Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 2

Post »

Michał ale się uśmiałam :;230 :;230 ....ciekawa jestem reakcji Pati , będzie druga opowieść ;:306
Jedyny prawdziwy ze sny to piesek Pat :D
Marginetka
500p
500p
Od: 28 sty 2013, o 12:33

Post »

:;230 :;230 :;230 :;230 :;230 Co Ty jadłeś przed snem? :lol: :lol: ;:306
Już Ci pisałam, że te mieczyki to nie czekoladki :wink: , chyba mnie jednak nie posłuchałeś ;:306
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Maska pisze:Michał ale się uśmiałam :;230 :;230 ....ciekawa jestem reakcji Pati , będzie druga opowieść ;:306
Jedyny prawdziwy ze sny to piesek Pat :D
Oj, nie tu jest sporo prawdziwych rzeczy: mam...no powiedzmy wysoki głos (zwłaszcza, jak wrzeszczę na dzieci), Sarulek nie zawsze bywa pogodny, a jak się drze, to rzeczywiście dziecko z horroru przypomina, piesek jest mały i nadpobudliwy, mama....a pominę milczeniem, ale też by pasowało, we Lwówku są białe bloki z placem zabaw, no i pianką i innymi cudami to my dziury w ścianach owszem zalepiamy :)

Z jednym się nie zgodzę: tui nie mam i mieć nie będę więc jeśliby już rzeczywiście Ci się, Michale, opłaciło jechać 500 km przyciąć krzaczki, to mogę zaproponować raczej derenie i pęcherznice ;:306 ale skoro jednak zgodność jest dość wysoka, to mam prośbę..mógłbyś się tych mieczyków objeść jeszcze trochę i wyśnić mi numery Lotto przed następną kumulacją? Jak wygram, to obiecuję, że będziesz miał wyłączność na pielęgnację mojego ogrodu po stawce dla bogaczy :D
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Michale!...sesja z kiciami wspaniała, oznaki wiosny widoczne. A sen?.. :;230 Pozdrawiam cieplutko! ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Michałku :D wiosna dotarła i do Ciebie. ;:138
Nawet zdążyłeś już posadzić nowe roślinki. ;:oj
U mnie jeszcze nocami spada temperatura poniżej zera.
Masz widać jakieś nieodkryte umiejętności, skoro miewasz takie prawie prorocze sny. :uszy
Bardzo spodobał mi się kot, ten tygrysek z białym brzuszkiem - jak się nazywa ?
Taki podobny do mojej Misi.
Pozdrawiam już prawie wiosennie :wit
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Michale - ale się uśmiałam z Twojego snu :;230
Ja miewam takie dramatyczne majaki senne - przeważnie po wieczornych imprezach u sąsiadów z grilem w roli głównej. Po ostatnim w ubiegłym roku - wojna mi się śniła ;:306
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Barwinek już kwitnie? Fajnie!
Darmokot pewnie zdążyła wywietrzeć od papierosów, skoro teraz koty chętnie baraszkują na powietrzu. Moja też czasem przesiąka jakimiś odświeżaczami powietrza jak się zasiedzi u Obcego :?
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Ewa Dziś miałem porządków ciąg dalszy, tej zimy nie sprawdziło się ocieplanie słomą gdyż wszędzie teraz mam pleśń, było za ciepło i słoma zgniła.
Marysiu Zakupy były udane, oczywiście wydane więcej niż planowano ;:306 Darmokot w dalszym ciągu bardzo miła,aż za bardzo, to do niej nie podobne.
Tereniu Śnieg w dalszym ciągu na swoim miejscu :D Koty dziękują za mizianie. Lilie były ale wyboru dużego ;:185 Pewnie dlatego, że to dopiero luty. Wiesz, że mam w sobotę zlecenie w Mieronicach :wink:
Gosiu Dziękuję za odwiedziny ;:168 Ta czarna sałata pewnie będzie ostra, ale na ozdobę w sam raz.
Pat Emilka jedynie niechętnie wychodzi na dwór a właściwie ją wyganiam. Na drzewach mam bardzo duże pąki,czereśnie przystopowały za to jabłonie to chyba zaraz się rozwiną.
Marysiu A jeszcze niedawno Ty mi się śniłaś w czarnej sukni na drabinowych bujanych schodach ;:306
Martuś Mało, że nie posłuchałem to przegiąłem w drugą stronę - dziś dokupiłem sobie 5 mieczyków seledynowych, no nie mogłem się oprzeć :D
Pat Tylko, że najpierw muszę wygrać ja bo Marysi obiecałem płot i wtedy będzie mogła na polu sadzić tulipanowce. Jak za drugim razem przyśnią mi się liczby to Ci wyślę na pw ;:306
Bogusiu Dziś nie chciały pozować, jedynie Darmokot kręcił się pod nogami cały czas. A może tamci (bo już wiem gdzie przebywa i pali) go wygonili?
Krysiu Też mam co noc mróz, od 2 dni cieplej robi się dopiero po południu i są bardzo zimne mgły. A co do snów, bywało już , że mi się w 100% sprawdzały, nawet raz mi się wypadek wyśnił i jego miejsce :D Kot , o którego pytasz to Darmokot, też bardzo mi się podoba.
Beatka Co słychać po polach...a latają jastrzębie , wielkie stada krukowatych (obecnie to nawet jakby ich skądś dowieźli, nigdy tego tu tyle nie było), sarny podłażą pod sam sad. Magnez jest dobry ale najbardziej polecam Vitaminer, co zimę kupuję pudełko i nigdy nie choruję ;:333 Ajjj zapomniałem pączków dziś kupić ;:223
Marysia amba Wojna mi się śniła chyba z 2 tygodnie temu, mało , że było czarnobiało to jeszcze mi koty poginęły, wojna była w Szczecinie, samochód mi ukradli i uciekałem , Niemcy do mnie strzelali a ja po tych kulach skakałem coraz wyżej...Nie lubię jak mi się cokolwiek śni a takich snów to naprawdę nikomu nie życzę. Odkąd pamiętam zawsze miałem dziwne sny. Mam nadzieję, że dziś się wyśpię ;:306
Jacek Darmokotowi się fajki skończyły bo go przepędzili, może podbierał za dużo i dlatego. Kto wie czy za tydzień się do mnie z powrotem nie wprowadzi?
A teraz dzisiejsze zakupy

Obrazek Obrazek

Świerkom kiecki skróciłem

Obrazek

Oraz porządków ciąg dalszy

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Michale widzę, że orlików nie było? ale obkupiłeś się i przygotowany jesteś do wiosny! narzędzia są, nasiona, mieczyków dokupiłeś? ;:oj Ty chyba rzeczywiście zjadasz je przed snem ;:306 a co to za cebula koło hosty? ooooo i paragon też jest ;:306
No to Darz ogród!
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Twoje sny dowodzą, że jesteś człowiekiem o bujnej wyobraźni :D Niezwykle skomplikowany ten ostatni.
Zrobiłam zaledwie odrobinę z zaplanowanych prac, a myślę już o opryskach. Nie wiem, czy można u nas kupić Promanal, muszę jeszcze w trzech miejscach spytać. W ostateczności kupię parafinę :roll:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Michał... :D
Wiosnę już widzę zaczynasz, sny masz piękne, chyba... :wink:
Koty szaleją po drzewach, ciepło już czują. A zakupów zrobiłeś kawał, teraz tylko do ziemi i mają rosnąć... ;:333
Serdeczności zostawiam... :wit
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Michał napisałeś: "Odkąd pamiętam zawsze miałem dziwne sny."
No ja też...I niektóre pamiętam latami. A niektóre z moich snów - mają odbicie w rzeczywistości :shock: Wiedźma ze mnie czy cóś?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Arboretum masz przyszłościowe, rozwijasz się bylinowo, że wkrótce nie będziesz musiał kosić sadu, kociarnia zgodna - fajnie tam u Ciebie! ;:333
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Gdzie kupiłeś radełko z pierwszego zdjęcia? ;:oj Nigdzie go nie mogę znaleźć...
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Marysiu Orlików niestety jeszcze nie zamawiali. Wczoraj mieczyków nie jadłem i nic mi się nie śniło, naczy chyba nic bo słabo pamiętam. Koło hosty jest 7 frezji-cebulek, wsadzę w doniczkę i będzie mobilny zapach :D Gratuluję wygranej ;:138
Ewa Może nie tak o bujnej wyobraźni jak zwracam uwagę na takie rzeczy, na które inni nie patrzą :wink: Z moich planów ogrodowych oczywiście nic nie wyszło bo plany swoje a robota swoje ale mamy dziś ostatni dzień zimy więc wszystko spokojnie do maja się zdąży zrobić. Jeszcze nigdy tak wcześnie prac nie zaczynałem. Z oprysków stosuję tylko miedzian.
Dorotko Koty teraz już tak pół na pół w domu i na zewnątrz, nawet Emilka częściej wychodzi. Zakupów obawiam się, że to nie koniec...
Marysiu amboSłyszałem kiedyś , że sporo wodników tak ma. Nie mów o wiedźmach bo nas spalą na stosie ;:306
Jacek Dziękuję bardzo za odwiedziny i rośliny ;:180 zapraszam ponownie jak będą liście, mam nadzieję, że chociaż na parę godzin wpadniesz. Cieszę się, że Ci się podobało :D A ja mogę powiedzieć po prostu, że jesteś chodzącą encyklopedią roślin ;:oj
Krystian Do jednego sklepu ogrodniczego na Jędrzejowie przywieźli, wcześniej nigdy tu radełek nie było a bardzo przydatne, 28 zł kosztowało a jak z nim szedłem przez targ do samochodu to ludzie patrzyli na mnie z przerażeniem w oczach jak na śmierć z kosą :shock:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”