Śliczne te aniołki,jakie one duże są?
Ogród Marty cz. III
- trillum30a
- 200p

- Od: 6 lut 2012, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. III
Dyniowe góry
o grzybkach nawet nie wspomnę
Pozdrawiam-Iwona
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Marto:)
Śliczne zdjęcia i wspomnienia na nich.Już bliżej jak dalej do takich obrazków na żywo.
Życzę miłego weekendu
Śliczne zdjęcia i wspomnienia na nich.Już bliżej jak dalej do takich obrazków na żywo.
Życzę miłego weekendu
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
o jak dobrze że Cię znalazłąm
witaj ,kolory urzekają i cieplej i ochoczo się patrzy na świat
nie było mnie w zime często i dlatego Cie zagubiłam
witaj ,kolory urzekają i cieplej i ochoczo się patrzy na świat
nie było mnie w zime często i dlatego Cie zagubiłam
-
123katex
- 1000p

- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Piękne dynie i grzybki jakie cudne, fajnie jak się ma je u siebie. Piękne wspomnienia, jeszcze trochę i będzie tak samo.. Wiosna coraz bliżej i już puka powolutku, budzi się ze snu. Miłego wieczoru 
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martuś takie wspominki uwielbiam u Ciebie te łany kwiatów po prostu cudnie.Pozdrawiam.Dziękuję za pamięć i życzenia. 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu,coś nie bardzo u mnie widać wiosnę ,śnieżyczki się wychylają ,niedługo zakwitną derenie jadalne ,wawrzynek,narcyzy .tulipany ledwo się wychylają z ziemi,tak wszystko jakoś ostrożnie się zachowuje,zapomniałam, kwitnie pięknie wierzba smocza ,może jutro zrobię zdjęcie,świecznice bardzo lubię, w ogóle mam słabość do roślin o pokroju świecowym ,mam ich sporo w ogrodzie,pozdrawiam
Iwonko,aniołki ogrodowe mają różne wielkości ,ten siedzący na kuli ma50-60 cm a inne 30 ,40 cm ,jak zobaczyłam te grzyby na zdjęciach szukając kwiatów ,to musiałam je włożyć,bo sama nie mogę uwierzyć ,że takie rosną w moim ogrodzie,już bym chciała jechać na grzyby
Beatko,tak powoli idzie teraz a potem to będzie tak czas zasuwał,że się nie obejrzymy i będzie jesień,buziaczki dla Ciebie
Marzenko,jak miło że jesteś,teraz bliżej wiosny to może dasz radę być więcej i więcej,chociaż i pracy więcej pozdrawiam
Kasiu,123 zadyniowało mnie w tym roku bardzo ,zupełnie przypadkowo ,wysiałam 5 gniazd nasion i zrobiła się wielka dyniowa góra i setki dyń,ta wiosna taka powolna ,a potem to wszystko biegiem,miłych snów
Joasiu,dziękuję za pochwały całuski dla Ciebie
Iwonko,aniołki ogrodowe mają różne wielkości ,ten siedzący na kuli ma50-60 cm a inne 30 ,40 cm ,jak zobaczyłam te grzyby na zdjęciach szukając kwiatów ,to musiałam je włożyć,bo sama nie mogę uwierzyć ,że takie rosną w moim ogrodzie,już bym chciała jechać na grzyby
Beatko,tak powoli idzie teraz a potem to będzie tak czas zasuwał,że się nie obejrzymy i będzie jesień,buziaczki dla Ciebie
Marzenko,jak miło że jesteś,teraz bliżej wiosny to może dasz radę być więcej i więcej,chociaż i pracy więcej pozdrawiam
Kasiu,123 zadyniowało mnie w tym roku bardzo ,zupełnie przypadkowo ,wysiałam 5 gniazd nasion i zrobiła się wielka dyniowa góra i setki dyń,ta wiosna taka powolna ,a potem to wszystko biegiem,miłych snów
Joasiu,dziękuję za pochwały całuski dla Ciebie
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Martusiu ale miałaś urodzaj koźlaków ja ze swoimi wnukami muszę na grzyby wyjeżdżać do lasu,bardzo lubimy takie wycieczki,dzieci uwielbiają zbierać grzybki 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martuniu ale fajny głowaczek, nie wiedziałam że jest taka mądra roślinka
Ale te dynie i grzybki to wszystkie pieniądze warte
Grzybki wyglądają jak sztuczne 
Ale te dynie i grzybki to wszystkie pieniądze warte
-
koziorozec

Grażynko,posadziłam na końcu ogrodu brzozy ,bo bardzo lubię te drzewa i tam zakopuję wszystkie obierki grzybowe i teraz rośnie tyle grzybów,dzieci codziennie biegną po grzyby,najwięcej jednego dnia urosło 40 kozaczków zdarzył się 1 prawdziwek a te czerwone koźlaki rosną pod wierzbą to nieprawdopodobne ile mamy z nich uciechy
Marysiu,kwiaty tego głowaczka są piękne i tak strzelają do góry i pięknie się kołyszą,dynie przerosły nasze oczekiwania ,najedliśmy się zup dyniowych i jeszcze są w słoikach przetarte ,a grzyby też powalają,takie piękne
Marysiu,kwiaty tego głowaczka są piękne i tak strzelają do góry i pięknie się kołyszą,dynie przerosły nasze oczekiwania ,najedliśmy się zup dyniowych i jeszcze są w słoikach przetarte ,a grzyby też powalają,takie piękne
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, cudne zakątki ogrodu pokazujesz...
Jak super mieć swoje grzyby, bardzo lubię je jeść, tylko że nie znam się za dobrze, to zbieram maślaki...
Studiuję co tam u Ciebie rośnie?
Napisz mi proszę, czy ten Rdest u Ciebie to bardzo ekspansywny jest? Bo tak się nad nim cały czas zastanawiam. Już go widziałam u Ciebie, ale dalej mnie niepokoi, czy mi nie zarośnie ogrodu?
Jak super mieć swoje grzyby, bardzo lubię je jeść, tylko że nie znam się za dobrze, to zbieram maślaki...
Studiuję co tam u Ciebie rośnie?
Napisz mi proszę, czy ten Rdest u Ciebie to bardzo ekspansywny jest? Bo tak się nad nim cały czas zastanawiam. Już go widziałam u Ciebie, ale dalej mnie niepokoi, czy mi nie zarośnie ogrodu?
-
koziorozec

-
koziorozec

Dorotko,cieszę się ,że Ci się podoba ogród ,rdest nie jest ekspansywny, rośnie w kępie,a te grzyby to dopełnienie ogrodu,pozdrawiam

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marto czy to jest ta moja ulubiona róża czy jeszcze inna, bo się już pogubiłam
Widzę, że też stosujesz deski jak ograniczniki rabat
moje niestety wymagają powoli wymiany
cudna kępa szałwii
Widzę, że też stosujesz deski jak ograniczniki rabat
cudna kępa szałwii
-
koziorozec

Dorotko,są w ogrodzie krzesła ,łóżka ,różne pniaczki,więc możesz posiedzieć i pooglądać kwiatuszki
Marysiu,tak ta róża Ci się podobała kiedyś, to róża pnąca helenae odmiana "Semiplena"
,obrzeża kupuję w tartaku ,to są takie okrawki grubsze,te też w niektórych miejscach wymieniam,dobrze że nie ma zimy to codziennie coś zrobię w ogrodzie 
Marysiu,tak ta róża Ci się podobała kiedyś, to róża pnąca helenae odmiana "Semiplena"