chyba już nie ma co się oszukiwać i czekać na słonko, czas zabrać się się za przygotowywanie szczepek i przygotowywania do zimowania roślinek
 chyba już nie ma co się oszukiwać i czekać na słonko, czas zabrać się się za przygotowywanie szczepek i przygotowywania do zimowania roślinek  

, chyba będą silniejsze w tym roku. Ubiegłoroczne były niezbyt udane.
 , chyba będą silniejsze w tym roku. Ubiegłoroczne były niezbyt udane. Dziękuję za odwiedziny i z wielką przyjemnością spieszę  zobaczyć Twoje roślinki
 Dziękuję za odwiedziny i z wielką przyjemnością spieszę  zobaczyć Twoje roślinki  

Mam nadzieje, że czas pozwoli mi pobyć z Wami tutaj częściej
 Mam nadzieje, że czas pozwoli mi pobyć z Wami tutaj częściej  bardzo bym chciała. Kwiatuszek sprawił mi wielka radość, tak naprawdę to nawet nie wiedziałam ze one kwitną. Piękne, takie subtelne mają kwiatuszki.Pozdrawiam
 bardzo bym chciała. Kwiatuszek sprawił mi wielka radość, tak naprawdę to nawet nie wiedziałam ze one kwitną. Piękne, takie subtelne mają kwiatuszki.Pozdrawiam