Za 3 lata może będzie równo
U Agnieszki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
taaak....Aga, i ja mam wybierać w tych pięknościach??? wybacz...ale jak oglądam Wasze ogrody chciałabym wszystko
nawet szczypiorek...
nawet szczypiorek...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
No ja zaczęłam już ładnych parę lat temu, a właściwie moi rodzice, ja sama niedawno odkryłam w sobie geny ogrodnicze
Ale bez mojego ogródka nie wyobrażam sonie lata. Kiedy w wakacje przez jakiś czas mnie nie było, to aż chora się zrobiłam z tęsknoty za moimi roślinkami. Cholerka, nie wiedziałam, że mnie tak uzależni 
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
Ja pół roku temu nogdy nie podejrzewałabym się o takie uzależnienie...nawet miałam tipsy 
To fakt - jak już się złapie bakcyla to koniec!
Ja byłam ostatnio na spotkaniu klasowym i z jedną zkoleżanek zaczęłyśmy temat: okazało sie, że też ma ogródek i "wirusa"..... i połowę czasu spędziłyśmy na omawianiu roślin!!!!
To nawet nie jest choroba - to jest uzależnienie!!!!!
Ja byłam ostatnio na spotkaniu klasowym i z jedną zkoleżanek zaczęłyśmy temat: okazało sie, że też ma ogródek i "wirusa"..... i połowę czasu spędziłyśmy na omawianiu roślin!!!!
To nawet nie jest choroba - to jest uzależnienie!!!!!
Amatorka....z sercem do roślin
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
Witaj moon_ska. Ja też jak wpadnę z kimś w temat, to tylko o jednym
Roślinki, kwiatuszki i tak w nieskończoność. Aż boję się pomyśleć o nadchodzącej jesieni i zimie. Ale też chyba i wtedy jakieś zajęcie sobie na działce znajdę 
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
Aga, przeniesiemy się na forum majserkowiczów i będziemy pergolki i trejaże zbijaćsaaga pisze:Witaj moon_ska. Ja też jak wpadnę z kimś w temat, to tylko o jednymRoślinki, kwiatuszki i tak w nieskończoność. Aż boję się pomyśleć o nadchodzącej jesieni i zimie. Ale też chyba i wtedy jakieś zajęcie sobie na działce znajdę
No nie, takie rzeczy to nie dla mnie. Raczej robótki szydełkowe
Ale może jakąś nową pasję w sobie odkryję i za majsterkowanie też się wezmę. A wiosną będę znów cała koncepcję działki zmieniać 
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.