Miejsca mam jeszcze sporo na trawniku
Ogród Gosi 12
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Gosi 12
Aniu, ja donice jeszcze mam. Tylko zastanawiam się, czy aby rózyczkom w nich jest dobrze.
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
..Małgoś..dawaj namiary na szkółkę gdzie można ją kupić..ewentualnie na Justynkę i Agę...
..a Ania zawsze może posadzić u mnie...(róże)
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja trawnika już zbyt wiele nie mamMargo2 pisze:Aniu, ja donice jeszcze mam. Tylko zastanawiam się, czy aby rózyczkom w nich jest dobrze.
-- Pt 07 lut 2014 15:07 --
Będę pamiętaćJózef pisze: ..a Ania zawsze może posadzić u mnie...(róże)
- Margo2

Józiu, niestety nie mam namiaru na szkólkę. Dostałam tę różę od Justynki i Agatki. One kupiły ją gdzieś pod Wa-wą. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej.
Aniu, widzisz masz rozwiązanie sprawy
Tutaj Pashmina wygląda pieknie

Jestem bardzo ciekawa jak Eden bedzie kwitł w tym roku.

Eden
Clair
Queen of Sweden

Green Ice

Aniu, widzisz masz rozwiązanie sprawy
Tutaj Pashmina wygląda pieknie

Jestem bardzo ciekawa jak Eden bedzie kwitł w tym roku.

Eden
Clair
Queen of Sweden

Green Ice

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Goś masz piękną tą Edenkę....w tym roku ...odpukać powinna dać czadu zresztą jak wszystkie różyczki. Mam na liście tą zieloną ale poczekam na opinie bo nie do końca jestem przekonana.

Gosiu-co to za kwiatki fioletowe, jak gwiazdki..? Wygląda na taki szybko rozrastający się kopczyk- napiszesz coś o nim.. bardzo fajnie wygląda!
Jak sytuacja śniegowa w ogródku- u nas, mimo odwilży i miło plusowych temperatur snieg ciągle leży- sporo go było, więc roztapia się dłuuugo- dopiero dziś wyjrzała spod niego trawa w jednym miejscu.. Teraz pada deszcz, to przyspieszy roztapianie- dawno tak się z deszczu nie cieszyłam
Jak sytuacja śniegowa w ogródku- u nas, mimo odwilży i miło plusowych temperatur snieg ciągle leży- sporo go było, więc roztapia się dłuuugo- dopiero dziś wyjrzała spod niego trawa w jednym miejscu.. Teraz pada deszcz, to przyspieszy roztapianie- dawno tak się z deszczu nie cieszyłam
- mamafrania

- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Gosiu, co to za trawka na trzecim zdjęciu od dołu pomiędzy różami?
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Gosiu! Ja pisałam o ,,książkach" w szklanych okładkach
Choć te papierowe też lubię
A może mi zdradzisz ile masz różyczek? To tak sobie przeliczę przez powierzchnię i będę wiedziała ile zmieszczę u siebie...
A może mi zdradzisz ile masz różyczek? To tak sobie przeliczę przez powierzchnię i będę wiedziała ile zmieszczę u siebie...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
- Anitaaa

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
Gosiu róże masz prześliczne
Jestem bardzo ciekawa czy Kasia ma ładne już krzaki.
Jestem bardzo ciekawa czy Kasia ma ładne już krzaki.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Gosiu zadroszcze tych pieknych róż. 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak myślałam, że to żółte to berberys
Pamiętasz, jaka to odmiana? Nie tyle o kolor mi chodzi (choć trochę też), ile o informację, jak duży rośnie. Chyba zaczynam go pragnąć
Ładnie wygląda z dzwonkami.
Śnieg znika
Śnieg znika
- Margo2

