Pozdrawiam

przesuszony - prześledziłem już galerie zdjęć użytkowników forum i się doczekać już nie mogę
 przesuszony - prześledziłem już galerie zdjęć użytkowników forum i się doczekać już nie mogę 

Najważniejsze aby go jak i inne trzymać na powietrzu w pełnym słońcu ile się tylko da.... z zobaczysz jaki potwór z niego potrafi wyrosnąć.... Przykład u mnie w wątku.

I mam wrażenie, że go przemroziłeś...
 I mam wrażenie, że go przemroziłeś...

czy miał ktoś podobny przypadek???
 czy miał ktoś podobny przypadek???

Kolejny człowiek do zarażenia pasją
 Kolejny człowiek do zarażenia pasją 

- jaki oprysk stosowałaś na to świństwo??
  - jaki oprysk stosowałaś na to świństwo?? szkoda mi tej opuncji bo dostałem ją w bardzo opłakanym stanie - doprowadziłem do kultury i teraz coś ją zjada....
   szkoda mi tej opuncji bo dostałem ją w bardzo opłakanym stanie - doprowadziłem do kultury i teraz coś ją zjada....

próbowałem coś znaleźć na ten temat w necie ale wiara tyle rzeczy pisze, że człowiek jest bardziej głupi niż mądry. Jedni piszą, że można właśnie zebrać i jest dobrze, inni oprysk, inni jeszcze że wyrzucić. No nie powiem bo szkoda mi go i nie chciałbym wyrzucać. Tylko zastanawiam się czy nie przeniesie się na innego?!
  próbowałem coś znaleźć na ten temat w necie ale wiara tyle rzeczy pisze, że człowiek jest bardziej głupi niż mądry. Jedni piszą, że można właśnie zebrać i jest dobrze, inni oprysk, inni jeszcze że wyrzucić. No nie powiem bo szkoda mi go i nie chciałbym wyrzucać. Tylko zastanawiam się czy nie przeniesie się na innego?!  help me
  help me