Marysiu - no to będzie niespodzianka z Twojej kobei
Mój ogród wśród łąk
-
PEPSI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk
Kelpie - dzięki za wskazówki dotyczące uprawy arbuza
. Moja ziemia w warzywniaku jest dość żyzna, więc to jeden problem z głowy. Jeszcze mam pytanie, czy nasionka zebrane z zeszłorocznego, kupionego w sklepie arbuza, dadzą radę, czy lepiej kupić?? To by było super mieć własnego, wyhodowanego arbuza
Fajnie będzie oczekiwać na ten pierwszy kwiatek. Obstawiam fioletową.
A moja nowa różanka ma być...koloru różowego, czyli zamówiłam róże bonica 5 sztuk, new dawn, którą posadzę gdzieś indziej, ale mi się podobała, i dalej ...myślę, ponieważ te wymienione będą na pierwszym planie plus byliny, a za nimi rosną już róże posadzone jesienią, i ......zapomniałam jakie. Muszę pogrzebać i poszukać znaczników. Po raz pierwszy chyba to będzie taka "przemyślana rabata". Aż się siebie boję, że zrobiłam się takim poukładanym ogrodnikiem 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Małgosiu,ale masz świetnych przyjaciół w domu,kotek jak zabawka ,śliczny,widzę lubisz hiacynty ,i zaraz pięknie zakwitną,ja też ich lubię,pozdrawiam i dobrej nocki życzę

- Ivona44

- Od: 31 mar 2013, o 14:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lulasia mnie rozwaliła, juz miałam pisać o żółtych braciszkach, ale Lulasia wygrała
. Boże Małgosia jakie imię odlotowe , jak sama kotka 
Pozdrawiam, Iwona.
- Malgolinka

- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Małgoś
piszesz o braku czasu, ja mam podobnie, ale dziś udało mi się wygospodarować troszkę na prace ogrodowe
piesokotki cudne
piszesz o braku czasu, ja mam podobnie, ale dziś udało mi się wygospodarować troszkę na prace ogrodowe
piesokotki cudne
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
Zaproponowałaby i tak i tak- to dość czasami kapryśnie wschodzą... i muszą mieć powera już od początku- przy czym nie można za wcześnie do gruntu- bo za zimno... wiem coraz więcej niewiadomych- ale i tak zachęcam
ile zakupów- będzie pięknie 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale u ciebie ładnie - śliczna ta donica z bratkami. A kocisko.... cudak niesamowity 
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Lulasia cudowna ,fotogeniczna;:215
- MariaWy
- 1000p

- Od: 3 lip 2011, o 22:12
Bratki kupowałaś czy z własnej hodowli ??? Śliczne ! kicia bardzo fotogeniczna . 
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Piękna kompozycja hiacyntów
Piękne i śliczne zdjęcie Lulasi
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Kochani, dziękuję za odwiedzinki
Martuś - hiacynty uwielbiam, jak tylko się pojawiają w sklepach, zaczynam je namiętnie kupować, a są niesamowite. W ogrodzie też mam ich sporo, ale to nie to samo.
Ivonko - Lulasia to zdrobnienie od jej imienia Lula, ale mówimy Lulka, Lulasia, a też zdażają się epitety, których tu nie przytoczę, jak Lulcia coś mądrego wymyśli. Bo to dobry i spokojny kotek, ale strasznie wścibski.
Małgolinko - jak ja strasznie cierpię z powodu tego braku czasu, bo jak przyjeżdżam z pracy, to nie wiem gdzie ręce włożyć. A ogród zostawiłam sobie na weekend. Tak na spokojnie ogarnę to, co zaplanowałam. Tak myślę
Kelpie - masz rację, lepiej się zabezpieczyć z dwóch stron. Kupiłam nasionka arbuza, mam kilka swoich z zeszłego roku też. Poeksperymentuję sobie, a co. Tak strasznie się cieszę na to wyzwanie. Dzięki Tobie
, i Twoim zachęcającym wpisom.
Athshe - bratki dzisiaj dokupiłam, i też w kolorze żółtym
Jak ja lubię te kwiatki, są takie wesołe.
Grażynko - moja Lulcia jest faktycznie niesamowitym kotem, bardzo mądre zwierzę, ale fotkę jej ustrzelić to dopiero sztuka.
Marysiu - bratki kupione w zaprzyjaźnionym ogrodniczym ( oni powinni mnie już tam nie wpuszczać
). W ogrodzie mam też te, które posadziłam jesienią z własnego siewu, ale jeszcze nie kwitną.
Paulinko - dziękuję za takie miłe słowa
Pozdrawiam
Martuś - hiacynty uwielbiam, jak tylko się pojawiają w sklepach, zaczynam je namiętnie kupować, a są niesamowite. W ogrodzie też mam ich sporo, ale to nie to samo.
Ivonko - Lulasia to zdrobnienie od jej imienia Lula, ale mówimy Lulka, Lulasia, a też zdażają się epitety, których tu nie przytoczę, jak Lulcia coś mądrego wymyśli. Bo to dobry i spokojny kotek, ale strasznie wścibski.
Małgolinko - jak ja strasznie cierpię z powodu tego braku czasu, bo jak przyjeżdżam z pracy, to nie wiem gdzie ręce włożyć. A ogród zostawiłam sobie na weekend. Tak na spokojnie ogarnę to, co zaplanowałam. Tak myślę
Kelpie - masz rację, lepiej się zabezpieczyć z dwóch stron. Kupiłam nasionka arbuza, mam kilka swoich z zeszłego roku też. Poeksperymentuję sobie, a co. Tak strasznie się cieszę na to wyzwanie. Dzięki Tobie
Athshe - bratki dzisiaj dokupiłam, i też w kolorze żółtym
Grażynko - moja Lulcia jest faktycznie niesamowitym kotem, bardzo mądre zwierzę, ale fotkę jej ustrzelić to dopiero sztuka.
Marysiu - bratki kupione w zaprzyjaźnionym ogrodniczym ( oni powinni mnie już tam nie wpuszczać
Paulinko - dziękuję za takie miłe słowa
Pozdrawiam
Ale będzie pachnieć w domu
. Bratki od zawsze kojarzą mi się optymistycznie, z nadzieją na szybką, piękną wiosnę.
Lulasia
.
Udanego weekendu z dobrą, słoneczną pogodą
.
Lulasia
Udanego weekendu z dobrą, słoneczną pogodą
- bartosz les

- Od: 24 sie 2013, o 09:02
- sniezek
- 100p