łącznie z ocynkowanym wiaderkiem-doniczką oraz drewnianym pojemnikiem na nasiona
 łącznie z ocynkowanym wiaderkiem-doniczką oraz drewnianym pojemnikiem na nasiona 
duju - ja też się nią zachwyciłam... i musiałam ją kupić. Pięknie pachnie!

Gdzie robiłaś zakupki?
  Gdzie robiłaś zakupki?

Prymula pójdzie do ogrodu,pewnie w kwietniu
 Prymula pójdzie do ogrodu,pewnie w kwietniu  Przez zimę co 2 tygodnie kupowałam pędzone hiacynty, więc i one czekają na posadzenie do ziemi
 Przez zimę co 2 tygodnie kupowałam pędzone hiacynty, więc i one czekają na posadzenie do ziemi  Kwiaty będę siała na początku kwietnia, jak co roku, na razie tylko liliowce i lilie wysiane - częściowo.
 Kwiaty będę siała na początku kwietnia, jak co roku, na razie tylko liliowce i lilie wysiane - częściowo.
 )))))))))
)))))))))
 . Ciekawe czy dałaby rade w gruncie
 . Ciekawe czy dałaby rade w gruncie  .
 .

Też byłam na Gardenii
  Też byłam na Gardenii  W pawilonie florystycznym zrobiłam kilka zdjęć, ale nie mam u siebie tych bukietów, które Ty zamieściłaś. Bardzo podobały mi się kompozycje "florystyczne podróże". A jakie są Twoje wrażenie po Gardenii? Udało Ci się zdobyć jakieś okazje
  W pawilonie florystycznym zrobiłam kilka zdjęć, ale nie mam u siebie tych bukietów, które Ty zamieściłaś. Bardzo podobały mi się kompozycje "florystyczne podróże". A jakie są Twoje wrażenie po Gardenii? Udało Ci się zdobyć jakieś okazje  ?
 ?