I MM
Moje cuda ;-)
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje cuda ;-)
kamikami26 dzięki - lubię takie nietypowe ;-) Co do MM nie wiem czy przeżyje - mam go od lipca 2013. Niestety do tej pory nie doczekałam się kwitnienia, za to już 2 razy walczyłam z robalami. Najpierw pojawiły się wełnowce - całe szczęście zauważyłam w porę i skończyło się na kilku sztukach. Niedawno zauważyłam ziemiórki i to zmusiło mnie do przesadzenia go. Okazało się, że 2 z 3 keiki są zupełnie odrębnymi roślinkami, więc posadziłam je osobno, ale mam spore wątpliwości, szczególnie co do tego najmniejszego.
katkaaa gdzie Cię wcięło
Ten buraczkowy falbaniasty
Ten buraczkowy falbaniasty
Witaj Tomku - długo by opowiadać, powiedzmy, że mi się trochę priorytety w życiu poprzestawiały 
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
O, ten na ostatnim zdjęciu jest tym którego od jakiegoś czasu szukam i ustrzelić nie mogę
Wszystkie piękne!
Wszystkie piękne!
- kahim

I chcesz się może jednego pozbyć?
Ten ostatni jest naprawdę cudowny 
mogę się zastanowićkahim pisze:![]()
I chcesz się może jednego pozbyć?
w sumie miałabym miejsce na kolejnego
-- 6 mar 2014, o 11:02 --
latte witam i dziękuję w imieniu falka
- kahim

kahim właściwie nie szukam niczego nowego, bo trochę za gęsto mi się zrobiło na parapetach, a poza tym jakoś tak zawsze wychodzi, że to falki znajdują mnie
Najfajniejsze kupuję wtedy kiedy ich nie szukam - po prostu wpada mi coś w oko i już
Jeśli bardzo chcesz to masz go ode mnie po kosztach przesyłki, tylko nigdy nie wysyłałam kwiatów, więc nie bardzo wiem jak sobie poradzić z pakowaniem

Jeśli bardzo chcesz to masz go ode mnie po kosztach przesyłki, tylko nigdy nie wysyłałam kwiatów, więc nie bardzo wiem jak sobie poradzić z pakowaniem
- Karnova
- 1000p

- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
No to fajny prezent dostałaś 
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova