Kobiet nie.robert72 pisze:Lubisz każdego przegadać ?
Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Jeśli ją potrafi unieść to i tę skrzyneczkę też dałby radę.
A ja znam tych ludzi. Po prostu ona więcej może.
;:91
A ja znam tych ludzi. Po prostu ona więcej może.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Panowie, niestety Wasze pokolenie (szczególnie młodych mążczyzn) musi teraz odcierpieć za wszystkie dłuuuuuugie lata, traktowania kobiet jako istot o dużo niższym poziomie inteligencji.
Zresztą wielu z Was, wręcz się o to prosi.
Bo jak traktować poważnie osobnika rodzaju męskiego, który głównie dba o cerę, paznokcie (kosmetyczka, manicure), pakuje sterydy, a w głowie i kieszeni, pusto?
Nie twierdzę, że Wy do takich należycie, ale wyjątki są po to, żeby potwierdzać regułę.

Zresztą wielu z Was, wręcz się o to prosi.
Bo jak traktować poważnie osobnika rodzaju męskiego, który głównie dba o cerę, paznokcie (kosmetyczka, manicure), pakuje sterydy, a w głowie i kieszeni, pusto?
Nie twierdzę, że Wy do takich należycie, ale wyjątki są po to, żeby potwierdzać regułę.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

Lilu Ty nie mówisz o mężczyznach tylko wykremowanych , malowanych napakowanych lalkach. A takich na forum nie ma niestety i nie usłyszą Twoich słów. Jednak co mnie martwi najbardziej to fakt, ze kobiety zatracają kobiecość , bo coraz bardzie chcą się do mężczyzn upodobnić. Faceci do kobiet - kobiety do mężczyzn. Świat na głowie staje z tą swoją ewolucją. 
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

- lila31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jarku zgadzm się z Twoją wypowiedzią, tylko co mają zrobić baby, gdy na chłopa nie mogą liczyć, bo on np. siedzi u kosmetyczki, muszą powoli przejmować ich rolę.Yaro32 pisze:Lilu Ty nie mówisz o mężczyznach tylko wykremowanych , malowanych napakowanych lalkach. A takich na forum nie ma niestety i nie usłyszą Twoich słów. Jednak co mnie martwi najbardziej to fakt, ze kobiety zatracają kobiecość , bo coraz bardzie chcą się do mężczyzn upodobnić. Faceci do kobiet - kobiety do mężczyzn. Świat na głowie staje z tą swoją ewolucją.
- Yaro32
- Przyjaciel Forum

To wtedy kobiety niech nie biorą się za takie malowane lale, za które muszą harować. Tylko niestety większość młodych dam to estetki i wzrokówki. Ładny chłopak, zadbany to pierwszy punkt na liście życzeń. Reszta na bok. A potem mają lenia, na którego solarium i basen pracują i przez którego szybciej się starzeją. Szkoda mi bardzo takich dziewczyn a później kobiet.lila31 pisze:Jarku zgadzm się z Twoją wypowiedzią, tylko co mają zrobić baby, gdy na chłopa nie mogą liczyć, bo on np. siedzi u kosmetyczki, muszą powoli przejmować ich rolę.Yaro32 pisze:Lilu Ty nie mówisz o mężczyznach tylko wykremowanych , malowanych napakowanych lalkach. A takich na forum nie ma niestety i nie usłyszą Twoich słów. Jednak co mnie martwi najbardziej to fakt, ze kobiety zatracają kobiecość , bo coraz bardzie chcą się do mężczyzn upodobnić. Faceci do kobiet - kobiety do mężczyzn. Świat na głowie staje z tą swoją ewolucją.