Michał To te dwa dla mnie Nie nie wiem co Ci doradzić - wiem tyle że ciemierniki nie lubią przesadzania , ale te może są inne . Próbować można a nawet trzeba
Zima rzeczywiście fajna , sporo roślinek widać że żyją , żeby tylko nam jeszcze nie pokazała co potrafi Perowskia wymarza ??? a ja planowałam sobie kupić
Dziękuję Ci - na pewno dam znać Iwonko bardzo Ci dziękuję Elu OK. Ja Ci też pomacham
Witam WAS i bardzo serdecznie pozdrawiam z Jersey
Dotarłam szczęśliwie - jest fajnie, a najfajniejszy wnusio
Odpiszę wszystkim wieczorem , może jakieś zdjęcia wstawię . Pa
Ciekawe Tereniu jaka tam pogoda czy też taka nie zdecydowana jak u nas typowa jak dla przedwiośnia .Wiem ,ze najważniejszy wnusi tylko za bardzo go nie rozpieszczaj
Witajcie kochane przyjaciółki Iwonko już się robi Beatko Żebyś wiedziała że wieje - dzisiaj nie, jest pięknie i cieplutko , ludzie w krótkich spodenkach chodzą . W poniedziałek byliśmy nad zatoką oglądać jak fale przelewają się przez falochrony - fale takie na trzy albo więcej metrów czasami na wysokość latarni albo wyżej , ulica przy plaży zamknięta była . Jadziu Tutaj jest z 10-15 stopni , tylko że czasami wieje silnie od oceanu - w słoneczku jest pięknie i ciepło , co niektórzy się opalają
Jest zielono , wszystko kwitnie , zaraz będę wstawiać zdjęcia to zobaczycie .
Wnusio uroczy i tak jak babcia podziwia kwiatki .Piękne błękitne niebo i to ciepełko .Mogłoby już i do nas dotrzeć a u nas sie ochłodziło dla Ciebie i wnusia