Marzenko w ten piękny słoneczny dzień , widzę że u ciebie już wiosna na parapetach ,super
 Marzenko w ten piękny słoneczny dzień , widzę że u ciebie już wiosna na parapetach ,super   .
 .
 Marzenko w ten piękny słoneczny dzień , widzę że u ciebie już wiosna na parapetach ,super
 Marzenko w ten piękny słoneczny dzień , widzę że u ciebie już wiosna na parapetach ,super   .
 .
 Musze się czymś pochwalić zebrałam na jesień nasionka celozji Otwieram pudełko w poniedziałek a tu smród pleni ale ze szkoda było mi je wyrzucać wiec posadziłam je niech będzie co ma być.Jakie było moje zdziwienie dziś rano jak moim oczom ukazał się taki to oto widok
 Musze się czymś pochwalić zebrałam na jesień nasionka celozji Otwieram pudełko w poniedziałek a tu smród pleni ale ze szkoda było mi je wyrzucać wiec posadziłam je niech będzie co ma być.Jakie było moje zdziwienie dziś rano jak moim oczom ukazał się taki to oto widok

I jakie im szklarenki zmyślne porobiłaś. Mi zaczęły schodzić ostróżki. Jedyne kwiatki jak na razie posiane - i staram się jak mogę żeby co rusz do nich nie zagladać, nie przestawiać i nie podlewać bo mam tendencję do zamęczania kwiatków swoją troską
 I jakie im szklarenki zmyślne porobiłaś. Mi zaczęły schodzić ostróżki. Jedyne kwiatki jak na razie posiane - i staram się jak mogę żeby co rusz do nich nie zagladać, nie przestawiać i nie podlewać bo mam tendencję do zamęczania kwiatków swoją troską 

Witam Andzia84 jakie hurtowe trzeba było by zobaczyć z tamtego roku moje pomidory to mnie poniosło dopiero
 Witam Andzia84 jakie hurtowe trzeba było by zobaczyć z tamtego roku moje pomidory to mnie poniosło dopiero   A pomysł na mini szklarenki Gracha wpadł przez przypadek przy zakupie w sklepie gospodarczym  worków do odkurzacza
  A pomysł na mini szklarenki Gracha wpadł przez przypadek przy zakupie w sklepie gospodarczym  worków do odkurzacza  Mój m to zobaczył i stwierdził żebym kupiła większe pojemniki to zrobi mi płytki na dróżkę ha ha ha pojemniki o szerokim  zastosowaniu
 Mój m to zobaczył i stwierdził żebym kupiła większe pojemniki to zrobi mi płytki na dróżkę ha ha ha pojemniki o szerokim  zastosowaniu  

bo tobie o te jaja chodziło
  bo tobie o te jaja chodziło  Masz racje koleżanki syn zapytał sie czy ja jajka posadziłam
  Masz racje koleżanki syn zapytał sie czy ja jajka posadziłam 

fajny wypad na działkę no i podziwiam Twoje wysiewy , super.
 fajny wypad na działkę no i podziwiam Twoje wysiewy , super. 

Dzięki Marysiu  Eldorado a siewki z dnia na dzień coraz większe i więcej oko i serce się cieszy
 Dzięki Marysiu  Eldorado a siewki z dnia na dzień coraz większe i więcej oko i serce się cieszy  

u mnie jeszcze nic nie kwitnie ale już zaraz za moment też pokażą się pierwsze kwiatki .
 u mnie jeszcze nic nie kwitnie ale już zaraz za moment też pokażą się pierwsze kwiatki .