Śmieszki - my ? ...
- Admiiin
- Przyjaciel Forum
- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zakładam dziś tarcze ochronne...
Tak łatwo w przyszłości postaram nie dawać się wciągać .. w tego typu bezsensowne moim zdaniem dyskusje o moich decyzjach ale o piórach i poduszkach może tak

Tak łatwo w przyszłości postaram nie dawać się wciągać .. w tego typu bezsensowne moim zdaniem dyskusje o moich decyzjach ale o piórach i poduszkach może tak

---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
www.FORUMOGRODNICZE.info

ojoj chyba się zgubiłam już ... nie kumam o co chodzi :P ... z góry przepraszam za zamulanie ale chwilowo co innego mi w głowie niż mega wygłupy
Ale co tam
<bam bam poduchą na prawo i lewo >

Ale co tam
<bam bam poduchą na prawo i lewo >
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Admiiin
- Przyjaciel Forum
- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
no to się uchylam ..
;:5
PS Dziabnę wątek do Relaxu
Moderatorki uprzejmie poproszę o poczyszczenie wszystkiego i poporządkowanie z sekcji off-topic i Relax , jeśli coś pobałaganiliśmy dziś w temacie wiadomym... lubn pomieszane zostały niektóre tematy jak groch z kapustą...
Dziękuję

PS Dziabnę wątek do Relaxu
Moderatorki uprzejmie poproszę o poczyszczenie wszystkiego i poporządkowanie z sekcji off-topic i Relax , jeśli coś pobałaganiliśmy dziś w temacie wiadomym... lubn pomieszane zostały niektóre tematy jak groch z kapustą...

Dziękuję
---...== Admin ==...---
www.FORUMOGRODNICZE.info
www.FORUMOGRODNICZE.info

aurynka pisze:
p.s. Agnieszko do dzieła!Może Tobie się uda 8)
Hihi ... ale ja się jedynie przyłączam do " walki " takiej w formie zabawy :P ... bo ja grzeczna i milutka i ja krzywdy nawet Adminowi nie zrobię :P
UWAGA !! Leci kolejna poducha ......BAM !! BAM !!
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Walcz walczaagus pisze:aurynka pisze:
p.s. Agnieszko do dzieła!Może Tobie się uda 8)
ale ja się jedynie przyłączam ... bo ja grzeczna i milutka i ja krzywdy nawet Adminowi nie zrobię :P
!