actus dziękuje za miłe słowa Kasiu74 dziękuję Tomek ale Mnie zawstydziłeś aż się przyglądnęłam jeszcze raz temu zdjęciu ale obiecuję poprawę ( Walczyłam ciężko z przędziorami ) Kazał czekać tyle na siebie i teraz się wypięknił Warżka taka jak na zdjęciu ale jutro w dzień się jej przyglądnę
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
Tak kazał czekać na siebie tyle czasu. Kupiłam go zabiedzonego z kwiaciarni i tak czekałam cierpliwie. Jak tylko Mój Fotograf znajdzie chwilę (koło soboty) wstawię jakieś zdjęcie
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... " Moje storczyki - Karnova
valdessa_kane przyznam Ci się, że przy dend. phal też tak miałam zabiłam ze dwa przyrosty bo to strasznie delikatna roślina była Co ja robię podlewam je co dwa tygodnie obecnie, jak mają nowe przyrosty to nie nalewam do pełna wody w osłonki tylko zostawiam 1-2cm wolnego miejsca żeby sobie podciągnęły wodę. Stoją najczęściej tam gdzie jest przeciąg i im to pasuje. Nawóz jak u zwykłych phal.
kahim a dziękuję