Mam nadzieję, ze dobrze wypoczęłaś i zaserwujesz nam kolejne mistrzowskie ujęcia
Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pojawiasz się i znikasz, ale za kazdym razem kiedy się znów pojawiasz, raczysz nas takimi fotkami, ze serce zaczyna szybciej bić. Ja nie potrafiłabym stwierdzić, czy na Twoim skalniaku zaszły zmiany, bo nawet jak pokazujesz to samo, to za kazdym razem inaczej i zawsze jest to cos nowego, nawet jak juz było
Mam nadzieję, ze dobrze wypoczęłaś i zaserwujesz nam kolejne mistrzowskie ujęcia
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Różyczka cudna a mina lobata - aż mnie zatkało. Czy to wyżej niż 2 metry ?
Skalniaczek jak zwykle bardzo ładny.
A co to za kwiat na ostatniej fotce ? Pewno jakiś cebulowy, ale nie znam.
Cieszę się, że dobrze wypoczęłaś i że wróciłaś na forum.

Skalniaczek jak zwykle bardzo ładny.
A co to za kwiat na ostatniej fotce ? Pewno jakiś cebulowy, ale nie znam.
Cieszę się, że dobrze wypoczęłaś i że wróciłaś na forum.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Dorotko
Wpadłam z rewizyta i ... jak zwykle strzeliłam karpia zostawiajac zęby wśród kamyczków
Pięknie jak zawsze. Gratuluję kochana!
Wpadłam z rewizyta i ... jak zwykle strzeliłam karpia zostawiajac zęby wśród kamyczków
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Wielkie dzięki za ciepłe słowa i wytrwałość.
Wpadłam zasilić swoje akumulatory i mam nadzieję, że kilka nowych fotek poprawi i Wam nastrój.
Grażynko moja mina wspina się wspaniale i nie tylko, niektóre pędy mają ok 2m. i chcą sięgnąć chmur.
Nawet można obejrzeć taniec na linie.

Grażynko roślina cebulowa, o którą pytasz to Nerine " Bowdenii"
Oto ona w pełnej krasie.

Wpadłam zasilić swoje akumulatory i mam nadzieję, że kilka nowych fotek poprawi i Wam nastrój.
Grażynko moja mina wspina się wspaniale i nie tylko, niektóre pędy mają ok 2m. i chcą sięgnąć chmur.
Nawet można obejrzeć taniec na linie.

Grażynko roślina cebulowa, o którą pytasz to Nerine " Bowdenii"
Oto ona w pełnej krasie.

Czytałam gdzieś, że może w naszym klimacie zimować, ale ja nie miałam odwagi jej zostawić.
Przezimowała w garażu, wcześnie wypuściła liście, które wybujały i nie wiedziałam co z tym zrobić więc upchnęłam doniczke między krzewy i jak sobie przypomniałam to podlałam
, liście zeschły i byłam pewna, że ją uśmierciłam, ale po powrocie z urlopu zastałam niespodziankę w postaci kwitnącej Nerine.
Przezimowała w garażu, wcześnie wypuściła liście, które wybujały i nie wiedziałam co z tym zrobić więc upchnęłam doniczke między krzewy i jak sobie przypomniałam to podlałam
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Rzeczywiście piękna ta nerina, ale ja też bym się bała zostawić ją w gruncie. Szczególnie przy naszych nie ustabilizowanych zimach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki