Dzisiaj niestety jest pochmurno

To ciasto to biszkopt z kremem, a że biszkopt jak zwykle nie urósł (w temp. niby 150 st. C upiekł się w 17 min. - będę musiał zmniejszyć tak do 120 st. może znormalnieje i urośnie, 3 próba za tydzień) to trzeba powietrze było czym wypełnićperdii pisze:Piotrze tak smakowicie wygląda serniczek że chyba zaraz wsiądę w auto i ruszę w Twoją stronęJednak chyba zrezygnuje bo nie pijam kawy więc nacieszę tylko oczy widokiem wspaniałego ciasta
Życzę smacznego
U mnie bardziej jesienna była... ponuro, wietrznie i wilgotno... Szkoda, że sobotnia się nie powtórzyła.... heh.ewamaj66 pisze:...
Pogoda wiosenna, szkoda, że śnieg jeszcze leży, bo może dałoby się pogrzebać w ziemi...
Tam teraz jeżówki rosną i takie pałki, białe i różowe...asma pisze:mniam![]()
dosadz tam białą lawende lub groszek biały,lub różyczkę białą
Jeżu jakie one... epilepsji można dostać od zawirowań w oczachgogo76p pisze:...ciasto wygląda pysznieja ostatnio mam fazę na ciacho "oczy carycy" oczywiście z pewną modyfikacją -zamiast kremu bita śmietana
Oczywiście, że sam!! Zazwyczaj, jak chcę udowodnić, że nasz piekarnik jest bardzo dobry!!Lineta pisze:Misiaczku, no tylko nie mów, że Ty takie ciasta pieczesz SAM?!![]()
...