KOMENTARZE i ŻARTY - Pokaż palec u ręki, nogi... :-)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:D :D Spoko Naleweczko- to tylko gwoli przypomnienia- nic się jeszcze nie dzieje. Nie bierz wszystkiego do siebie :wink: . Sami się pilnujemy. Napisałam, że mi się nasuwa wiele żartów na te tematy, ale one są tabu :wink:
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ufff, znowu mi się udało ;:87
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Jovanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 29 cze 2006, o 00:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam świątecznie, noooooooo ale w tym temacie to tego klimatu nie ma.Na pewno.
Dlaczego serwujecie takie ochydy ;:99 tematyczne i na obrazach??.
Sami życzyliśmy sobie wszak przyjemnych ,radosnych świąt- tutaj nic z tego nie ma.

;:214 ---->to jest temat konkursowy i jak pamiętam dotyczył naszych elementów
bodyyyy :P a co widzimy????? temat pod budką z piwem ;:214
Mnie wybitnie odrzuca w naszej ogólnej tematyce , głównie jak w nazwie forum :lol: raczej powinniśmy się jej trzymać., inne przyjemne też bywają.
Mam świadomość takich zjawisk, o których piszecie ale... nie muszą one gościć na tym forum-to moje zdanie. Są wstrętne na pograniczu kiczu życiowego i ani zabawne,ani
pomocne w czymkolwiek a odrażające.

Czy mamy przyjemności z oglądania takich obrazów --->ja żadnych ;:214 i radzę
Wam przejść też na lżejsze tematy.
;:214 Jovanka
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 15 wrz 2006, o 23:07

Post »

No tak Jovanko nie obraź się ale czy mamy wszyscy płakać? Przy okazji Adminie wraca temat Misi. Tam wszystko będzie na miejscu. Nikt nie będzie się czuł zdegustowany, urażony. Przy okazji Jovanko nie wszystko w życiu jest sterylnie czyste, piękne, wesołe i naj.... Są takie rzeczy jak te na zdjęciu i to powoduje , że świat nie jest monotonny i stale go odkrywamy. Ale cóż są gusta i guściki. Ja tam wole śmiać i żartować niż ;:98 ;:98 ;:98
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Awatar użytkownika
aagus
100p
100p
Od: 25 gru 2006, o 13:35

Post »

Ojej ... cóż za irytacja i oburzenie ...Jovanka ... wrzuć na luz tak sobie żartujemu troszkę i nikt nie bierze tego na poważnie ... ja uważam , że jest w tym cos wesołego ...

Pozdrawiam i przepraszam jeśli Cię to uraziło ... ale co złego to nie ja ;)
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

:oops: No to jestem żarżnięta -jak świąteczny indyk... :oops: :oops: Obrazek
Awatar użytkownika
aagus
100p
100p

Post »

Nalewko ... mam coś dla Ciebie ... taki mały prezencik ;)

Obrazek
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Naleweczko :D :D

Obrazek
Jovanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 29 cze 2006, o 00:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hej ,właśnie jestem na wielkim luzie i nie pasują mi brudy tego świata.Dlatego
tak napisałam.I nie dlatego ,że święta tylko.
Nie mój temat, nie piszę dyskusyjnie , ale też nie za bardzo mam ochotę na naszym forum czytać o takich rzeczach. A będąc jedną z NAS :P nie chcę za bardzo stwarzać sobie sztucznych barier na pomijanie tematów - dla mnie nie ma tabu.Ale jest poziom.

Yaro .....!!przecież mnie znasz troszkę, wiesz, że daleko mi do płaczu, narzekania, krytykowania ale rzeczy niemiłe lubię nazywać po imieniu, wskazywać.
Qrcze, przeciez nie jestem nadwrażliwa !!!!!.

Jovanka
Awatar użytkownika
aagus
100p
100p

Post »

Jako , że jeszcze na 4um nie posprzątane to korzystam z okazji do bałaganienia ...Dziękuję tym którzy umilili mi mój pierwszy dzionek na 4um i obiecuję , ze będę zaglądała ;)

A teraz mykam spać ... hehe grzeczne dzieci juz dawno powinny być w łóżeczkach ;)

Dobrej nocki dla wszystkich ;)
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję za obrazki. To miłe z Waszej strony. A teraz spójrzcie kaczce w oczy :lol:

Obrazek
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nie jesteś :) Rzeczywiście niektóre zdjęcia są dość kontrowersyjne, że tak to nazwę. I masz pełne prawo powiedzieć, że takich obrazków na forum nie lubisz (nie tolerujesz, nie zamieszczasz, nie oglądasz itp.). A inni forumowicze mają prawo to przeczytać i się z tym zgodzić, albo i nie. I na tym polega nasza obecność na forum, wspólna obecność, podkreślam. I nikt nie powinien czuć się urażony, ani ten oglądający, ani ten zamieszczający.

Ja to odbieram jako wyraz ekspresji, ktoś pokazał to, ktoś inny pokazał tamto. Po prostu każdy ma w innym miejscu próg wrażliwości. A to co jedni uważają za fajne, inni mogą uważać za niefajne i tyle.

A teraz nadal jeszcze są Święta, więc radujmy się :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Admiiin
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 6 wrz 2006, o 22:02
Kontakt:

Post »

Ale fotki świetne
Agnieszka dołączyła do nas i od razu działa na właściwych obrotach jak my - idalnie się w nas wkleiła/wtopiła - graciory ! :D
Nie macie co się ograniczać , spokojnie , może być nawet i 10- 20 fotek jak tylko ktoś ma ochotę i czas żeby nam wkleić.
I bardzo dobrze, że dużo fotek - można się pośmiać i lepiej poznać ;:113
Czym więcej, tym lepiej i weselej. :D

Na koniec proponuję nic nie usuwać Autorom swoich zdjęć, a jedynie edytując napisać pod jedną z nich - nominuję tą fotkę do konkursu i zostawić resztę na pamiątkę. Dziękuję. Admin.

:idea: :arrow: 8) :D
---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info :arrow:
Awatar użytkownika
aagus
100p
100p

Post »

Administrator pisze:Ale fotki świetne
Agnieszka dołączyła do nas i od razu działa na właściwych obrotach jak my - idalnie się w nas wkleiła/wtopiła - graciory ! :D

:idea: :arrow: 8) :D

Hehe staram się jak mogę ... a jak nie moge to tez się staram :P

Obrazek
Awatar użytkownika
Admiiin
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 6 wrz 2006, o 22:02
Kontakt:

Post »

Ptactwo zachęcam do pokazania skrzydełek lub piórek.
Coś wątek konkursowy przysechł z lekka dziś... ? :D
---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info :arrow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”