Kolorowa-żurawkowa terapia antystresowa

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kolorowa-żurawkowa terapia antystresowa

Post »

Ja to się nawet nie zdziwiłam, jak napisałaś o tym odkrywaniu żurawek, ale Ty rasowe wykopki w tym śniegu robiłaś! :;230
Kwiatki domowe i rodzinne ;:215
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2008, o 14:16
Kontakt:

Post »

Ania nie może doczekać się wiosny jak my ;:136

Najpiękniejsze kwiatuszki szczególnie ten po prawej ;:63
Obrazek
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Franuś najczęściej gości na FO, bo to już mały ogrodnik, ba nawet ma swój kawałek ogródka! I podzielił się z ciocią forumkową nasionkami! ;:3
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Uśmiechnięty Franuś i hipek ładnie się komponują tak energetycznie. :D Aniu u mnie też już żurawki wyłażą spod śniegu, nawet ładnie przetrwały. ;:108 Żeby nie było już dużych mrozów, bo nam wszystko padnie. ;:202 Jakie ja mam już duże hiacynty. ;:oj
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
szarotka66
1000p
1000p
Od: 21 sie 2011, o 14:11

Post »

Hippeastrum piękne, Franuś przystojniak, ale dojrzałam jeszcze piękne kolorowe wzory. :D Dzieło Honi?
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Franek wyszedł uroczo na tym zdjęciu, pięknie kwitną Ci storczyki ja właśnie wczoraj kupiłam sobie miniatureczkę drugą :)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Sabinko piękne jest twoje parzydło jak możesz to chętnie kupię albo się wymienię zapisz mnie na liście kupujących. ;:138 ;:196
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Reniu , to prawda.Wykoki był bardzo rasowe.Tej zimy jeszcze tyle sniegu mi się do butów nie nasypało co wczoraj kiedy próbowałam się dostać do zurawek :;230 :;230 Franek już kombinuje sianie warzywek.W tajemnicy już posiał pomidory ;:224 ale i do papryki się ciągnie :lol: .Pewnie Go nie upilnuję .

Anitko, to co się dzieje teraz bardzo mnie cieszy.Dzis słonko pięknie grzało, w domu zrobiło się nawet gorąco , więc wietrzyłam ;:224 , ale martwi mnie to co może się stać jeżeli przyjdą jeszcze mrozy ;:218 Przecież to dopiero luty :roll:

Aniu u mnie wyszły krokusy, kilka tulipanów.Reszta jeszcze pod śniegiem.U Franka w ogródku już sniegu nie ma, bo to od strony południowej, ale u mnie jeszcze lezy cała masa więc nie wiem co tam się pod śniegiem dzieje.Tez się obawiam tych mrozów.Niby w długoterminowej prognozie mrozu nie ma, ale cos tam przebrząkują i to mi się nie podoba.Zreszta te ich prognozy cos się słabo sprawdzają :?

Dorotko, to jest właśnie ta słynna sciana Franka o której Ci opowiadałam :lol: .Honia maluje troszkę bardziej , jakby to powiedzieć... spontanicznie i na fioletowo :lol:

Witaj Saro :wit .Storczyki zdecydowanie sprawdzały moją cierpliwość.Naopowiadałm mężowi jakie to piękne, długokwitnące kwiaty i bezproblemowe, więc kupił mi 5 na walentynki rok temu.2 padły, a 3 kwitły nawet nieźle.Zdaje się jednak zę zbyt długo kazały na siebie czekac, bo do niedawna oczaroway nimi małż, teraz patrzy na nie krzywo :;230 .Wyciągnął też wnioski:zdecydowanie woli żurawki . ;:306 ;:306

Jolu ;:196 Gdybym miała parzydło, chętnie bym Ci odstąpiła, ale ja go nie mam :wink: :;230 Fajnie ze mnie odwiedziłaś ;:136

Dziękujemy za miłe słowa skierowane do hipka i do Franka.Przekazałam Mu wszystko .Nie powiedział ani słowa, ale jego błyszczące oczy i uśmiechnięta twarz mówiła sama za siebie. ;:173
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu ślicznie wyglądają Twoje żurawki na tle bielutkiego śniegu. ;:138 To naprawdę piękne rośliny. ;:108
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moich poczynań archeologicznych ciąg dalszy :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jak nic do Chin się dokopiesz! Oj męczy Cię ta zima, oj korci coby już pogrzebać... ;:306
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Ktoś tu się wiosny nie może doczekać ;:224
U mnie po raz pierwszy nie będzie wykopalisk, bo śniegu nie ma ani grama. DO tego świeci słonko i jest ciepło. Istna wiosna :D
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

U mnie takie widoki bez wykopalisk, śniegu coraz mniej. :wit
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A ja Ci wstawię nasionka, które Ci wczoraj kupiłam (nie wiem czy to już wszystkie... ;:131 )
Obrazek
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

renzal pisze:Jak nic do Chin się dokopiesz! Oj męczy Cię ta zima, oj korci coby już pogrzebać... ;:306
Zdecydowanie w archeolog się bawiłam :lol: .Śnieg znika i koniec zabawy 8-)

Oj tak Aneczko, czekam na ta wiosnę całą sobą, ale też z dusza na ramieniu, bo mrozami straszą, a tu śnieg się rozpuścił :roll: .Czekam bardzo bo troszkę zaszalałam cebulami, zwłaszcza z tulipanami, ale i moje zeszłoroczne narcyzy ładnie się rozmnożyły :tan .Wszystko będzie super , i oby nic złego się nie wydarzyło.

Iga , to załuj że Cie taka adrenalina ominęła :;230 Jakie to sa emocje, chodze odkopuję, oglądam , dotykam ;:124 ;:124 zupełnie jakbym je widziała po rza pierwszy,Dobrze mi ta przerwa snieżna zrobiła, stęskniłam się za żurawkami więc ich piękno znowu odkrywam na nowo ;:173

Reniu, wybaczam Ci ta szklarnię :lol: .Zakupy w sam raz ;:215 .Zenek już się puka w głowę, gdzie ja to posieję ;:124 , ale ja stresu nie mam :;230 Rzeżuchę można przecież posiać na talerzu, a tych u mnie dostatek :;230 Negocjacje trwają ;:224 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”