Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.2
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hanuś już miałam iść spać bo ziewa mi się i ziewa ,ale myślę sobie wpadnę jeszcze do Haneczki .I powiedz mi co ja mam teraz robić, rozbawiłaś mnie do łez
spać mi się już nie chce .Ty To jesteś aparatka Twój M ma z Tobą wesoło i my zresztą też .Pozdrawiam wszystkich i uciekam do mojego Kochanego M i życzę kolorowych snów

- lila31

- Od: 20 lip 2006, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haniu dawno nie byłam u Ciebie w ogrodzie, bo wiesz, wakacje.
Miałam wyjątkowo czynny wypoczynek, i niestety sił, i czasu brakło aby zaglądać do ogrodów.
Dzisiaj wreszcie dojrzałam, że Twój wątek ma już powyżej 130 stron, i może nie zaszkodziłoby już podzielić, łatwiej się wtedy przegląda dany temat. Zresztą zauważyłaś, że wiele ogrodów jest już tak podzielonych.
Zaczęłam się zastanawiać, w którym miejscu zaproponować Ci podzielenie ogrodu, no i....utknęłam na dobre.
Dziewczyno jesteś fantastyczną gawędziarą, nie wiem czy lepiej piszesz, czy znasz się i opiekujesz roślinami.
Przeczytałam 20 stron, ucieszyłam oczy pięknymi roślinami, a Twoje posty z kawałami i opisami różnych sytuacji życiowych doprowadziły mnie do łez, oczywiście ze śmiechu. Jesteś świetna.
Haniu jak już pisałam, zaczęłam szukać miejsca, w którym można podzielić Twój wątek, czy chcesz żeby to zrobić, bo może wolisz pozostawić go w całości?
Jeżeli tak, to zaproponuj gdzie, bo ja nie potrafię wybrać.
Dziękuję za taką kapitalną rozrywkę.
Miałam wyjątkowo czynny wypoczynek, i niestety sił, i czasu brakło aby zaglądać do ogrodów.
Dzisiaj wreszcie dojrzałam, że Twój wątek ma już powyżej 130 stron, i może nie zaszkodziłoby już podzielić, łatwiej się wtedy przegląda dany temat. Zresztą zauważyłaś, że wiele ogrodów jest już tak podzielonych.
Zaczęłam się zastanawiać, w którym miejscu zaproponować Ci podzielenie ogrodu, no i....utknęłam na dobre.
Dziewczyno jesteś fantastyczną gawędziarą, nie wiem czy lepiej piszesz, czy znasz się i opiekujesz roślinami.
Przeczytałam 20 stron, ucieszyłam oczy pięknymi roślinami, a Twoje posty z kawałami i opisami różnych sytuacji życiowych doprowadziły mnie do łez, oczywiście ze śmiechu. Jesteś świetna.
Haniu jak już pisałam, zaczęłam szukać miejsca, w którym można podzielić Twój wątek, czy chcesz żeby to zrobić, bo może wolisz pozostawić go w całości?
Jeżeli tak, to zaproponuj gdzie, bo ja nie potrafię wybrać.
Dziękuję za taką kapitalną rozrywkę.
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
"Lekarskie > Roślinka
Pewnego razu przyszedł murzyn do lekarza:
-Panie doktorze, zapłacę każde pieniądze żeby pan sprawił ze będę roślina jakąkolwiek.
-No dobrze zastanowię się i jutro dam panu odpowiedź, ale to będzie drogo kosztowało.
Przychodzi murzyn na drugi dzień.
-No i jak panie doktorze ?
-znalazłem sposób, proszę się rozebrać i położyć przyrodzenie na tym kołku i zamknąć oczy.
Lekarz chwycił za nóż i obciął mu małego
- panie doktorze co pan zrobił krzyczy przerażony murzyn.
-lekarz na to: chciał pan być roślinką, no to teraz pan jest CZARNY BEZ
Spodobał się dowcip? Zagłosuj lub poleć znajomemu"
http://dowcipy.autentyki.pl/?dowcipID=180
i to :
http://dowcipy.autentyki.pl/?dowcipID=167
Pewnego razu przyszedł murzyn do lekarza:
-Panie doktorze, zapłacę każde pieniądze żeby pan sprawił ze będę roślina jakąkolwiek.
-No dobrze zastanowię się i jutro dam panu odpowiedź, ale to będzie drogo kosztowało.
Przychodzi murzyn na drugi dzień.
-No i jak panie doktorze ?
-znalazłem sposób, proszę się rozebrać i położyć przyrodzenie na tym kołku i zamknąć oczy.
Lekarz chwycił za nóż i obciął mu małego
- panie doktorze co pan zrobił krzyczy przerażony murzyn.
-lekarz na to: chciał pan być roślinką, no to teraz pan jest CZARNY BEZ
Spodobał się dowcip? Zagłosuj lub poleć znajomemu"
http://dowcipy.autentyki.pl/?dowcipID=180
i to :
http://dowcipy.autentyki.pl/?dowcipID=167
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Oj, niestety, teraz to już nadchodzi, chociaż jeszcze bardzo ciepło, jak na wrzesieńhanka55 pisze: fotki wczesnej jesieni, dla Was Miłe, są.
Jesień nadchodzi....
Wczoraj tak się spłakałam ze smiechu, ze zdjęć przez łzy nie widziałam, a chciałam Cię spytać Haniu, co to jest to fioletowe, co nazywałaś Czarnym Xsięciem? Mówisz o tym , jak o powijniku, a wygląda toto jak budleja
I jeszcze jedno pytanie mnie gnębi... Hanuś, a Ty się przyznałaś Kochaniu, ze to Ty jesteś sprawczynią jego wypadku, czy wciąż tkwi w nieswiadomości? ;)