Ewa Dziś miałem porządków ciąg dalszy, tej zimy nie sprawdziło się ocieplanie słomą gdyż wszędzie teraz mam pleśń, było za ciepło i słoma zgniła.
Marysiu Zakupy były udane, oczywiście wydane więcej niż planowano

Darmokot w dalszym ciągu bardzo miła,aż za bardzo, to do niej nie podobne.
Tereniu Śnieg w dalszym ciągu na swoim miejscu

Koty dziękują za mizianie. Lilie były ale wyboru dużego

Pewnie dlatego, że to dopiero luty. Wiesz, że mam w sobotę zlecenie w Mieronicach
Gosiu Dziękuję za odwiedziny

Ta czarna sałata pewnie będzie ostra, ale na ozdobę w sam raz.
Pat Emilka jedynie niechętnie wychodzi na dwór a właściwie ją wyganiam. Na drzewach mam bardzo duże pąki,czereśnie przystopowały za to jabłonie to chyba zaraz się rozwiną.
Marysiu A jeszcze niedawno Ty mi się śniłaś w czarnej sukni na drabinowych bujanych schodach
Martuś Mało, że nie posłuchałem to przegiąłem w drugą stronę - dziś dokupiłem sobie 5 mieczyków seledynowych, no nie mogłem się oprzeć
Pat Tylko, że najpierw muszę wygrać ja bo Marysi obiecałem płot i wtedy będzie mogła na polu sadzić tulipanowce. Jak za drugim razem przyśnią mi się liczby to Ci wyślę na pw
Bogusiu Dziś nie chciały pozować, jedynie Darmokot kręcił się pod nogami cały czas. A może tamci (bo już wiem gdzie przebywa i pali) go wygonili?
Krysiu Też mam co noc mróz, od 2 dni cieplej robi się dopiero po południu i są bardzo zimne mgły. A co do snów, bywało już , że mi się w 100% sprawdzały, nawet raz mi się wypadek wyśnił i jego miejsce

Kot , o którego pytasz to Darmokot, też bardzo mi się podoba.
Beatka Co słychać po polach...a latają jastrzębie , wielkie stada krukowatych (obecnie to nawet jakby ich skądś dowieźli, nigdy tego tu tyle nie było), sarny podłażą pod sam sad. Magnez jest dobry ale najbardziej polecam Vitaminer, co zimę kupuję pudełko i nigdy nie choruję

Ajjj zapomniałem pączków dziś kupić
Marysia amba Wojna mi się śniła chyba z 2 tygodnie temu, mało , że było czarnobiało to jeszcze mi koty poginęły, wojna była w Szczecinie, samochód mi ukradli i uciekałem , Niemcy do mnie strzelali a ja po tych kulach skakałem coraz wyżej...Nie lubię jak mi się cokolwiek śni a takich snów to naprawdę nikomu nie życzę. Odkąd pamiętam zawsze miałem dziwne sny. Mam nadzieję, że dziś się wyśpię
Jacek Darmokotowi się fajki skończyły bo go przepędzili, może podbierał za dużo i dlatego. Kto wie czy za tydzień się do mnie z powrotem nie wprowadzi?
A teraz dzisiejsze zakupy
Świerkom kiecki skróciłem
Oraz porządków ciąg dalszy