Dobry wieczór moje drogie koleżanki
Dziękuję,że zaglądacie do mnie mimo,że nie mam tak bogatej galerii zdjęć ani wiedzy tak ogromnej jak jest wasza ,ale na pewno na wiosnę to się zmieni i na pewno więcej będzie się działo.Wasze wizyty,porady i dobre słowa są bardzo cenne dla mnie i motywujące do działania.Dużo sie nauczyłam czytając wasze posty i oglądając wasze zdjęcia i zamierzam jeszcze więcej się dowiedzieć oraz douczyć.
Jadziu dziękuję za odwiedzinki .Również czekam z utęsknieniem na wiosnę.Życzę spokojnej nocy,pozdrawiam gorąco:)
Stasiu dziękuję,że zajrzałaś ,jest mi bardzo miło.Zgadza się,że mam dużo miejsca do nasadzeń ale nie ukrywam,ze już bym chciała mieć takie piękne i duże rośliny jak większość z was ma.Ale w sumie to cała przyjemność doglądać z roku na rok i podziwiać jak to wszystko pięknie rośnie więc warto czekać.Ja siałam tak po kilka nasionek na próbę ,żeby zobaczyć czy mi w ogóle coś urośnie.Raz mi się udało wyhodować swoje surfinie ale to było dość dawno.Czas pokaże,pozdrawiam serdecznie:)
Dorotko dzięki również za odwiedziny i zapraszam częściej.Ja hiacynty i narcyzy już miałam i coś tam jeszcze mam z lat poprzednich a szafirek to dla mnie nowość.Tutaj na forum dopiero się co nieco o nim dowiedziałam więc to są jego i moje początki.Miłej nocy
Tereso fajnie,że jest więcej osób z naszego rejonu .Cieszę się ,że zajrzałaś i zapraszam częściej,będzie mi naprawdę bardzo miło.Na pewno wpadnę z rewizytą,pozdrawiam
Ulu cieszę się,że zajrzałaś.Pogoda fajna oby tylko się nie zmieniło na gorsze