Elu, byłam dzisiaj obejrzeć jak wygląda sytuacja z różami. Jak na razie wyglądają dobrze. Nawet Eden rozpięty bez osłony na płocie. Jak tak dalej pójdzie to w tym roku bedzie 2 razy więcej kwiatów
O Green Ice nie mam dużo do powiedzenia, ponieważ za późno zauważyłam, że jest obsikiwana przez psa. Dopiero po reprymendzie zaczął ją omijać. Także u mnie słabo sobie radziła w zeszłym roku. Ma nadzieje, że w tym będzie lepiej. Mnie ujęła. Jak tylko ją zobaczyłam zapragnęłam ją mieć. Tylko nie wiem, czy nie przenieść jej w bardziej cieniste miejsce, bo teraz jest na patelni. Może nie mieć tego zielonkawej barwy która mi się tak spodobała
Monia, te gwiazdki to dzwonek Poszarskiego. Rozrasta się, ale niezbyt ekspansywnie. To opanowania. Przynajmniej u mnie, a ja mam piaszczystą glebę.
Sytuacja śniegowa podobna jak u Ciebie. Dzisiaj byłam posprawdzać jak się mają róże. Śnieg po kostki. Ale coraz szybciej ubywa
Aniu to rozplenica japońska. Niestety nie chce kwitnąć
Renatko, ja mam 60 róż, także Ty chyba spokojnie możesz zaplanować 2 razy tyle
Zauważ, że ja mam rabaty tylko pod płotami
A o te ksiązki Ci chodzi
Jaka guła ze mnie
Anita, Kasia musi przede wszystkim porozsadzać roślinki, bo na razie wsadzała prawie wszystko w donicach, bo nie miała docelowego miejsca. Teraz jak już tam mieszka będzie jej dożo łatwiej zadbać o ogród..
Jadziu, nie ma co zazdrościć, trzeba sadzić
Ewa, niestety nazwy nie pamiętam, ale on na pewno z tych mniejszych. U mnie jak na razie po 3 latach ma góra 50 cm. Jest rewelacyjną plamą koloru.

Peace??

Mary Rose

Acropolis

Larissa

Golden Celebration

Pilgrim

O Green Ice nie mam dużo do powiedzenia, ponieważ za późno zauważyłam, że jest obsikiwana przez psa. Dopiero po reprymendzie zaczął ją omijać. Także u mnie słabo sobie radziła w zeszłym roku. Ma nadzieje, że w tym będzie lepiej. Mnie ujęła. Jak tylko ją zobaczyłam zapragnęłam ją mieć. Tylko nie wiem, czy nie przenieść jej w bardziej cieniste miejsce, bo teraz jest na patelni. Może nie mieć tego zielonkawej barwy która mi się tak spodobała
Monia, te gwiazdki to dzwonek Poszarskiego. Rozrasta się, ale niezbyt ekspansywnie. To opanowania. Przynajmniej u mnie, a ja mam piaszczystą glebę.
Sytuacja śniegowa podobna jak u Ciebie. Dzisiaj byłam posprawdzać jak się mają róże. Śnieg po kostki. Ale coraz szybciej ubywa
Aniu to rozplenica japońska. Niestety nie chce kwitnąć
Renatko, ja mam 60 róż, także Ty chyba spokojnie możesz zaplanować 2 razy tyle
A o te ksiązki Ci chodzi
Anita, Kasia musi przede wszystkim porozsadzać roślinki, bo na razie wsadzała prawie wszystko w donicach, bo nie miała docelowego miejsca. Teraz jak już tam mieszka będzie jej dożo łatwiej zadbać o ogród..
Jadziu, nie ma co zazdrościć, trzeba sadzić
Ewa, niestety nazwy nie pamiętam, ale on na pewno z tych mniejszych. U mnie jak na razie po 3 latach ma góra 50 cm. Jest rewelacyjną plamą koloru.

Peace??

Mary Rose

Acropolis

Larissa

Golden Celebration

Pilgrim

- Matemax
- 1000p

- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu ta róża na ostatniej fotce jest boska, znasz może odmianę?
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Gosiu- sadzić zgadza sie ,ale mam problem z wodą .
Róże naprawde ładne takie pełne,a i ten rudzielec w tle, z puchatym ogonem śliczny
Gosiu- kilka fotek rudego ogona chetnie bym też zobaczyłam
Róże naprawde ładne takie pełne,a i ten rudzielec w tle, z puchatym ogonem śliczny
Gosiu- kilka fotek rudego ogona chetnie bym też zobaczyłam
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Hej Gosiu:)
Edenka pewnie pięknie Ci zakwitnie
Jaką opinię wystawisz Akropolis?
Edenka pewnie pięknie Ci zakwitnie
Jaką opinię wystawisz Akropolis?