.Jak ja te floksy kocham
 .Jak ja te floksy kocham   .W liliach załadowałam chyba wszystkie floksy które maja i ani jednej zurawki.... ale opamiętałam się
 .W liliach załadowałam chyba wszystkie floksy które maja i ani jednej zurawki.... ale opamiętałam się   Ale to cierpienie wybrać cos z tylu cudów
 Ale to cierpienie wybrać cos z tylu cudów   Tak się biję z myślami ze jeszcze kompletnie nic nie zamawiałm
 Tak się biję z myślami ze jeszcze kompletnie nic nie zamawiałm  

.Jak ja te floksy kocham
 .Jak ja te floksy kocham   .W liliach załadowałam chyba wszystkie floksy które maja i ani jednej zurawki.... ale opamiętałam się
 .W liliach załadowałam chyba wszystkie floksy które maja i ani jednej zurawki.... ale opamiętałam się   Ale to cierpienie wybrać cos z tylu cudów
 Ale to cierpienie wybrać cos z tylu cudów   Tak się biję z myślami ze jeszcze kompletnie nic nie zamawiałm
 Tak się biję z myślami ze jeszcze kompletnie nic nie zamawiałm  

A widzisz Doris, to ja swojego od razu do półcienia dam i zobaczymy ... a w sumie to ja mam tylko półcień u mniedorcia7 pisze:Iwona temat Tiary wałkowaliśmy tu na forum,więcej osób jest tym floksem zawiedzionych,ro fliks pełny,a nie rozwijają się kwiatki do końca i w większości przypadków brązowieją jak są jeszcze w pączkach,nie pamiętam kto z forumowiczów zasięgnął opinii w jakiej szkółce ,ten floks lubi wilgoć i więcej cienia niż wszystkie floksy,przesadziłam więc mojego jesienią w inne miejsce,może w tym roku wreszcie po trzech latach zobaczę jak wyglada w rozkwicie

Kupowałam u nich kilka razy ale cebulki jesienne,floksów nigdy więc trudno mi powiedziećmamafrania pisze:Wiecie może jak oni stoją ze zgodnością odmian?

Zamówilam na razie Neon Flare, ale dalej szukam inspiracji.
 Zamówilam na razie Neon Flare, ale dalej szukam inspiracji.  

[/quote]
[/quote]
To wrzuć,zobaczymy jak wyglądaLady-r pisze:Niestety nie znam odmiany mojego bordowego, z wiosny ma bordowe liście, potem zielenieją mogę u siebie wrzucić fotki.

ale jak taka pogoda się utrzyma to będize trzeba chociać kaptury zdjąć bo mi się rośliny zagotują
 ale jak taka pogoda się utrzyma to będize trzeba chociać kaptury zdjąć bo mi się rośliny zagotują