Ogród u stóp klasztoru cz. 2 - 2012
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród u stóp klasztoru cz. 2 - 2012
Ależ te białe krokusiątka są piękne
nie mogę wzroku od nich oderwać. Powoli robi się kolorowo i pięknie 
-
alinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2010, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie dziewczyny ...
MARTUŚ ----- ciężko mi idzie ,,ale się wprawiam w tych fotkach ...
MAJOWA ---- Iwonka te białe to mnie najbardziej cieszą . bo u mnie najdłużej kwitną ...żółte zaś najkrócej
SYLWIA ----- nooo toż to cała polska różnicy . ty mieszkasz w najzimniejszej strefie naszego kraju .....ostatnio nawet dowiedziałam się do jednej forumki że u was to nawet miscanty nie chcą przezimować ....to tak jak znajomy góral oglądał dawno temu u mnie owoc orzecha włoskiego jak egzotyczny owoc .
MARTUŚ ----- ciężko mi idzie ,,ale się wprawiam w tych fotkach ...
MAJOWA ---- Iwonka te białe to mnie najbardziej cieszą . bo u mnie najdłużej kwitną ...żółte zaś najkrócej
SYLWIA ----- nooo toż to cała polska różnicy . ty mieszkasz w najzimniejszej strefie naszego kraju .....ostatnio nawet dowiedziałam się do jednej forumki że u was to nawet miscanty nie chcą przezimować ....to tak jak znajomy góral oglądał dawno temu u mnie owoc orzecha włoskiego jak egzotyczny owoc .
-
alinaK

wiosna pracowita i już pierwsze zmiany u mnie .....miałam taki plan żeby sobie zafundować parę metrów ekranu z grabów ...
i oto nie czekałam na wenę ...po prostu powyrywałam co się dało i powstał .i na dodatek wyrzuciłam świerka , który tak nie pasował ...bo inny niż serby ..więc poszedł w kąt i jeszcze grabów dosadzę

i oto nie czekałam na wenę ...po prostu powyrywałam co się dało i powstał .i na dodatek wyrzuciłam świerka , który tak nie pasował ...bo inny niż serby ..więc poszedł w kąt i jeszcze grabów dosadzę

- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Alinko , widzę że już ciężko pracujesz ,,,,, bo takiego świerka ściąć to nie lada wyzwanie. Wiosna na całego, krokusy
piękne dorodne.....u mnie tylko listki pokazały.
Pozdrawiam
piękne dorodne.....u mnie tylko listki pokazały.
Pozdrawiam
-
alinaK

Helen ja go nie ścięłam ...ja go sama przesadziłam ....pozdrawiam
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Alinko,ja ostatnio jadę na darmowym tinypic, jest bardzo fajny i bezproblemowy.Z imagikiem poczekaj jakis czas i znowu zdjęcia zaczną same wchodzic.
-
alinaK

Tak własnie Małgosiu wiem , bo przecież w image ...mam już to konto ...od początku ...a nie wiesz ile to czasu ?..bo jednak w nim lepiej mi się poruszać jak w photobucket
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alinko widze że cieżko pracujesz ale efekty Twojej ciezkiej pracy będziemy podziwiać.
Może mój obszar nie jest najzimniejszy bo chyba zimniej jest na suwalszczyźnie ale to jednak wschód. Miskantów nie mam więc nie powiem jak to znimi jest.
życzę miłej pracy na najblizsze dni, pozdrawiam
Może mój obszar nie jest najzimniejszy bo chyba zimniej jest na suwalszczyźnie ale to jednak wschód. Miskantów nie mam więc nie powiem jak to znimi jest.
życzę miłej pracy na najblizsze dni, pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
alinaK

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wiesz, że ja jestem zachłanna i ja bym wszędzie sadziła, ale powiem Ci, że ja bym ten wgłębnik zostawiła taki jaki jest.
Jest taki uspakajający.
A pozostałe rabaty są rewelacyjnie skomponowane. Szczególnie podoba mi się ta ostatnim zdjęciu
Jest taki uspakajający.
A pozostałe rabaty są rewelacyjnie skomponowane. Szczególnie podoba mi się ta ostatnim zdjęciu
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
U Ciebie jest pięknie... 
-
alinaK

- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Ależ mi się podoba ten gołębnik to wasz/Twój? 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Podzielam zdanie Gosi co do wgłębnika, choć kilka paproci pod brzozą też mogłoby się ładnie komponować. Ja zamierzam u siebie w pobliżu brzozy posadzić hosty, może też żurawki. Liczę na to, że odpowiednia opieka (podlewanie i nawożenie) pozwoli im rosnąć w tak żarłocznym towarzystwie. Pergola bardzo mi się podoba - w dodatku wygląda bardzo solidnie - możesz zdradzić źródło zakupu? Jestem na etapie poszukiwań czegoś ładnego dla róż pnących. Choć ze względu na otoczenie (drewniany płot, drewniana lampa i sporo drewnianych "wstawek" na domu) chyba zdecyduję się na drewnianą 
-
alinaK

Sara niestety to nie mój gołębnik tylko mojego Ema .....teraz mamy dostawiony jeszcze jeden ..nie powiem jednoznacznie czy bardziej lubię te gołębie , czy mnie bardzie wkurzają ....
on hoduje rasowe -staropolskie i mulemansy .większych szczegółów nie znam i nie chcę znać ....brrr

-- 10 mar 2014, o 23:53 --
MILENKA --- ta pergola robiona na zamówienie przez miejscowego kowala .a wiesz że ja tez mam bezpośrednie towarzystwo drewnianej pergoli ale wielkiej ..takiego płotu jakby ...drewno i metal dobrze się łączy to dwa podobne style .
z wgłębnikem juz drugi rok kombinuje czy dosadzać coś czy nie ..hosty już rosną posadzone w lecie 2013 ...czekam na większe kępy ale to kwestia 3 lat
on hoduje rasowe -staropolskie i mulemansy .większych szczegółów nie znam i nie chcę znać ....brrr

-- 10 mar 2014, o 23:53 --
MILENKA --- ta pergola robiona na zamówienie przez miejscowego kowala .a wiesz że ja tez mam bezpośrednie towarzystwo drewnianej pergoli ale wielkiej ..takiego płotu jakby ...drewno i metal dobrze się łączy to dwa podobne style .
z wgłębnikem juz drugi rok kombinuje czy dosadzać coś czy nie ..hosty już rosną posadzone w lecie 2013 ...czekam na większe kępy ale to kwestia 3 lat