Pod Jesionem cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Jesionem cz. 3

Post »

Reniu, pojedź do Spa, zapomnij o problemach, moze wszystko ze zmeczenia...
Awatar użytkownika
sosna1
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

renzal pisze:
Martuniu! Słowo daję.., że już koniec z zakupami, no ;:224 chyba że....
:;230 :;230 ;:306 ;:306

Jak tylko zaczęłam chodzić dowlokłam się do samochodu i jazda do ogrodniczego.
A jak nie mogłam chodzić i siedzieć to mogłam klęczeć przy komputerze :wit
Awatar użytkownika
kania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2009, o 10:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Renatko, to ogromna zaleta umieć znosić dolegliwości z pogodą ducha. Ciesz się, że jest Ci to dane i oby potrafili to docenić to najbliżsi :wink: . Zakupy ogrodowe, wpływając pozytywnie na psyche, stanowią w tym przypadku niezbędne wsparcie terapii więc zaniedbywanie ich byłoby karygodne, niedopuszczalne :lol: .
Krzaczki Kani
Krzaczki Kani(2)
Pozdrawiam :) - Kasia
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

wielkakulka pisze:Reniu, pojedź do Spa, zapomnij o problemach, moze wszystko ze zmeczenia...
Aniu! Czy wiesz, że jako uzależniona przeliczam wszystko na roślinki! Czy wiesz ile mia za taką wyprawę nowych jeżówek wyszło... ;:306

Zosiu! Ja nawet na klęczkach próbowałam kiedyś sadzić, ale nie był to dobry pomysł... ;:224

Kasiu! Zgadza się, ale w celu uniknięcia pokus nie weszłam dziś do żadnego sklepu z nasionkami, a koło jedynego ogrodniczego przejechałam dopiero po zamknięciu! :;230
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Ha,ha...a na wątkach sprzedażowych to pewnie twój H zamawiał hortensje :;230 :;230 że niby bez wychodzenia z domu to się nieliczy :;230 Doigrasz się Renia ...zobaczysz rodzina ubezwłasnowolni cie jak nic ;:306
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciiiii! Beatko! Jak możesz mnie wydawać ;:170 To tylko ukorzenione patyczki..... ;:170
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ilością jeżówek mnie zaskoczyłaś,przy nasionkach szczęka zaczeła mi z lekka opadać ;:202 ale,przy zamówieniu różanym byłam już :shock: teraz zastanawiam się czy ty czasem hektarów tez nie dokupiłaś ;:306
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

renzal pisze:Ciiiii! Beatko!
Haha i wyszło szydło z worka :lol: Oj Renia szalejesz ;:138
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko! Planuję zrobić prawdziwy ogród, a do tego trochę roślinek... Zawsze miałam za mało kasy, albo ważniejsze wydatki, a teraz powiedziałam dość! Te różyczki to przeważnie po 5,99 są, a jeżówki z BR również sporo tańsze od przeciętnych cen... ;:224

Paula! Ja grzeczna jestem, tyle że uzależniona... ;:170
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

Jak chyba my wszyscy. Ogródek to jedna wielka niekończąca się opowieśc. Świry z nas ;:14 ;:183 ;:172
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Renia ;:167 kochana ja rozumiem i sama chciałabym tak poszaleć...ja tylko się martwię,że przy twoich problemach zdrowotnych może tego być za dużo na raz ;:168
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

renzal pisze:Beatko! Planuję zrobić prawdziwy ogród, a do tego trochę roślinek... Zawsze miałam za mało kasy, albo ważniejsze wydatki, a teraz powiedziałam dość! Te różyczki to przeważnie po 5,99 są, a jeżówki z BR również sporo tańsze od przeciętnych cen... ;:224

Ależ Ty się nie tłumacz, choćby i różyczki po stówce za krzaczek były: nalezy Ci się jakaś rekompensata moralna za te wszystkie zagadkowe problemy zdrowotne....a jak Cie w koncu wyleczą, no to nie wiem...wykopiesz róże i odsprzedasz z zyskiem? :wink:
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Paula! Ci....bo moja rodzina podchwyci i mnie ubezwłasnowolnią... ;:219

Beatko! To zdecydowanie za dużo jak na moje zdrowie, ale dopóki raz, a dokładnie nie uporządkuję tego ogrodu, to nie będę miała siły na jego prowadzenie.
survivor26 pisze:
renzal pisze:Beatko! Planuję zrobić prawdziwy ogród, a do tego trochę roślinek... Zawsze miałam za mało kasy, albo ważniejsze wydatki, a teraz powiedziałam dość! Te różyczki to przeważnie po 5,99 są, a jeżówki z BR również sporo tańsze od przeciętnych cen... ;:224

Ależ Ty się nie tłumacz, choćby i różyczki po stówce za krzaczek były: nalezy Ci się jakaś rekompensata moralna za te wszystkie zagadkowe problemy zdrowotne....a jak Cie w koncu wyleczą, no to nie wiem...wykopiesz róże i odsprzedasz z zyskiem? :wink:
Pat! Jak pomyślę ile wydałam i ile wydam na leczenie :twisted: i że za moją kasę Ktoś kupuje sobie rzeczy na które mnie nigdy nie będzie stać... :twisted: :twisted:
A zagadka mojego zdrowia ... no cóż okazuje się, że do sanatorium jestem zbyt chora (opinia lekarzy), ale za chwilkę pewnie wracam do pracy... (decyzja lekarzy).
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Reniu nasza służba zdrowia to jeden wielki absurd.Człowiekowi bez nogi daja rentę na 2 lata.A po dwóch latach to niby mu ta noga odrośnie? !? ;:161
Może w tych Twoich zakupach jest odrobina szaleństwa, ale to nawet dobrze.Wiesz co chcesz, wiesz co będziesz miała i będziesz mogła zrobić to co większość z nas by chciała.Urządzić swój ogród według jakiegoś pomysłu, sadzić rośliny tam gdzie chcesz, a nie wyobrażać sobie ze " MOZE jak sobie kupię za jakiś czas i tu posadzę "....

Napisałaś zę nie chcesz żębym zobaczyła chwasty u Ciebie.Powiem krótko.Olej to :!: Gdybym się martwiła chcwastami to nie powinnam Cię wpuszczać :lol:

Ja k zaczną się kwitnienia to weź aparat i się pobaw.Rób zdjęcia.Od góry, od dolu, kombinuj.Moze to odwróci Twoją uwagę od sklepów ogrodniczych :wink:
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Och Reniu...wiem o czym mówisz ,pod koniec listopada mój m miał wypadek i totalna znieczulica lekarzy to jest coś co rozwaliło mnie na obie łopatki ;:185 Jak by tego nie tłumaczyć nie potrafię pojąć aż takiej obojętności na cierpienie innego człowieka :shock:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”