Effkowe pole III
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Effkowe pole III
Cześć dziewczynki tak myślałam że większość nas będzie spacerować ja też byłam na mojej górce błocko jak diabli ale sarenkom to nie przeszkadza pogryzły mi boczne gałązki drzewek dobrze że chłopaki okryli trochę igliwiem bo mogło być gorzej.Dzisiaj było świetnie ,miodzio na utęsknione serce,Ewcia czy już siałaś coś do doniczek? 
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Małgosiu chyba pan krecik pokazuje że wiosna sie zaczyna
Marzenko[/
byłaś dziś na spacerku?
Jolcia wyobraż sobie ze nie chciało mi sie wracać dzisiaj do domu tak było cudownie,a jak ptaszki śpiewały
Marzenko[/
Jolcia wyobraż sobie ze nie chciało mi sie wracać dzisiaj do domu tak było cudownie,a jak ptaszki śpiewały
- fiskomp

- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
I ja też ze spaceru wróciłam, kretowisk mam pewnie ze trzydzieści, trawnik zdewastowany ....
Za to cebulowe wyłażą na potęgę nie mam siły już zasłaniać oby już nie było dużych mrozów....
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja też działeczkę obeszłam, ale u mnie śniegu o wiele więcej. Ziemi w ogóle nie widać
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewciu,obejrzałam Twój ogród i on jest chyba duży i pięknie zagospodarowany,a krety to u mnie zrobiły miliony kopców, nie wiem już co im zrobić pozdrawiam 
- E@K66

Basiu witam cię,kretowiska to prawdziwa zmora ,kret ryje kiedy chce i gdzie chce ,szkoda że jeszcze nikt nie wymyślił skutecznego sposobu na tego dziada
Margr widzę że wszyscy juz po trochu zaglądamy tęsknie na ogrodki i zastanawiamy sie co juz mozna by zrobić
Marto witam cie
owszem jak na dzialkę jest ona duża bo ma 8 arow.Wszystkie tego typu działeczki średnio mają 3,5 ara ,jednak w moim przypadku bylo inaczej,ponieważ to były 2 działeczki w sercu ogródków nie zagospodarowane.Jedna miala 2 ary z małym kawałeczkiem czyli jak dla mnie trochę za mało,druga miała 5arów z kawałkiem ale ta była jak by na środku ,bez ogrodzenia.Zdecydowałam że biorę całość albo nic 
Margr widzę że wszyscy juz po trochu zaglądamy tęsknie na ogrodki i zastanawiamy sie co juz mozna by zrobić
Marto witam cie
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Effcia , nie wiedziałem , że Ty taka pożądliwa ziemi
Moja też tyle ma , ale za ciasno się robi , coś trzeba zmniejszyć , by na kwiaty więcej było.
Moja też tyle ma , ale za ciasno się robi , coś trzeba zmniejszyć , by na kwiaty więcej było.
-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Effunia kawka od rana? Jestem niedospana
Jaka pogoda u Ciebie?
- E@K66

Tadziu śmiac mi sie chce jak czytam twoje słowa,jeszcze nie dawno dziwiłam sie ludziom jak pisali że nie mają miejsca na działce na rośliny,teraz rozumię cię bo moja działka też jakoś dziwnie kurvzyć sie zaczęła i
i sama myślę że za niedługo to ja będę rezygnować z czegoś na rzecz czegoś innego
Marzenko do d.... dzis jestem ,boli mnie gardło i glowa nawet kawusi mi sie nie chce
Marzenko do d.... dzis jestem ,boli mnie gardło i glowa nawet kawusi mi sie nie chce
- lojka 63

- Kontakt:
Ewcia spoko jutro będzie lepszy dzień.

-
Marzenka79
- 1000p

- Od: 27 lis 2011, o 22:54
No włąśnie gardło-taka piękna pogoda a mnie coś zaczyna drapać,mam chrypkę-nie mogę gadać 
- E@K66

Jolcia dzień chyba nie bedzie lepszy ,całą noc praktycznie nie spałam ,dusiło mnie i gdyby nie fakt że nie ma komu pracować to do roboty bym nie poszła.Głowę mam jak nie moją
Marzenko kuruj sie póki czas ,byś nie była taka jak ja dziś
Marzenko kuruj sie póki czas ,byś nie była taka jak ja dziś
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Effcia ja tez jakiś smarkacz się zrobiłam...jak się ociepliło...hm...muszę sobie magiczną miksturkę zrobić z miodu, cytryny i czosnku
Nie dawaj się Effciu
Nie dawaj się Effciu
- E@K66

He he może i ja sobie zrobię taką miksturkę ,kleżanka ze zmiany mi podziękuje bo ze smrodu wszyscy pacjenci pouciekają do domu 
- lojka 63

- Kontakt:
Oj skarbeczki kochane obolałe i zasmarkane widać żeście już dekoldy za bardzo pokazywały a tu trzeba jeszcze jak babuchna po uszy,po uszy szaliczek.No to idę zamawiać słoneczko dla was coby czerwone noski wygrzało,gorące uściski.