Kwiatki prawie wszystkie
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Och jak pięknie dziękuję za morze. Mam nadzieję wybrać się nad nie latem. Ostatnio 3 lata temu byliśmy. Ojć, ojć chyba przespałam porę siania werbeny
, ale w ten weekend biorę się za wysiewy i powoli zmierzam do wiosny. Nie chcę wierzyć w zimę na koniec lutego
, choć kiedyś mawiano: idzie luty, obój buty... (kurczaki nie wiem czy ortografika nie popełniłam
)
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniały ten białoróżowy mak z pierwszego zdjęcia.
Morze, cudowne morze. Kiedyś bywałam tam co roku, ale kilkanaście lat temu pożegnałam się z nim i nigdy już go nie zobaczę.
Morze, cudowne morze. Kiedyś bywałam tam co roku, ale kilkanaście lat temu pożegnałam się z nim i nigdy już go nie zobaczę.
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
Marzenko, werbenę zdążysz jeszcze wysiać,to roślina dla stworzona do Twojego ogrodu Ciebie i szybko nabierze przyspieszenia!
Marzenko, dawno przestałam być mistrzem ortografii, ale jest taki wątek, w którym nie chciałabym zaliczyć wpadki, bo to prawdziwe salony są...
Lidziu, cieszę się, że białe maki podobają Ci się. Nie zdążyłam zebrać nasion, ale liczę na to, że jak zwykle pojawią się choćby w niewielkich ilościach.
Morze i góry nosimy w sercu, one na zawsze tam są, na szczęście
Lidziu, mam nadzieję, że w tym roku pysznogłówki będą już zdrowe i gotowe do wysłania!

Marzenko, dawno przestałam być mistrzem ortografii, ale jest taki wątek, w którym nie chciałabym zaliczyć wpadki, bo to prawdziwe salony są...
Lidziu, cieszę się, że białe maki podobają Ci się. Nie zdążyłam zebrać nasion, ale liczę na to, że jak zwykle pojawią się choćby w niewielkich ilościach.
Morze i góry nosimy w sercu, one na zawsze tam są, na szczęście
Lidziu, mam nadzieję, że w tym roku pysznogłówki będą już zdrowe i gotowe do wysłania!

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irminko czy Ty tego maczka odbarwiłaś, przecież takich maczków nie ma
U mnie podagrycznik tępiony jest bezlitośnie, a Ty tolerancyjna jesteś dla wszystkich roślin
zabieram go
Morze.... już niedługo na pewno go odwiedzę i kurkę wodną tego sfotografuję
Morze.... już niedługo na pewno go odwiedzę i kurkę wodną tego sfotografuję
- irminka

-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
IRMINKO,podziękowania za udział /skuteczny
/
w zgadywance
SŁA
Maczki super
w zgadywance
SŁA
Maczki super
- Maska

- Kontakt:
W połączeniu z treblinkami ....kurka wodna 
- irminka

Slawku... kpiarzu !!! Prosiłam o drugą literę zagadki, a byłam pewna, że podpowiesz ( 'dla ułatwienia') i trzecią...
Masko, Nie lubię poniedziałku, Poszukiwany, poszukiwana oglądam zawsze, bo jakby inaczej. I Lekarstwo na miłość, cudny duet Jędrusik i Sienkiewicz, a w tle Łapicki, Gliński... Ech...
A z kwiatków dalej papavery i równie urocze anemony

Masko, Nie lubię poniedziałku, Poszukiwany, poszukiwana oglądam zawsze, bo jakby inaczej. I Lekarstwo na miłość, cudny duet Jędrusik i Sienkiewicz, a w tle Łapicki, Gliński... Ech...
A z kwiatków dalej papavery i równie urocze anemony

- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Irminko, widzę, że nawet upodobania filmowe mamy takie same ;) Jeszcze Zmiennicy, Alternatywy, no Bareja wszystko jak leci ;)
Pokazuj maki ile się da, kocham te ich delikatne, pomarszczone płatki, a na dodatek do malowania jakie łatwe i wdzięczne
Ten blady róż jest niesamowity, nie widziałam jeszcze czegoś takiego. Anemony też wrzucaj, bo u mnie gniją jedne i drugie, więc nie mogę swoich oczu nacieszyć tymi pięknymi kwiatami.
A co do bursztynów, jak napotkasz jakiś pod stopą to zabierz do kieszeni, tak na szczęście (i ogólnie pozytywny wpływ tego kamienia).
Pokazuj maki ile się da, kocham te ich delikatne, pomarszczone płatki, a na dodatek do malowania jakie łatwe i wdzięczne
A co do bursztynów, jak napotkasz jakiś pod stopą to zabierz do kieszeni, tak na szczęście (i ogólnie pozytywny wpływ tego kamienia).
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- nifredil

- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Irminko, jak ja się cieszę, że znalazłam twój ogród
Jeszcze jako niezalogowany gość przemykałam po twoim buszu, potem miałam chwilę przerwy i jakoś te wszystkie wątki zagubiłam. A teraz jestem, zapisuję i już nie zgubię 
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko - papavery prześliczne, cudne, urocze....
Siejesz je co rok, czy są takie uprzejme - że wysiewają się same? Ja kupiłam sobie mieszankę maków polnych...zobaczę czy się u mnie zadomowią
Siejesz je co rok, czy są takie uprzejme - że wysiewają się same? Ja kupiłam sobie mieszankę maków polnych...zobaczę czy się u mnie zadomowią
- irminka

Alanko, moje piękne białe anemony też zniknęły po ostatniej zimie, a tak się nimi cieszyłam. Bursztynki na szczęście? Dam sobie szansę 
Sabinko, zapraszam, aj też chetnie zwiedzę 'ogród w słońcu'
Marysiu, maczki, nonszalancko piękne, mają takie maniery, że wysiewają się nieustannie i z wielkim wdziękiem

Sabinko, zapraszam, aj też chetnie zwiedzę 'ogród w słońcu'
Marysiu, maczki, nonszalancko piękne, mają takie maniery, że wysiewają się nieustannie i z wielkim wdziękiem

- Maska

- Kontakt:
nie ma białych maków, nie ma białych maków, nie ma białych telefonów, nie ma białych myszek 
- irminka

- Maska

- Kontakt:
Irminko Twój wpływ na mnie ...trzy lata tylko i tez Usteczka! dlatego tak lubię Twoje aktualne oglądać
nie ma białych
nie ma białych