Ja też jestem bardzo ciekawa tej róży bo powiem szczerze o ten kolor ją kupiłam:)
cyganka77
Jest mi bardzo miło,że to moje nowe miejsce dla roślinek komuś się podoba,dodaje to takiego powera,że chce się więcej.Ja już mam nowe pomysły i plany.
beatrix+ nie masz się czego wstydzić kochana bo ja zaglądam do twojego ogrodu i bardzo mi się u ciebie podoba,masz dużo pięknych i dorodnych roślin a moje to na razie same takie małe pipki i zanim urosną do takiego wymiaru jak twoje to im zejdzie trochę.Ja dużo kupowałam i zamawiałam zimą a teraz tylko dochodziły paczki bo na raz jak bym chciała ,to też bym finansowo bardzo nie wyrobiła.
bejka1970
Troszkę odcierpiałam tą moją robotę ,ale nie żałuję bo jak widzę to warto było.Już tam posadziłam te moje małe berberysiki a resztę będę teraz powoli dosadzać.Jest to ogromna przyjemność:)
PEPSIcieszę się ,że wpadłaś z rewizytą.Widzę,że wszyscy są ciekawi tej róży,oby nas nie rozczarowała

Życzę miłej pracy w ogrodzie przy sadzeniu nowych roślinek a paczuszki na pewno szybko dojdą i będzie co robić,pozdrawiam:)
Daniono i znowu jest ktoś ,kto mieszka nie daleko mnie z czego bardzo się cieszę.Mam nadzieję,że będzie okazja aby się kiedyś spotkać i poznać się lepiej oraz wymienić własnymi spostrzeżeniami i doświadczeniami .Mamy trochę pracy przed sobą ,ale to sama przyjemność:)
Miłej niedzieli wam kochani życzę:)